שבריר אינטימי

שבריר אינטימי

שבריר קטן של אינטימיות מסדר לי את היום לא צריך עודף ליריות וגם לא משנה המקום. לפעמים היא ברונטית, או בלונדינית במקרה; שמנמונת, אולי אתלטית, שיער גולש או תספורת קארה. זה קורה בתור לקופה במרכול סתם בשדרה, או בבית הקפה: מבט מצטלב, עם חיוך והכל נשאר תלוי באוויר, הולך ורפה. מסתפק בזה, לא צריך יותר. מאגר אינטימי הולך ומלבלב; על שום דבר לא צריך לוותר וככה גם לא יישבר לי הלב.

מייקי69

New member
היי חבר´ה תראו !!!!

מישהו חדש !!! אפילו לא הצענו לו קפה. וואללה, לא יפה. שלום איש. מי אתה? מה אתה? יש לנו פה ריטואל קבוע של קבלת חברים חדשים. שב שניה, תכתוב איזה עוד משהו בינתיים, עד שיבואו פה להשקות, לכבד, לשתף ולתמוך. וברוך בואך !!!

האלי

New member
מייקי,

כבר שעתיים אני מחפש שיר שכתבתי פעם שיכול להיות המשך למה שהוא כתב... כי חשבתי שלא עוזבים ככה מישהו לבד... הקדמת אותי
שלך, האלי.

שלום, אינטימי חדש- תבוא ,תקח כיסא

אפשר על הספה הרכה רוצה לשתות קפה? חזק? שחור? חלש? הרבה סוכר? רוצה עוגה -יש בראוניז נהדרות של מייקי רוצה אבטיח, אולי קורין תסכים להוריד את הקערה מהברכיים , תאכל. העיקר תוריד את הסוודר כבר אביב בחוץ, כתוב אפילו בלוח שנה תנשום תתרווח אתה בבית. ברוך הבא מייקי-פספסתי את התורנות, אז מה? את לא יכולה פעם אחת להגיש קפה?

מייקי69

New member
פדתי שתצעקי עלי ששוב לא יצא לי

עם קצף. מה, הייתי אחלה מארחת! הוצאתי אותו מהפינה! אל תהיי רעה. ועכשיו בואי נדבר על זה שנעלמת !! רוצה? רוצה? תגידי, זה רק אני? או שאולי גם את שומעת איזו שירה עליזה ומזוייפת פחד...? רגע, מאיפה זה בא, מעניין?

בחיאת כל נשות וינדזור העליזות -

לווילי יש אחות?! תודה על הכיבוד, סיסטר

תודה תודה ../images/Emo9.gif

אני? סתם צביר ביטים מזדמן, אבל ידידותי לסביבה. מה, משקים פה? יייפייי

היי גיא, איזה פוקס,

שהגעת לכאן. מהיום גמני מתחיל ללכת למרכול (מה זה?) ולשדרה (רק תגיד לי איזה ?) תגיד לי בית קפה זה לא מסוכן היום? אתה מזכיר לי את ההוא שאמר לרופא שכל פעם שהוא נושם כואב לו בחזה אז הרופא אמר לו תפסיק לנשום. מה זה מסתפק בזה? זה רק ההתחלה מה אם ההמשך? ואם
אז יהיה מקום פנוי לבלונדית או ברונטית או שמנמונת שתבוא ותמלא שוב את ה-

טוב...זה רק זמני

בפעם הבאה...או יהההה (אנחה כבדה, מבט מהורהר, ניעור מקטרת וצעידה נחושה אל השקיעה)

ברוך הבא, גיא. מצטערת ש..

לא התנהגתי יפה.. הייתי קצת.. עסוקה בשטויות שרוקנו אותי מאנרגיה של נחמדות. תסלח לי? בחיי שאני נחמדה בדרך כלל
תביא חיבוק
יופי.. זה נעים..
עכשיו קח אחד
ולך לשתות קפה..

ווי, איזה יופי ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

ומתי בדיוק הספקת להיות לא נחמדה? להפך, אני רק מקבל כאן קפה מכולם (עם בראוניז אפילו!)

בזה שלא קיבלתי פניך כראוי.. ../images/Emo13.gif

ושלא הגבתי לשיר.. פשוט הייתי קצת נטולת תגובות.

למעלה