שבע הגביעים כעיצה?

שבע הגביעים כעיצה?

מה אתם אומרים? עוד מקרה של פירוש "הפוך על הפוך"? האם לפרש את זה כצורך "לעשות סדר" ולהבהיר את המצב, או שיש מקום לפירוש אחר לקלף כשהוא עולה בעמדה זו?

הנה הפריסה האחרונה

בה יצא לי הקלף בעמדת עיצה רקע: אני מתעניין לקנות קלידים (אורגן) שיהיו "קומפקטים" מספיק שאוכל לסחוב איתי כל שבוע (כל סופשבוע אני נוסע למשפחה) משהו שיכנס בתיק שלי. חיפשתי בחנויות רבות ורק התאכזבתי - או שהיו יקרות מדי או שהיו פשוטות מדי. בסופו של דבר מצאתי את הדבר האידיאלי, מקלדת למחשב שהיא משולבת עם קלידים (כי אני עורך מוזיקה במחשב). בחנות היחידה בה הייתה המקלדת הזו, היה להם את הסוג הפשוט יותר, כשחסר לו גלגל אפקטים שהיה לי חשוב. מצד שני המוכר הציע להזמין לי את הסוג היותר מתקדם, אם כי זה יקח שבוע (רציתי את זה לפני החג). השאלה שנשאלה: האם עדיף לי המקלדת מתקדמת -או- המקלדת הפשוטה יותר תוצאות הפריסת ההשוואה: אופציה ראשונה: - הקיסרית - מלך החרבות - שמונה החרבות מתחיל טוב אבל עובר לביקורת של המלך ולתחושת התקיעות/מוגבלות של שמונה החרבות אופציה שניה: - שלוש הגביעים - שני המטות - ארבע הגביעים מתחיל טוב (מקבל את זה על המקום) אבל גם פה אני מגיע לתקיעות מסוימת, ונדמה לי שארבע הגביעים יותר מבאס משמונה החרבות... האמת לגבי שני המטות קצת קשה לי להבין, הוא נראה מחכה למשהו? עיצה - שבע הגביעים היות ושני האופציות לא נראות משהו, היה חשוב לי להבין היטב את הכוונה בעיצה הזו. הדבר היחיד שהתחבר לי זה מה שאחד הספרים שלי אומר על הקלף כשהוא בעמדת עיצה - "תודה על מה ש*כן* יש לך או מה שניתן לך ותתרחק ממחשבות שליליות או מהשפעות שליליות".... אבל זה רק ספר ורציתי לדעת איך אתם רואים את הקלף בעמדה זו

ליויה

New member
נתנאל- מה עם קלף חילוץ לקלף העיצה?

יש לי תחושה שהקלף (7 גביעים) אומר לך לא לותר על מה שרצית, ולנסות לחפש עוד...

רשף כשף

New member
תשובת ההתמקדות מאוד מתאימה כאן

התשובה מצביעה שאתה לא מחפש במקום הנכון מרבה אפשרויות במקום שלא צריך שים לב שהפשוטה יותר היא תוצאה יותר טובה מהמתקדמת ושאל את עצמך האם את הבאמת צריך כעת את המקלדת הזו

תודה על התגובות המעניינות ../images/Emo13.gif

אני מאוד רוצה את הקלידים, ואני מוכן להשקיע בזה. חיפשתי בכל החנויות שבאיזור כאן, ודווקא המקלדת למחשב היא אידיאל מבחינתי. אם משהו עשוי להיות בעייה זה או החיבור שלה למחשב (אני יודע מראש שאני אצטרך מתאם) או הגודל שלא יתאים לתיק, שמקסימום אני מוכן להגדיל את התיק בשקל וחצי
במקרה הגרוע אם יצוצו בעיות מיוחדות מדובר ברשת מחשבים מוכרת ולכן לא צריך להיות בעייה לקבל החזר. ואולי הקלף מסמל שאני לא צריך לתסבך את עצמי סתם בעניין הזה? לא להתקע בין כל האפשרויות הזמינות? שלא אוכל למצוא שלמות נוצצת אז עדיף שאני יתמקד על אופציה צנועה אחת ואלך עם זה עד הסוף? נראה לי שכעיצה הקלף מבקש להסיר את הכיסוי מעל הדמות שבאמצע. מה היא מסמלת עבורכם?

רשף כשף

New member
מיקוד

עלייך למקד את הבחירה שלך במשהו יישומי שניתן לעבוד איתו בפועל, "לרדת מן הענן" של האשליות שנוצרו סביב סיפור המקלדת ולמצוא אופציה מעשית יותר.

רשף כשף

New member
תלוי בפריסה ובשאלה

במרבית המקרים העצה היא להתמקד, כי השואל מתפזר על יותר מדי תחומים.

למעלה