שברים בחוליות

שברים בחוליות

בעקבות תאונת דרכים שעברתי לפני כחודשיים אני סובלת משברים בחוליות D2,3 ומכאבים עזים. הומלץ לי לפנות לכירופרקטיקה. האם הטיפול מומלץ גם בשברים? האם יש טיפול אחר שיכול לעזור לי? בימים אלה אני מתחילה סדרה שלישית של פיזיוטרפיה שנכון להיום לא עזר. תודה לעונים.

מאיר72

New member
אני לא מבין גדול בכירופרקטיקה אבל

לא נראה לי כל כך שזה מסתדר עם שברים. מה שכן את יכולה זה לשאול בקפ"ח על כירפרקטיקה ולבקש לדבר עם כירפרקטור ולשאול את עצתו, כמו כן ממולץ להביא צילומים, C.T וכו' יחד עם פענוחים על מנת שיהיה הרבה מידע. יש טיפול בדיקור וצמחי מרפא דבר שיכול להפחית את הכאב ולהביא לריפוי (תלוי בחומרת המצב כמובן). רפואה שלמה

../images/Emo26.gif

טיפול בדיקור וצמחי מרפא זה טיפול אחד או שני סוגים שונים??? (מצטערת על הבורות.....)

נהוג לאמר זאת בנימה אחת..

כי מי שלומד רפואה סינית לרב לומד גם דיקור וגם צימחי מרפא. אולם אין זה אומר שכל מטפל עובד ומתמחה בשני התחומים לכן כדאי לברר לפני במה בדיוק הוא מתמחה ומתעסק והאם זה מתאם לך. ועוד המלצה , נסי למצוא מטפל בדיקור יפני - הם עובדים בעיקר על הכאבים ויש להם הצלחות מעולות.. הרבה בריאות יעל

תודה... ועוד שאלה...

אפשר לקבל מידע על דיקור יפני? ניסיתי לחפש בפורום ובגוגל ולא מצאתי...

dudi adler

New member
היי ילדה

נראה לי שלא כדאי לעבוד באופן מניפולטיבי על חוליות שמתאוששות משבר. מומלץ לטפל בשיטה עדינה יותר. קיבלת המלצות טובות, אוסיף רק שרפלקסולוגיה יכולה לטפל בכאב ולהחיש את קצב הריפוי. תוכלי להתקשר אלי ואמליץ לך(כמובן ללא תשלום)איך ללחוץ כדי להפחית כאב באופן מהיר בגב ולטפל בעצמך דודי

השאלה כמה את מוכנה להשקיע בבית

חלק חשוב בתהליך ריפוי הוא העבודה עם המוח. ראיתי ניסים שקרו באנגליה בטיפולים שהנחתי אך 80% מההצלחה נבעו מהעשיה וההתמדה של המטופלים. מדובר חזרה מתמדת על תרגילי דמיון מודרך ותכנות המוח, הרבה פעמים ביום, השפעות שמתמקדות על זרוז תהליכי ריפוי עצמי ושחרור מהשפעות לואי ו'אבקת הריסוק' מלווים בעבודה אנרגטית מצידי. באיחולי מרפא מהירים לך, דר' אסתיה חוטר גזע Mc.D

למעלה