שבנו מסיביר הרחוקה

koralv

New member
שבנו מסיביר הרחוקה

חוץ מהטיסות הלוך חזור הכל התנהל כשורה. מצאנו תינוק מהמם,חייכן,ערני שתיקשר איתנו נפלא. אנו כבר מתגעגעים,ונצטרך לחכות עד אמצא אוגוסט לנסיעתנו הבאה וחזרתינו כמשפחה ארצה. למרות שכבר קיבלנו אישור להתחיל את טיפולי הפונדקאות,קרוב לוודאי שנתחילם רק בספטמבר. סופרים את הימים מהיום. בהצלחה למצטרפים החדשים לפורום,והצלחה לשאר הזוגות שהחלו את צעדם הראשון בטיפולי הפונדקאות. בשורות טובות לכולם. אמא קורלי.

מירבי*

New member
קורל יקירתי, ברוכה השבה../images/Emo24.gif

הבשורות הנהדרות האלו ממש מרגשות, אני מתארת לעצמי כמה היה קשה להשאיר אותו שם ולחזור, אני זוכרת מבנדה שלנו כמה היתה קשה לה ההמתנה עד שנסעו שוב לקחת את הילד. יקירתי, עוד קצת ואתם משפחה...מאחלת לכם שהימים יעברו מהר ותזכו כמה שיותר מהר לאושר הזה שאתם כל כך מצפים לו.

mondani5

New member
קורל יקירה!

שבוע שעבר חזרה חברה שלי עם אור אל המדהימה,לאחר הרבה שנים של ציפיות. האושר מתקרב. היא ממש מאושרת,ממש לא ניתן לזהות אותה מיום שפגשה את אור אל. בהצלחה יקירה

mondani5

New member
סיפור עצוב שנגמר באושר!

לפני כשנתיים לוויתי זוג חברים שהתחילו בהליך פונדקאות,לצערי לבעל לא היתה סבלנות ואז פנה לפונדקאית בחו"ל וכך נעלם אתה,הסיפור הסתיים בגרושין. לפני כשבוע האשה שהיא החברה שלי חזרה מאוקריינה עם אור אל המדהימה ,בגיל שיר ורון,כרגע היא בחופשת לידה ואמרה לי במפורש שהכל מתגמד כאשר היא עם אור אל,והיא צודקת. אני זוכרת שהסיפור של הפרידה שלהם כאב לי מאד,אך הסוף טוב ואני מאושרת בשבילה. אירית

עָנת

New member
את מרגישה שהאושר קרוב מאוד../images/Emo57.gif../images/Emo35.gif

סיגל,איזה יופי
שמחה מאוד בשבילך
מאחלת לך שהתינוק יהיה מהר מהר אצלך בבית
ומאחלת לך דרך צלחה בפונדקאות
אוהבת ענת

למעלה