שביתה???

Fleddermaus

New member
שביתה???

שביתה פיראטית של התלמידים-180 אלף תלמידים הצטרפו! עם כל הכבוד למאבק נגד דו"ח דברת, שאני מסכים שהוא פוגע יותר משעוזר, ישנן דרכים אחרות למחות נגד דו"ח דברת ונגד מועצת התלמידים הארצית (פודלים של לבנת). השבתה שכזאת גורמת לתלמידים רבים להיענש שלא כצדק. אני חושב שהיא לא במקום. ודרך אגב
: שמתם לב את מי כבר מזמן לא רואים בפורום שלנו? אז אנחנו כבר לא בוגדים יותר? לאן נעלם הצדיק הממוספר שלנו?

eviv

New member
יש דברים ויש דברים

אני לא חבר בהתארגנות הזאת של התלמידים. אבל יש לי ניסיון רב גם בעניין מועצת התלמידים וגם במשרד החינוך. הדבר אחד הם? המאבק בדו"ח דוברת אין לו מה לחפש בדיבורים כולם יודעים את כל הדעות אך משרד החינוך והעומדים בראושו רוצים משהו מסיים שמנוגד לטובת הציבור בישראל. בעניין מועצת התלמידים, אי אפשר להשפיע עליה מבפנים אלא אם יש למישהו ממש הרבה רצון והרבה זמן והרבה משאבים, אני יודע באופן אישי שכאשר ראיתי כמה משאבים צריך להשקיע בחרתי להשקיע את המאבים שלי באפיקים אחרים. לא כל כך מסכים עם הביקורת על גוף התלמידים הזה. תבין יש פה מעגל מסויים אתה לא יכול לדרוש מהם לדבר כי הגורמים רואים את המועצה כנציגה, ואתה לא יכול לדרוש מהםפ קודם לדבר מאותה הסיבה... הענשה לא יכולה להיות יותר מאשר היעדרות, אי אפשר להוריד ציון סתם. אפשר להעניש רק על מה שעשית, לא באת לבית הספר.

Fleddermaus

New member
למה מועצת התלמידים היא הגוף היחיד

שמייצג את התלמידים? למה אין גוף בלתי תלוי שלא מושפע ממשרד החינוך?

eviv

New member
כי

למשרד החינוך יש כוח והוא גורם לכל שבכיתות השונות יבחרו נציגים לגוף (מועצת תלמידים בית ספרית), שיבחר מתוכו נציגים לגוף(מועצת תלמידים רשותית), שיבחרו מתוכו נציגים לגוף(... מחוזית) שיבחרו מתוכו נציגים לגוף (... ארצית) השתתפתי לא מזמן בניסיון להקים גוף התנדבותי למען פעילות למען האינטרסים והרצונות של בני נוער אבל מסיבות שונות הפסקנו.

אביב

לא יודע אם אתה זוכר אבל גם במעצת התלמידים ברמת-גן הייתה בעיה עם הדוברות של המועצה עקב אי-הסכמות עם העירייה, ככה זה מועצות תלמידים נשלטות ע"י הממנים (משרד החינוך ורשויות מקומיות)

למעלה