שברירי

manic_subsidal

New member
ממש ממש ממש ממש ממש ממש

יפה !!! אני אהבתי לאללה ! זה ציור מהראש או מתמונה?

PurpleGoat

New member
יפה מאוד אבל לא שלך...

תקני אותי אם לא, האם את ליה קאס? אם כן, אני מתנצלת מראש.. אב-ל.. אני אניח שאת לא, כי.. החתימה המאולתרת בפיינטר נראתה לי קצת מוזר והציור קצת מוכר אבל אחרי שראיתי את המלאך,באיזושהי הודעה אחרת (זה מין תחביב פה, לא לתת קרדיט ליוצרים?) , הייתי בטוחה שכבר ראיתי את הציורים האלה פעם בבמה חדשה... באמת חשבת שלא ישימו לב? בכלל, איך את מעיזה לקחת ציור של ליה, יוצרת בבמה, שהיא אכן מוכשרת מאוד, ואני בטוחה שעבדה קשה על הציור הזה, ומי יודע עוד כמה אחרים שפרסמת בשמך, ותחת חתימה מפוברקת (ועוד בצורה כל כך חובבנית...) ואם לא התכוונת להציג את הציור כשלך.. (מה שלא נראה לי סביר במיוחד, אחרת למה לא לכתוב פשוט "הציור לא שלי"), כשמשתמשים בתמונה, רצוי לתת קרדיט ליוצר.. על העבודה הקשה אם לא בגלל זכויות היוצרים... אם כן.. אני אחסוך ממך את מה שאני חושבת על אנשים שכאלה...

BoR|S

New member
אכן כן...

זה באמת של ליה... ואני לא אחסוך ממך מה שאני חושב על אנשים שגונבים יצירות של אחרים, במיוחד לא מתי שזאת יצירה של ידידה שלי! בנאדם עובד על יצירה, משקיע זמן, ומה את עושה? לוקחת, משנה את החתימה והופ! זה שלך עכשיו? אין לך מושג כמה אני מתעב אנשים כאלה!

Leia Kass

New member
אהם...2

למה אתם מעתיקים ציורים שלי?????? למה????? למה לשנות את החתימה שלי? לא ברור שהציור שלי הוא שלי, אני אדגיש ואומר ש_ל_י?! אני שונאת שאנשים לוקחים לעצמם את הקרדיט על דברים שאני עשיתי! תפסיקו עם זה. זה הציור השני שלי שאני מוצאת בפורום הזה (תודה לפרפל גואט) ואני בכלל לא כותבת כאן. הציור המקורי נמצא כאן

ליה../images/Emo4.gifזה אכן חמור מאוד../images/Emo5.gif

מצטערת שעושים לך את זה.. זה בהחלט מקומם! אבל הדבר החיובי שיצא מזה-הוא שנחשפנו ליצירות היפייפיות שלך, ואת יכולה כמובן לקרוא את התגובות שניתנו עבור שני הציורים שפורסמו פה ב"כאילו" שהן של שקד אחת!! את מוכשרת.. העבודות שלך מעולות בהצלחה לך

cha ching

New member
לא...האמת שהיד רזה מדי, והרגל עקומה

וגם נראה לי שהיד קצת לא בפרופורציה.. הזרוע (יענטו החלק העליון (מהמרפק ועד בית השחי)), קצת ארוכה מדי... העין טיפטיפה מפריעה לי.. והשיער כאילו *עולה* על היד... חבל שלא סיימת את הצד הימני של הציור.. ואגב-בקשר לשיווי משקל בציור-חסר לך עוד שחור כדי שייצור משולש (אני מקווה שלמדת את הקטע עם המשולש והשיווי משקל בציור...) אבל השיער יצא ממש טוב, וההצללות טובות. בסה"כ סבבה...

SC

New member
ליה קאס היקרה ../images/Emo70.gif

צר לי מאוד לראות ולקרוא את אשר נעשה כאן ע"י שקדבת, הנושא מטופל ע"י הנהלת הפורומים בתפוז. נעשה כאן מעשה חמור, אף אחד מאיתנו לא מקבל את זה, אני באופן אישי מאוכזב מאוד. ובנסיבות מצערות אלו, אני שמח שהגעת לפורום שלנו ונשמח כולנו לצרף אותך כחברה מן המנין לפורום, בזכותן נחשפנו לעבודות הנפלאות שלך. ברוכה הבאה אל הפורום

למעלה