שבעה ימים...

LadyLuvJess

New member
שבעה ימים...

למה כבר לא מדברים פה על הסדרה המהממת הזאת (פתאום באפי השתלטה על הפורום..). או קיי, אז אני מבינה שראינו את כל הפרקים מאות פעמים, ואין ממש על מה לדבר.. אבל תמיד (כמעט תמיד, לפחות..) אפשר למצוא משו! ואני בטוחה שבמקרה הזה אפשר למצוא משו! למשל, אפשר לעשות דיונים על הדמויות, על הסיפורים, או על הצופים. עד כמה אתם באמת מכורים?? או, הייתם מכורים? אני למשל, יותר ממה שחשבתי. היה היום ת'פרק שתופסים (סינים, יפנים, משו כזה..) את טאלמאג', והוא מת (בולע את גלולת הרעל הזאת) ופרקר נשלח כדי להציל אותו, וזה הפרק עם הגיהוקי זמן, שבסוף הוא מציל את הבחורה בהריון, נו כשכל הזמן חוזר על עצמו.. עם הבועות בירה שהוא קולט שהן הולכות מלמעלה למטה במקום וול להיפך.. עם הבחור האנגלי שמתלהב כשהוא רואה שפרקר מדבר אנגלית.. עד שבסוף לפרקר אין סבלנות והוא מנפנף אותו.. ועם הבחור על האופניים... השליח דגים.. שהוא בעצם הרמז היחיד שיש לפרקר.. נו אתם זוכרים.. אז בלי לראות ת'תמונה (הטלוויזיה שלי מקולקלת ומפיקה רק צלילים.. בעע צריך לקנות חדשה.. :/) ועם לשמוע רק משפט או שניים הבנתי שזה הפרק הזה, וכן, אני זוכרת אותו בעל פה. ות'אמת.. זה הפתיע אותי. ידעתי שאני, או לפחות הייתי, מכורה לסדרה הזאת. אבל לא חשבתי שאני אצליח ככה לזהות ת'פרק. אז, כדי להפוך את זה לשרשור מועיל, תכתבו עד כמה אתם, או הייתם, מכורים לסדרה הזאת...? אם אתם ממש מתעקשים אפשר לכתוב גם על סדרות אחרות :)

הסדרה הזאת הסדרה השולטת ביותר!

וכמובן הפורום הזה היה במקור פורום 7 ימים פרנק ב פרקר מ-ל-ך!

LadyLuvJess

New member
נכווווווווווווווווווון!!!

אתה עדיין רואה ת'שידורים החוזרים?? מצד אחד, זה כזה עלוב, כבר בפעם המאה!!! אבל.. זה שבעה ימים!!!!!!!!!!!!!!

בטח שאני רואה!!

איזה מבאס שהסדרה לא הצליחה להניב עוד עונות... לא צריך לנחש את מי אני הכי אוהב...פשוט סתכלו על הניקניים שלי

Lucky Charmed

New member
אכן כן

שבעה ימים באמת סדרה שולטת.. וגם אני עדיין רואה שידורים חוזרים

LadyLuvJess

New member
מהההההההההההה?!?!?!

אתה לא מכיר את שבעה ימים?! טוב, אז אולי זאת לא סדרה כ-ז-א-ת מפורסמת.. אבל.. אהמ מתי הגעת לפורום? כי בהתחלה זה היה פורום שבעה ימים, ואתה פה מזמן, עוד מימי שבעה ימים, לא? ואם הגעת כשהפורום היה שבעה ימים אז היית אמור להכיר אותה, לא? אבל אם הגעת אחרי אז זה ברור... כל מקרה, חבל. זאת סדרה פשוט אלופההההההההההה!!! אני, וכמה מהוותיקים חולים עליה (למה דווקא אנחנו? פשוט אנחנו באנו כשהפורום היה שבעה ימים אז אני יכולה להגיד שאנחנו אוהבים אותה. מאוד. מאוד.) וזואת סדרה שיש בה עלילה, אקשן, הומור.. הכל!!! אין, אין, 7days rule!!! <נכון??>

תירו בי וזהו!

אהה כן ואני הייתי פה רק כשזה היה פורום סדרות אקשן... אני לא וותיק

DesertRose1

New member
סדרה בהחלט מצויינת../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo11.gif

ראיתי את רוב הפרקים, ואז היא כמובן הסתיימה, ואחרי כמה חודשים עברנו לyes, כך ששידורים חוזרים כבר לא באים בחשבון אצלי....
אבל אני זוכרת שראיתי כמה שידורים חוזרים עד שעברתצי ליס...
אהבתי את הסדרה הזאת לאללה!!
זאת הייתה בין הסדרות היחידות שהקפדתי לעקוב אחריה בaxn!
עקבתי אחרי שבעה ימים ואחרי פרוייקט x....

LadyLuvJess

New member
למה שנירה בך?!

פשוט... דווקא אני זוכרת אותך פה מזמן!!! (שירן, הוא לא וותיק?! הוא כן וותיק! אני זוכרת אותו פה מלא זמן!!!) אל תדאג... כיתת היורים עוד לא באה לטפל בך. :)

אתה באת רק שזה הפך

לפורום סדרות אקשן-אני זוכר. הכי ותיקים פה זה אני ודן אבל לכו תדעו איפה דן נמצא היום..

LadyLuvJess

New member
ננה בנהה! ../images/Emo3.gif

אני פה מאז שהפורום שבעה ימים (פרנק, כמה לפניי היית פה?) ודן לא פה.. ואין פה עוד וותיקים.. משמע אני ופרנק הכי וותיקים פה!!!! כן כן כן! אני וותיקה! <<ומיד אחרינו שירן, הלא כן?>> ווהו לי! אני אחת משלושת (או שני?
) האנשים הכי וותיקים בפורום!!!
אני לא שוכחת מישו, נכון?? :)

אני בפורום הזה מהיום השני שלו

את הגעת רק לפני כמה חודשים אני פה כבר יותר משנה... ובכול זאת גם אם תהיי פה כמה ימים את ממש תהיי ותיקה..

LadyLuvJess

New member
חחח...

פשש, אתה פה הרבה זמן!!! ואני יותר מ"כמה חודשים"! הא! ריספקט! וזה לא סותר את העובדה שרק אנחנו פה עוד מימי שבעה ימים... משמע אנחנו הכי וותיקים פה. :)

LadyLuvJess

New member
אני גם פה מאז שהפורום "שבעה ימים"!!

בגלל זה באתי לפה... כי הוא היה שבעה ימים.. ואני הייתי (ועדיין) חולה על הסדרה הזאת.. וגם איירה גיינס (שנטש כבר מזמן...) היה פה! ואני כן וותיקה! נה!

rds15

New member
את קצת התבלבלת לא?

את צריכה לשאול למה לא לירות בו...

rds15

New member
חצוף!!!!

אמרת שאני זה שירה בך!!! אל תיקח ממני את העונג הזה!!

למעלה