שברון הבגרות

drunky

New member
שברון הבגרות../images/Emo14.gif

שלום לכם, רציתי לשתף אתכם במשהו שמאוד אשמח לקבל עליו תגובות... אני בן 19, חייל התגייסתי לפני 9 חודשים, והשירות הצבאי זה הדבר הטוב ביותר שקרה לי בשנים האחרונות, כבר שנים שחיכיתי למסגרת חדשה בה אוכל להפתח ולהכיר אנשים חדשים מחוץ לפורום הקבוע שהפך למאוס עליי בבית הספר. אך כמו שדברים משתנים בטבעיות, ישנם דברים שמסרבים לעזוב... חברה הכי טובה שלי, כבר למעלה מ-3 שנים, קשר הכי כיף שיכול להיות... אבל כמובן זה קרה, אינני יודע מדוע, אבל זה קרה, התאהבתי בה, ולאחר התלבטויות רבות במשך השנה האחרונה ללימודים החלטתי לעשות מעשה לאחר סיום המסגרת הזאת, ואכן התוודתי בפניה על רגשותיי. התגובה שלה הייתה דיי מבלבלת, תגובה שגרמה לי לקפל את זנבי חזרה ולא להעלות שוב את הנושא. מה שקרה בעקבות אותה שיחה הוא ש"החלטנו" שהדברים צריכים להשאר כפי שהם, אך אני נותרתי מבולבל מכיוון שלא קיבלתי תשובה חד משמעית, הכל נותר עדיים באפלה, ולכן לאחר תקופת זמן מסויימת של שירותי בצבא, כאשר ראיתי שהרגש לא עוזב, החלטתי לכתוב לה מכתב ובו כתבתי לה שאני עדיין חש כלפיה אהבה עזה ושתחושה זו מסרבת לעזוב,הסברתי לה שאני מבולבל מכיוון שהיא לא אמרה לי מה בדיוק היא מרגישה לגביי כל העיניין, ואכן ביום למחרת קיבלתי ממנה מכתב חזרה אשר היא מתארת בו על התרגשות רבה בעת קריאת המכתב, היא הוסיפה התנצלויות לגביי מה שעשתה והוסיפה כי אני יקר לה מכל אך איננה רוצה לחלוק איתי קשר רומנטי ושהיא רואה בי כאח אשר תמיד יהיה שם והיא תמיד תיהיה בשבילי, מאז החלטתי להמשיך הלאה וסופית למחוק את רגשותיי. האמת שהדברים קצת השתנו, התחלתי לחשוב קצת על אחרות, אבל ישנה עדיים בעייה, ברגע שאני מתייאש מאחרות, אני מייד שב וחושב עליה, למרות שאני לא רוצה, זה הפך למן אינסטינקט מעיק, ואנני יודע כיצב להתמודד עם זה, לשכוח לזמן מה אפשר, אבל המחשבות תמיד שבות בסוף ומציפות את הלב...

מותר לי

New member
החזרת אותי שנה אחורה...

כן, גם אני חיילת בת 19, וכמוך- השרות הצבאי היה (ועדיין) הדבר הטוב ביותר שקרה לי בשנים האחרונות... (אבל בנסיבות שונות...) חודשיים לפני הגיוס היתה לי תקופה לא קלה, ובלשכה"ג גילו איזו בעיה שבגללה לא יכלתי להתגייס, (לא פרופיל, לא קב"א, לא עודף בנות...) הייתי באה לשם כמעט כל שבוע, הם היו עושים לי ראיון ואומרים לי שאם וכאשר הם יחליטו לגייס אותי, אז X... באותה תקופה הכרתי מישהו בדרך מאד מעניינת. הייתי באיזה מפגש כלשהו, ו-10 דקות לפני שיצא האוטובוס האחרון לעיר שלי- הסתכלתי על השעון... לא נעים... ואיך שאני מגלה את השעה- הוא נכנס לחדר שהייתי בו. לא הכרתי אותו, אבל שאלתי אותו אם יש לו רכב ואם הוא יוכל להקפיץ אותי לת"מ. הסתבכנו בכל העיר, ומרוב ייאוש התחלנו לדבר. סיפרתי לו את הבעיה שיש לי, ואז התברר שהוא יכול לטפל בה בעזרת כמה קשרים חזקים שיש לו בצמרת הצבא. החלפנו שמות וטלפונים, (כן, לא ידעתי אפילו מה השם שלו!!!) הגענו לת"מ, כמובן שפיספסתי את האוטובוס, וחזרנו למקום שהיינו בו לפני כן. מאותו יום הייתי איתו בקשר טלפוני רצוף. זה היה עדיין השלבים הפורמליים של- אירגנתי לך ראיון עם X, וביקשת שאזכיר לך לטפל בY. לאט לאט זה הלך וגלש לפסים יותר ויותר אישיים, סיפרתי לו מה אני חושבת על העולם, (לא דברים מחמיאים במיוחד
) והוא ניסה להסביר לי למה אני טועה, אח"כ זה הגיע לשיחות אינטימיות, היינו מספרים אחד לשני הכל. (טוב, לא ממש הכל, אבל כמעט הכל...) התברר שהיו לי כמה תפיסות מעוותות והוא בחוכמתו שינה לי אותם. באיזה שהוא מקום התחלתי להרגיש שאני פשוט אוהבת את הבנאדם! בנאדם חכם, לא מפחד מהאמת, איזו שלא תהיה, הצליח לשנות לי דפוסי מחשבה שאף אחד אחר לא הצליח, לפעמים הוא היה אומר את מה שאני חשבתי לעצמי באותו הרגע, בקיצור- מה שכל אחת היתה רוצה. ביום השני לטירונות לקחתי טלכרד, תפסתי 5 דקות פנויות, התקשרתי אליו, וסיפרתי לו מה אני מרגישה כלפיו. הוא סיפר לי שגם הוא מרגיש כלפי כך. ביום שיצאנו הביתה פעם ראשונה- התקשרתי אליו שוב, ואמרתי לו שאני רוצה לראות אותו. היו קצת בעיות, (קניתי כרטיס מבאר שבע לחיפה, וירדתי בקרית גת. האלו מהרכבת כמעט הכריחו אותי להכנס חזרה לרכבת
) אבל התגברנו עליהם ונפגשנו. היה לי כיף לראות אותו, היה לו כיף לראות אותי, (עם מדים, סוף סוף!) הוא הקדיש לי שיר, אני יכלתי להקדיש לו רק נשיקה...
אחרי כמה סופי שבוע בסגנון הנ"ל, (סוגרים 14 או 21, יוצאים בשישי, מתראים בצהריים לשעה פלוס מינוס וממשיכים הלאה הביתה) הוא הודיע לי שאסור לו. אסור לו להמשיך איתי. למה? ככה! אני חושבת שזו היתה הפעם הראשונה שבכיתי למישהו בטלפון. לא הבנתי. למה??? למה הוא עושה לי את זה??? אחרי שבועיים החלטתי שאם הוא לא רוצה- אז לא צריך! אבל זו היתה החלטה שבאה מהראש. הלב מאן לקבל זאת! ושוב התקשרתי אליו. דיברתי איתו שעות. הוא הסביר לי מה הוא חושב, ניסיתי להסביר לו למה הוא טועה, אבל זה לא הלך. בסוף, אחרי חודשיים, הוא אמר לי שבעצם הוא בכלל לא אוהב אותי, ושאני יעזוב אותו. הייתי בשוק של החיים. ניגשתי לחדר בבסיס, נשכבתי על המיטה, וחשבתי לעצמי- למה? למה הוא לא אוהב אותי? אין לי התנגדות שיגיד, אבל למה? חודש לא דיברתי איתו. הרגשתי שאני מתחרפנת. די. לא יכלתי יותר. שוב לקחתי טלכרד באילו שהן 5 דקות פנויות והתקשרתי אליו. אמרתי לו- "אני לא רוצה שתהיה חבר שלי. אני לא רוצה שתהיה בעלי. אני לא רוצה שתהיה אבא שלי. אני רוצה שתהיה אח שלי. אתה מסכים?" אני חושבת שלזה הוא חיכה כל התקופה. הוא אמר לי- כן. מאותו יום- הוא אח שלי. הוא מסוגל להתעצבן עלי, אני יכולה להתעצבן עליו, אם אני צריכה טובה- הוא בשטח, אם אני לא אבין- הוא יסביר, אם אני אתבאס- הוא יצחק, אנחנו יודעים אחד על השני כמעט הכל, הוא מסוגל להגיד לי דברים שאוי למי שאומר לי אותם. אבל לו מותר, כי הוא אח שלי. הוא מאמין לי לכל מה שאני אומרת, ויודע לקרוא גם מה שמאחורי מה שאני אומרת, אני מאמינה לו בעיניים עצומות, אם יש למישהו בעיה בצבא- אני פונה אליו, אם אני מגיעה לעיר שלו והוא לא עובד באותן שעות- אין מצב שאני לא אקפוץ להגיד שלום, (בעצם- רק ביום ראשון בבוקר לא
) בקיצור- אחים. אני חושבת שכבר יותר מחודשיים לא דיברתי איתו, אבל אם אני אתקשר מחר- זה ממש לא יהיה מוזר... אני דיי מזדהה איתך, כי גם אני בהתחלה כל פעם שחשבתי על אחרים והתיאשתי- מייד חשבתי עליו, היתה תקופה קצרה שהרגשתי שאסור לי לחפש מישהו כי זו בגידה בו. אל תשאל אותי מה הבגידה כאן, כי אף פעם לא היינו חברים, אבל אתה יודע- השכל והרגש זה לא בדיוק משהו שאמור להתחבר... גם על זה הצלחתי להתגבר. אם אתה שואל אותי- אם אתה יכול- נתק איתה קשר למשך חודש- חודשיים, תנקה קצת את הראש, ותחזור אליה בתור אח. אם אתה יכול- תשתף אותה בהכל. כמו אח. עם מי אתה יוצא, איך היא ניראת, כן לסגנון שלך, לא לסגנון שלך, הכל. היא הרי רוצה שתהיה אחיה. לא? לא יודעת אם עזרתי לך, או שרק העקתי עליך יותר עם הסיפור שלי, אשמח לתגובה! (אם התגובה תבוא אחרי מוצ"ש- אראה אותה רק שבוע הבא, אז קח בחשבון...) take it easy!!!

tamarces

New member
בעיה שונה אבל דומה...

אני אמנם רק בת 18 ואצלי הסיפור לא קשור בשירות הצבאי אבל... יש לי ידיד מאוד מאוד טוב בערך כבר שנה, הכרתי אותו מהיסודי אבל רק בזמן האחרון התקרבנו, אבל ממש התקרבנו... ובאמת, כמו שאת מזכירה כאן, אני מרגישה שאנחנו כמו אחים- מספרים אחד לשני כמעט הכל, נפגשים הרבה, משוחחים הרבה בטלפון, כשאני עצובה אני מתקשרת אליו כדי שינחם אותי, אנחנו עוזרים אחד לשני... אבל בזמן האחרון אני מקבלת ממנו מסר די מבלבל... בזמן האחרון כל פעם שאנחנו נפגשים אפילו סתם יושבים ורואים טלוויזיה או סרט או סתם משחקים איכשהו אנחנו מוצאים את עצמנו מדגדגים אחד את השני, קופצים והולכים מכות בצחוק או סתם מגיעים למצב שאנחנו די מחובקים... אני נורא מבולבלת מזה ולא ממש יודעת אם באמת יש לו כוונות רומנטיות לגבי או ש...בכל זאת, הוא אהב אותי ואפילו הציע לי חברות, אבל זה היה בכיתה ו'. יכול להיות שזה עדיין שם? אבל לפעמים יכולים להיות כמה ימים שהוא בכלל לא ירים טלפון (אף על פי שהוא בן אדם עסוק באמת בטירוף...) אז מה זה אומר? אני מצטערת שאני מרעיפה שאלות כאן אבל באמת שאני מבולבלת... אני גם לא יודעת מה אני רוצה שיהיה

זו הסיבה שהיא תמיד הייתה שם בשבילך

אנשים שיקרים לנו במיוחד מהמין השני יותר קל להתנחם, לברוח למיקלט הזה שנקרא חום של אדם יקר לנו. אתה עוד תמצא דווקא כשלא תחפש.

למעלה