שביתת הנקה?

mishtal

New member
שביתת הנקה?

טל בת 10 חודשים ומסרבת לינוק כבר יומיים. אנחנו "עומדות" כיום על 2 הנקות ביום- בוקר וערב. היא ממש דוחה את הפטמה למרות שניסיתי את כל העיצות הרשומות באחד המאמרים שקראתי על "שביתת הנקה" כגון: הפחתת גירויים, ישיבה בחדר שקט וחשוך, ניסיון להניקה כשהיא ישנונית וכ'ו. מה ניתן לעשות? ניסיתי לשאוב ולא יצא לי כלום אתמול והיום. האם להמשיך לנסות לשאוב גם "על ריק" ? האם ייתכן שטל נגמלת בשלב כה מוקדם? היא ממש מסובבת את הראש למראה הפטמה ולא מוכנה להכניסה לפה. האם חשוב להמשיך לתת תמ"ל במקום הנקה (במידה ולא תרצה להמשיך) בוקר וערב עד גיל שנה?

Why not pump your milk and give it

that way if Tal suddenly realizes that your milk is still the best option, then your supply will not have decreased. Are you sure that you are not pregnant? Some babies are ready to wean at this age. I personally would not give artificial milk. I would pump and give your milk.​

דיאנה1

New member
תרגום: למה לא לשאוב ולתת לה?

בצורה כזו, אם טל פתאום תבין שהחלב שלך הוא עדיין האופציה הטובה ביותר, אספקת החלב שלך לא תרד. האם את בטוחה שאת לא בהריון. יש תינוקות שמוכנים לגמילה בגיל הזה. אישית, לא הייתי נותנת תמ"ל. הייתי שואבת ונותנת את החלב שלך.

niritcat

New member
תרגום: למה שלא תשאבי את החלב שלך

ותתני לה כך שאם טל תבין שהחלב שלך הוא עדיין האופציה הטובה ביותר, כמות החלב שלך לא תרד. את בטוחה שאת לא בהריון? יש תינוקות המוכנים להיגמל בגיל הזה. אישית, לא הייתי נותנת תמ"ל. הייתי שואבת ונותנת לה את החלב שלך.

mishtal

New member
ניסיתי לשאוב מספר פעמים

ולא יצאה לי טיפה אחת לתוך הבקבוק. יש לציין שכבר לפני כמה חודשים היתה לי בעיה עם השאיבות ולכן הפסקתי. האם ייתכן שטל ינקה מעט מאד לפני שהפסיקה בכלל ואז כמות החלב שלי פחתה עד כדי מחסור בחלב? אני גם לא חשה גודש רציני. נראה לי שלשאוב כמות של 200 מ"ל בשביל ארוחת בוקר היא כמות "פנטזיונית" כרגע בשבילי, בהתחשב בעובדה שלא יוצאת לי אפילו טיפה אחת. באמבטיה, תחת זרם של מים חמים דווקא יצא לי חלב כשעיסיתי את השד וניסיתי להוציא. כרגע ממש אין לי הרבה ברירות. אין לי חלב שאוב לתת לטל. אני מתחילה להשלים עם העובדה שאולי באמת היא כבר לא מתעניינת בציצי. לפי ההתנהגות והסימנים זה נראה יותר מאשר כאבי שיניים וכ'ו. . .

למעלה