שבע מדרגות התודעה

skooby

New member
שבע מדרגות התודעה

אתמול היתי בסדנא של פריסת קלפים אינדאניים לפי עקרון של שבע מדרגות התודעה. שבע מדרגות התודעה, הכוונה היא לשבע שלבים שונים בהתפתחות הרוחנית של האדם. היא יכולה להתייחס להתפתחות הכללית של נפש האדם בחייו וגם ניתן לפרוס את הקלפים כאשר נשאלת שאלה על נושא מסויים. שבע מדרגות התודעה הן: 1. קיום- התמקדות בשלב הפיזי 2. הזכרות- זה השלב בו האדם נזכר שהוא יותר מאשר נקודה בזמן ונשמתו נצחית. 3. הבנה- השלב בו האדם מגיע לתובנות לגבי משמעות החיים והנשמה. 4. פעולה- בשלב זה האדם מחליט לעשות שינויים מהותיים בחייו בעקבות התהליכים שעבר. לפעמים אנשים עושים שינוייים מבלי לעבור תהליכים נפשיים או רוחניים שינויים כאלה לא נחשבים כחלק מהשלב הזה. 5. התרחבות- בשלב זה האדם רואה את התוצאות הטובות של השינוי ושמח עם עצמו. 6. שרוות- זהו שלב של נתינה ואהבה ללא תנאי. נתינה תוך הבנה שלא כל אחד רוצה לקבלץ נתינה בגובה העיניים. 7. הארה- שלב בו האדם היקום ואלוקים האם אחד. שלב של אחדות של ענווה. בפריסת קלפי החיות האינדיאניים, אפשר לראות מה יהיה אופי כל שלב אצל הבן אדם. לא כל האנשים עוברים את כל השלבים. חלק נשאר באחד כל חייהם, אבל חשוב לזכור שלכל אחד יש פוטנציאל להגיע להראה, הכל תלוי מה עושים איתו. שיהיה לכם שבת שלום.

yperelman

New member
מקסימים הקלפים האינדיאניים

פתחו לך גם את פריסת חיות הטוטם שלך? כדאי כדאי כדאי שווה שווה שווה

skooby

New member
נכון קלפים נהדרים

לצערי פספסתי את המפגשים על הטוטם.

yperelman

New member
אולי אם יהיה מפגש. עומר? שומעת?

אביא את הקלפים ונעשה פתיחות של חיות טוטם למי שעדיין לא עשה

yperelman

New member
זרקתי רעיון לעומר../images/Emo13.gif

כל מה שצריך זה רצון, מקום, תאריך ואם רוצים תכנים וקדימה. לי יש רצון והמון

פתיחת הטוטם

היא פתיחה של פעם בחיים... תכינו את עצמכם. אני בעד מפגש!
מי מארגן? (כי אם אני אארגן זה בטוח ייסחב...
)

yperelman

New member
אם יש מיקום בין צפון הארץ למרכז

אני מוכן לארגן (לצערי מוגבל במקום)

לגבי ה מפגש

יש לי הצעה שאפשר לעשות את זה באיזה יער מבינת האנרגיות זה חזק עם עושים א תזה בטבע

ליד קדימה

צומת אחת צפונית לצומת בני דרור. אני חושבת שזה פתוח וחינמי, מוכנה לבדוק את זה. ניראה לי שיש שם שולחנות פניקניק כאלה.

yperelman

New member
אנא בדקי וחזרי אלינו

אם זה מסתדר ביער קדימה, אתחיל שירשור בנושא ונראה כמה רוצים להגיע,באילו תאריכים ובאילו שעות (בוקר או אחה"צ -ערב) לאחר שיקבע תאריך נחליט מה מביאים ומה תכנית היום!

למעלה