"שבלול"

מורן

איזה סיפור מטורף עם עמית!!! איך עליתם על זה שהוא חרדתי?? נשמע לי מפחיד מאוד לתת ואליום לתינוק. איך הוא אובחן??

דנה, עדיין אין לעמית אבחנה ../images/Emo10.gif

(עדיין לא קראתי את הכתבה) אנחנו בעיצומו של החיפוש אחר "מה יש לו?". הסיפור ארוך, כך שאקצר - לא עלינו על זה שהוא חרדתי, ובעצם התרופה הייתה להרגיע אותו. במשך 4 חודשים, עד שאישפזנו אותו באיכילוב (בשניידר טענו שזה סתם טמפרמנט לא נוח...)עמית היה באי שקט מטורף. מאז שהגענו הבייתה אחר הלידה - ישן רק 3-4 שעות ביממה ולא יותר מ- 45 דקות רצוף. כל זה - על הידיים שלי. 24 שעות. לא הסכים מישהו אחר, סלקל, מנשא הודי, מיטה, עגלה וכד'. כשדיברנו/התלוננו על המצב לחברים, משפחה ורופאים - כולם אמרו שאנחנו סתם מפונקים, כי הבכור היה ילד מהספרים (ישן 12 שעות בלילה מגיל 3 חודשים). באיכילוב ראו את המצב ומיד נתנו תרופה להרגעה. לא הבינו איך שרדנו את החודשים האלו... עד הואליום - הוא לא רק לא יצר קשר עין, אלא נרתע. כשראה דמות, אפילו אותי, הפנה מיד הצידה את המבט. אחרי 3 חודשים הפסקנו את הואליום והיום כל מי שרואה אותו פעם ראשונה אומר "איזה חייכן...", "כל כך חברותי..." וכד' חייבת לסיים, יש פה היסטריה..

כמה קשה ושוחק..

טוב שהגעתם לאיכילוב, אפשר להתמוטט רק מהעייפות המצטברת הזו, גם ללא הקושי של הדאגות וחוסר האבחנה והידיעה.

קראתי גם ומצאתי אפילו כמה דברים

שמתאימים לבן הגדול שלי והוא רגיל לחלוטיןותלמיד מצטיין בתיכון יש הרבה ילדים שזקוקים לעזרה ו/או טיפול או שיש להם קשיים בכל מני מצבים והם עדיין בסדר.... לבן שלי מאוד קשה עם שינויים, הוא מאוד אינטיליגנטי הרבה מעל בני גילו ותמיד היה לו קשה למצוא "שפה משותפת ותחומי עניין" עם בני גילו. הוא אוהב את השגרה שלו ומאוד לא גמיש...

למעלה