שבק"ס

יו יו יו

New member
שבק"ס

יש לי כמה שאלות על שבק"ס א. איפה אני יכול לקנות את הדיסקים שלהם? ב. איפה אני יכול להשיג ליריקס שלהם? ג. איפה אני יכול להשיג ביטים\תווים? ד. איפה אני יכול להשיג מידע (עליהם, דיסקים, וכו´)? וזהו! תודה מראש!

Evil J

New member
בהללבהבה

א. דיסקים אפשר בכל חנות דיסקים בארץ. ב. מילים תוכל למצוא בתוך www.shabak.co.il שאם לא תמצא את כל הליריקסים המבוקשים תוכל למצוא שם לינקים. ג. לא נראה לי שאפשר ד. באתר שכתבתי קודם

יו יו יו

New member
יו! תקרא פה!

לא נראה לי שעדיין מוכרים את הדיסקים שלהם! והאתר הזה לא פועל!!!!

HaWk34

New member
בקשר לדיסקים

אם יוצא לך להגיע לדיזינגוף סנטר יש שם חנות דיסק סנטר שמה יש שם דיסקים ישראלים במחיר דובדבן שבק עולה שם בסביבות ה40 תהנה

חבל שלא ידעתי על זה

שאלה בקשר לשבק: כדאי לי לקנות את הדיסק של ההופעה בקריות? כי כששמעתי את זה אצל מתן זה לא נשמע משו-דיסק ממה שאני זוכרת..

MooN aka asdfgh

New member
דיסק די טוב...

יש שם בסה"כ שיר אחד חדש (תנו לי דרך), וחוץ מזה הכל אתם שירים בגירסאת הופעה... יש שירים שוים שם: הביצור המלא של "ילד ירוק", ועוד כל מיני עניינים... מה אני אגיד? דיסק לא רע (כי זה בכל זאת שב"ק, ושב"ק זה לא יכול להיות רע), אבל אפשר להגיד שזה הדיסק הכי פחות טוב שלהם... אם אתם שואלים אותי, שווה לקנות בין השאר להשלמת האוסף...

double M

New member
ברור שכדאי לקנות! זה שבק!

סתם... אבל באמת כדאי לך לקנות, אחלה דיסק, בחלק מההופעות של מוקי יש את הדוכן דיסקים אז את יכולה לקנות שם בחמישים נראה לי. ואת יודעת טוב מאוד למה הוא נשמע לך לא משו.....

למעלה