שבעה ימים..

שבעה ימים..

מסר שקיבלתי. תראו עד כמה חוקי הדת יכולים לפעמים להמתיק את הכיף
-------------------------------------- היום זה היום, ספרתי שבוע, שבעה ימים של ציפיה מתגברת, כשסופרים אותם אז נוצר גם מתח כזה, שמתגבר והולך. שבעה ימים זה המון זמן, ואני רואה את התשוקה בעיניך, ואתה מחכה. לי. ואני יודעת שהיום זה ה-יום, וכל היום אני חושבת על זה ובערב אכנס למקלחת, ואתפנק. לכבודך, לכבודי, לכבוד החגיגה שלנו הלילה ושוב מרגישה, כל כך קלה, כמו כלה ומחר אתמלא חיוכים ורק אני אדע ואני אוהבת את המחזוריות הזו ואת הציפיה הכפויה שאחרי כל כך הרבה שנים זו עדיין ציפיה וערגה ותשוקה ואני אוהבת להיכנס בלילה הביתה בשיער רטוב ולהישטף בתאווה ---------------

תבור.

New member
ושבעה לילות

חברתנו שומרת מסורת ושיתפה אותנו בתחושות דומות . בערב הנידון בעלה מגלה חריצות יתר בעזרה בבית כדי שתסים את מטלות הכלים אמבטיות לילדים וכולי. היא "טיזרית" לא קטנה נהנית להתעכב בהכנת הסנדויצים לילדים ובכל מיני סידורים וזאת כדי להעצים את תחושת הציפיה שלו.

ניסיתי את זה ......

עם בעלי לשעבר(גם ניזונתי מחוויות זהות של חברותיי)-זה לא כל כך הלך!!! אחרי יומיים שלושה-נשברנו..... אבל אני עדיין מאמינה שזה תורם למערכת הזוגית-הכמיהה הזאת למגע!

מסכימה. אפילו כשזה יזום..

וזה מנסיון.. לפני נישואי
עם בן הזוג שהיה לי לפני נישואיי (היינו יחד 4 שנים) נהגנו לעשות זאת. היינו מחליטים שמהיום למשך פרק זמן מסויים (שבועיים, שלושה) לא עושים סקס! קובעים תאריך יעד שהוא יהיה ה-D Day. (או F day. איך שתרצו
) הקטע היה שהשבועיים האלה הפכו למשחק ביננו. היינו מנסים "לשבור" האחד את השני. לגרות, להתגרות, להתחכך כאילו במקרה, לשים קלטות כחולות בוידאו (ב-מ-ק-ר-ה).. אוףףף... גרנו אז במושב. בבית השכן גר אחי ומשפחתו. אני זוכרת שתמיד "ביום שאחרי" גיסתי היתה באה להתלונן "בעדינות" האופיינית לה שעשינו יותר מידי רעש!
נו. היו זמנים..

תבור.

New member
עכשיו הכל ברור

עכשיו אני מבין מה היה מקור הרעשים שגרם לנו לעזוב המושב.........

yog 10

New member
אני חייב לציין שאין דבר קשה מזה

אבל הקושי הזה מביא כל כך הרבה רצון ותשוקה שחבלז

נפלא!

להיכנס בלילה הביתה בשיער רטוב ולהישטף בתאווה נפלא! אהבתי. דינה.מית ענגת

למעלה