שברון 9 למה?

Hakarpad

New member
שברון 9 למה?

6 שברונים כנקודות במרחב ועוד שברון 7 כ point of origin, בפרק The Fifth Race אנו מוצאים שאוניל יצר קשר לגלקסיה Othala לעולם הבית של האסגרד ושם הוא חייב עם 8 שברונים... אך כל מי שמכיר את הסטארגייט טוב יודע שיש מקום גם לשברון 9 - אם כי לעולם עוד לא בוצע בו שימוש... אם יש לכם רעיונות למה? נשמח לשמוע... :)

Dark Storm

New member
יכול להיות כל מיני סיבות...

כל מיני שימושים נוספים לסטארגייט שאפשר להפעיל אותם עם השברון ה 9. אולי זה לשליטה על מימד הזמן, אולי זה למעבר ליקומים מקבילים.... כל אלה כבר קרו בעזרת הסטארגייט מה שמוכיח שזה אפשרי, אולי השברון ה 9 נועד להחליט איזה שימוש לעשות בסטארגייט (אם לא בוחרים בו = מעבר בין כוכבים, סמל 1 = מסע בזמן, סמל 2 = יקום אחד...) מי יודע ?

טים ג

New member
הפסדתי איזה פרק או משהו../images/Emo35.gif

איזה שברון תשיעי
אני רואה רק 8

TUVIX

New member
יש עוד אחד מתחת

אני יביא עוד מעט תמונה מאחד הפרקים לפני שעוד הייתה המסילה לתוך הסטארגייט.

טים ג

New member
לא משנה , הסתדר לי

יש מצב שמצאת את THE LOST CITY, שמגיעים אליה בעזרת השברון ה-9

טים ג

New member
אופס, טעות תמימה

lost city...או the city of the lost...או visu ban... what ever ...

Hakarpad

New member
גם לא...

Visu Dan וזה לא מה שאני אמרתי... זה אמריקאים אמרו...

טים ג

New member
מה../images/Emo35.gif

the lost city אחר כך הבחור הנקודרי גילה שזה the city of the lost ואז הוא אמר שהעיר נקראת גם VISU DAN. זה היה בפרק 7X01, ממש בהתחלה אחרי הפתיח.

ייתכן ובמהלך השנים פשוט הושמט

השברון התשיעי, אולי בשביל לקצר תהליכים למינימום המספרים שנדרש כדי לחייג לכוכב כדי שבמקרי לחץ אפשר יהיה לברוח מהר. אבל להזכירכם
במתקן החיוג הרגיל שיש בכל כוכב פרימיטיבי יותר מכדור הארץ צריך ללחוץ במרכז המתקן כדי שהוא יתחיל לחייג. אנחנו רק בנינו את תוכנת המחשב לפי המספר הממוצע של שברונים שצריך לחייג, וייתכן וצריך לבנות תוכנה חדשה. אבל במתקן החיוג האוריגינל אתה יכול לחייג כל מה שאתה רוצה (למרות שייכנסו רק תשעה) וללחוץ על הכפתור האדום באמצע ורק אז יתחיל החיוג, אפילו אם יש שמונה או תשעה שברונים.

deathcaster

New member
או כמו בצה"ל

שבצה"ל מצמידים כמעט לכל דבר השברון התשיעי הוא עתודה , והמבין יבין

[TNT]

New member
יש לי כמה רעיונות

א. כמו שכדי לחייג לאסגרדג צריך 8 אולי יש מקומות שפשוט צריך 9 ב. יכול להיות שהקדמונים פשוט השאירו מקום לשידרוג אולי הם חשבו שמתי שהוא יהיה להם שימוש בזה זאת חשיבה מאוד הגיונית. ג. אולי ככה אפשר לחיגם חיוג דו כיווני כלומר חומר יכול לנוע בני כיוונים ד. יכול להיות שזה למקרה ששברון אחד לא מתפקד מסיבה כל שהי עדיין יש 8 פעילים ודרך אגב אני לא אתפלא עם נראה משהו בקשר לזה באטלנטיס

TUVIX

New member
בגלל שהיו רק 7 בסרט

ואני זוכר ממאחרוי הקלעים של הDVDים שלא היה להם את הסטארגייט המקורי. כיוון שאחרי כמה שנים טובות בשמש מדבר מוהבי, ועוד סקופ המקורים לא זז זה היה אפקט של מחשב והזה של הסדרה לא רק שזז אלה מוזז ע"י 4 מנועים שממש מתוכננים להנעל על הסמל הנכון ובמשך כל שנות הסדרה לא פספסו פעם אחת. אבל נחזור לסיפורנו לסטארגייט המקורי של הסרט היו רק 7 לזה שבנו לסדרה איך שהו נוספו עוד 2 בגלל שהם יצרו 4 סטארגייטים שונים שכולם אם אותה טעות דבר שגזל להם חלק נכבד בתקציב במשך העונה הראשונה וגם כנראה השניה לא היה תקציב ל4 נוספים ולכן החליטו להשאיר את זה כבר ככה. זה דיי עבד לטובתם עם השברון השמיני בשביל האסגרד וכנראה ה9 בשביל הספין אוף.

למעלה