שביתה!

לבד

לתקוף את נוער מרצ לא יעזור לך. אני לא חבר בנוער מרצ ויש לי הרבה יותר חברים טובים בנוער שינוי. אמרתי "כל הכבוד" והוספתי מעט ביקורת, מה יש? אני עומד מאחורי הדברים שלי ולא חושב שיש בהם מן השטות. חבל שאין לך מעט כבוד לשפה העברית מעבר לבגרות שעשית לפני שנה, בעיקר אין לך כבוד כלפי האנשים שקוראים את הודעותיך או את הודעות בני שכבתך ונאלצים לחשוב שבשכבת יא בדה שליט משבטים אנשים כמחאה על ביטול הטיול. לא ספרתי את מספר ההודעות המבישות בוויאנט, כיוון שאילו הייתי עושה כן הייתי מבזבז אחה"צ שלם. סלח לי שאני לא גאה בעובדה שמי שקורא בוואינט יחשוב שהתלמיד היחידי שיודע להתבטא באופן רהוט בבית ספרי הוא יהודה מור.

אגב

אם אני מבזבז את זמנך אתה מוזמן כמובן לחדול מלהגיב לי בהטפות המוסר בין כה אין בהן כל תועלת.

סמית

לתקוף אני בטח שלא תקפתי, אני אף פעם לא תוקף, אני מתגונן. בסה"כ רציתי לשמור על שמה של שכבתי, ולהפריך כל טענה מכלילה ומבישה כמו טענתך. בנוסף לזה, למרות הערכתי הרבה למורה לספורט, יהודה מור, הוא בהחלט לא האדם היחידי שיודע להתבטא כראוי, לא בכל ביה"ס ולא ספציפית בשכבה שלי ואני בטוח שאתה יודע את זה, לכן אין מקום להכללות. שלא תחשוב שאני יוצא כנגד הביקורת שלך, ביקורת תמיד מתקבלת אצלי בברכה, אבל תעשה לי טובה, זה שתגיד- "היו המון ילדים שכתבו תגובות עם טעויות" זו בכלל לא ביקורת, כי זה בכלל לא משהו שתלוי בנו. וכפי שכבר ציינתי שוב ושוב- בכל שכבה בארץ, יש את אותם ילדים שבאמת כותבים ככה, ולבוא אליהם ולהגיד- אל תגיבו באינטרנט, זה כמובן אבסורדי. בכל אופן, אני חושב שויכוח זה הוא בהחלט מיותר, ראשית מכיוון שהוא לא נוגע לשאר חברי הפורום ואורחיו, ושנית כי הוא חסר טעם מתכליתו. בשורה התחתונה- ההתנצלות שאני מצפה ממך היא לא שתחזור בך מכל אמירותיך (חלקן אפילו נכונות), אלא שתחזור בך מההכללה חסרת הטעם וחסרת הביסוס שעשית בהודעתך הראשונה. אגב, תאמין לי שיש לי מספיק כבוד ומספיק אהבה לעברית, אך להיות קטנוני ולהעיר אחד לשני איפה לשים ו"ו ואיפה לא, אני לא מתכוון לעשות. אני מקווה שהגענו לפשרה מסויימת, אצפה לתגובתך ליאור

שוב

לא הכללתי, רק כתבתי שאדם אשר ביקר בוואינט היה עשוי לקבל את הרושם המכלילני והמוטעה. להגיד שעילגותם של בני בית ספרינו איננה תלויה בנו רלוונטית בדיוק כמו להגיד שהתנהגותם של ישראלים בבתי מלון ברחבי יוון, למשל, איננה תלויה בנו ולכן אין צורך להעלות את הנושא לסדר היום. אני לא יודע לגביך, אבל אני כן מתבייש בהם. לא התכוונתי לפגוע באף אחד ולא להתווכח לשווא. יום טוב.

סבבה

ואגב, אני לא חושב שיש מישהו שלא מתבייש בישראלי המכוער שמטייל לו ברחבי העולם ולוקח מזכרות מכל בית מלון בו הוא נמצא... לילה טוב

for ever young

New member
אני מצטרפת לתגובה של לבד ו..

בקשר למנעולים דור..מה יותר ילדותי מלנסות לגנוב מפתחות או להחליף את מנעוליי המנהלה? לא רק שלא יתייחסו אלינו ברצינות אם נעשה את כל זה, יתרה מזאת יזלזלו בנו ובבקשה שלנו להוציא את הטיול השנה. מה גם כל רעיון המחאה הוא להשיג בסופו של דבר משהו -טיול שנתי לאילת ואם נעשה את זה בצורה ונדליסטית יענישו אותנו כאילו אין מחר או שזה פשוט לא יתפוס... והנה אתה יכול לראות בעצמך כי הדרך שבה בחרנו היא הדרך הנכונה וממה שאני מבינה מצליח לנו לא רע בכלל. קפיש?

kundason2003

New member
אני בעד השביתה שלכם, רק למה לערבב

פוליטיקה? וכמו שמשינה אמרו (ואני בטוח שאביב יסכים איתי) "אז למה לי פוליטיקה עכשיו?"

סלוניק

New member
שביתה היא יוזמה מבורכת

אבל ההתנהלות של שביתת התלמידים הייתה גרועה ביותר. משביתה פרטית וצודקת למען פעילויות אשר נוגעות ישירות לתלמידים, מועצת התלמידים הארצית החלה לערב מין שאינו במינו. ואני מסכים לחלוטין עם דור בנוגע לעירוב המיותר של פוליטיקה, שהרי ברור שאף אחד לא היה יוצא להפגין אם הייתה שביתת מורים ולא היו לימודים. והדבר הדרדר עד כדי כך שהיום מפלגת העבודה כבר מנסה לרכב על הגל של הפגנות התלמידים, ומי שהיה ביום שלישי שעבר בהפגנה מול מוזיאון ת"א יכל לראות את זה יפה מאוד.

למעלה