שבעה

שבעה

ישבתי שם, בקצה האוהל הענק, שנבנה במיוחד לך - שכל מקרייך ואוהביך יבואו להפרד ממך.

מרוב הבכי, עיניי היו אדומות לגמרי כואבות, מרירות על כל מה שנלקח מהן - על הצלילה לתוך עינייך, לתוך נפשך לתוך מאודך. הצבע הכחול שבעיניי בלט שבעתיים על הרקע הזה.

ישבתי זקופה, עקב טעות שעשה הרבי, שחשב שאני בת משפחה דרגה ראשונה, דגש חולצתי היה קרוע. קרע זה הגדיל את המחשוף בחולצתי ותחרת חזייתי ביצבצה לה החוצה.

ראיתי אותך נכנס לאוהל, מוזר היה שאני לא מכירה אותך, הרי אני מכירה את כל חבריך. אתה נראית כאילו כוכב זוהר , כאילו שמדובר במלאך.

סקרת את האוהל, עיניינו הצטלבו, באת וישבת לצידי. התחלנו לדבר, עליך אהובי, עלי ועליו. היה לי כל כך מוזר שדווקא במועד הזה, שלחת לי מי שיימלא את מקומך. האם זה נכון? האם בחרת בו כמאהב החדש שלי? האם ידך היתה היד המכוונת?

השיחה בינינו זרמה, קלחה. ידך בלי משים לב, ליטפה את גבי - נראינו לאנשים אחרים כחברים המתנחמים זה בזרועות זו. מגעך היה נעים, חם, מלטף.
הרגשתי את הרטיבות בתחתוניי, פטמותיי נזקרו ושפתיי האדימו - באותו הרגע ממש, כאילו אתה קורא אותי כספר פתוח, הצעת לי לבוא איתך לסיבוב קצר, להתאוורר קצת.

עת עברנו את סף האוהל, חיבקת אותי חיבוק דב, חיבוק עוטף, חיבוק מרגיע, חיבוק שליו. התרחקנו מהאוהל, אני עדיין הייתי המומה שדווקא במקום הזה ובזמן הזה, אני מוצאת עצמי חבוקה בזרועות אדם זר לי לחלוטין וזה מרגיש כל כך נכון. עמדנו כמה דקות חבוקים, וידינו חקרו כל אחד את גופו של השני - אתה לא נראה מלאך, אתה מרגיש גם כמלאך.
גופך בנוי לתלפיות - שיערך השחור מסתיר טיפה את עיניך הכחולות, שפתייך בשרניות אדומות מסתירות שורת שיניים לבנות ומסותתות, כתפייך איתנות, גופך רזה אך שרירי.

כל מה שעבר בראשי באותו הזמן, זה איפה אני טורפת אותך....

ואתה... כאילו מחשבותיי הם מחשבותיך - לקחת אותי לדירתך שהיתה כמה רחובות משם. אני אפילו לא זוכרת שהלכנו אליה, אני רק זוכרת את גופך המחבק, ידייך החסונות מחזיקות בי תומכות בי, את עינייך שצללתי לתוכם ואת מבטך - המשרה שלווה ונועם.

נכנסנו , הדבקת אותי לדלת דירתך בנשיקה לוהטת ומלאת תשוקה. התפשטנו במהירות הבזק - היינו להוטים להרגיש גוף בגוף, עור בעור. התחלת במסע נשיקות שהפכו לבליל של נשיקות, ליקוקים, נשיכות קטנות, מציצות ארוכות וקצרות - לא ידעתי שככה אפשר לעשות. הלחות שהיתה עד כה הפכה לרטיבות והתחילה להרטיב את מפשעותיי ולאורך רגליי - אך אתה לא מיהרת. כל חלקת עור בגופי קיבלה את אותה התייחסות.

רגליי כבר לא יכלו לשאת אותי, לשאת את התשוקה שבערה בתוכי, לשאת את התאווה שהרגשתי לגופך. ניסיתי לגעת בך, לנשק, ללקק אך אתה לא נתת - נשכבתי על הרצפה הקרה. ההבדל בין הרצפה הקרה לבין חום גופי היה גדול וכל גופי הצטמרר, אהבתי את זה, פטמותיי הזדקרו עוד ועוד והחום שהיה בין רגליי גדל וגדל. לשונך הארוכה ליקקה את "משולש העונג" כך קראת לאיבר מיני. ליקוקיך ושאיבת הדגדגן הטפוח שלי גרמו לי לעונג רב - צעקתי שאני רוצה שתחדור אלי, רציתי להרגיש אותך בתוכי, רציתי להרגיש את הזין הטפוח שלך בתוך תוכי - עמוק וחזק כמה שאפשר.

הפכת אותי בזריזות על בטני (איך לעזאזל ידעת שכך אני הכי אוהבת ) ונכנסת לתוכי, הרכות של הנשיקות התחלפה בין רגע לעוצמה. זיינת אותי בכוח, זיינת אותי בעוצמה, זיינת אותי חזק ומטריף. השפרצתי לכל עבר ואתה המשכת - כמה עונג חוויתי שם - אורגזמה בתוך אורגזמה השתלבה - עד שהזרע החם שלך נורה לתוכי , לתוך הקונדום, הרגשתי את הכיווצים המדהימים האלה, הרגשתי אותך שבע.

שכבנו זו ליד זה, עם חיוך מרוח על הפנים, עם אודם בלחיים ועיניים בורקות. אמרתי לי היי שמי XXXX אמרתי לך היי שמי YYYY - איזו היכרות עוצמתית.
תודה לך ששלחת לי מישהו כל כך מתאים פשוט מושלם - כפי שאתה היית.

lionelll

New member
נוגע.....

ללב (ולמקומות נוספים
)

כתוב יפה, נעים ומקסים. שאפו

אשה חמה

New member
קראתי בנשימה אחת

ונחמד בסוף הוא הציג את שמו , המלאך שבא להטריף אותך
עוצמה והחושניות שבסיפור עשו לי חשק לקרוא אותו בנשימה אחת
אהבתי את החושניות והמשחק עם הקשר העל חושי