שביתה.

שביתה.

מוצדקת? לא מוצדקת? עד מתי אתם חושבים שהיא תימשך? מה דעתכם בכללי? אתם לומדים בזמן שביתה? שתפו והביעו דעתכם!

שביתה או לא להיות. ../images/Emo3.gif

אני מצדיקה מאוד את השביתה, השכר של המורים בהחלט צריך לעלות. אני חושבת שצריך להגדיל את שכר המורים ולהפוך את המקצוע הזה למשהו נחשק. ככה שכולם ירצו להתקבל להוראה.. לעשות מבחנים קפדניים ביותר למורים. ככה הוראה תהפוך למשהו קשה, נחשק ואפילו יקבלו קצת כבוד. לא יודעת עד מתי היא תימשך, ואפילו שאני תומכת בשביתה אני כ"כ מקווה שהיא תיגמר בקרוב ולא תפגע לנו בבגרויות ובשאר הבשנה. אצלנו בבית הספר מלמדים המורים שלא שובתים. אני לומדת רק מתמטיקה.. וביום ראשון יש מבחן.
רצתי ללמוד.

L I L O C H

New member
אני מסכימה עם נועה..../images/Emo13.gif

השביתה בהחלט מוצדקת...אבל תוספת.. המורים שובתים לא רק על השכר... אלא גם על התאים... רוצים כיתות קטנות יותר... שזה בכלל טוב
[חבל שאני לא יהיה פה כשזה יקרה...
ואני לומדת.... הביאו לנו מ-ל-א שיעורים לשביתה [לפני השביתה, המורים ששובתים הביאו לנו שיעורים לשביתה...] ואני לומדת לפעמים.... יש לי גם מורים של ההסתדרות.. כמהו: תנ"ך, מד"ס, ג"ג... וזהו
וסתם כמה הארות בניים... 5 שעות תנ"ך זה יותר מיותר מדי!! :-| וראשון מערב אני אוהבת אתכם

assafein

New member
עגלדשחיףלךחכגףךינחשגכךנח

לא היה לי כותרת טובה יותר
מוצדקת? לא מוצדקת? מוצדקת
רק שהמורים לא יודעים לאן הם נכנסו.. זה יצריך מהם להשקיע יותר... עד מתי אתם חושבים שהיא תימשך? אממ הימרתי בהתחלה על שבועיים-שלוש.. בנתיים זה לא נראה באופק... מה דעתכם בכללי? אממ מקווה שהיא לא תעבור את החודש כי זה כבר יותר מידי להשלים.. אתם לומדים בזמן שביתה? לא... אני בנתיים מנצל את הזמן לפגוש חברים מכל הארץ
יום טוב שיהיה לכם

maymay24

New member
מוצדקת...אבל

נמאס כבררר....נמאס לשבת בבית בלי לעשות כלום אנחנו סתם נדפקים ככה...אין לנו איך ללמוד לבד את כל המקצועות....וזה כבר מעצבן יש משו שאנחנו התלמידים יכולים לעשות נגד השביתה?

Galla2

New member
אני הבנתי שמועצת התלמידים לא תומכת בשביתה

מתוכננות הפגנות בכל הארץ ביום רביעי נגד השביתה..

Galla2

New member
כן..

התקשרו אלי מהמועצה המחוזית ואמרו לי שמארגנים הפגנה ביום רביעי נגד השביתה..ורוצים לעשות מוקד אחד אצלנו ביישוב.. אני לא יודעת אם זה ממש נכון לעשות את זה.. אבל אני אעלה את זה בישיבת מועצה שלנו ביום ראשון ונראה מה עושים עם זה..

idanshaf2

New member
ההפך

מועצת התלמידים הארצית תומכת בשביתה ומארגנת הפגנות ביום רביעי כתמיכה במורים... אולי הייתה אי הבנה... אני מאוד מקווה שכולכם תראו הזדהות ותעזרו להפסיק את הטירוף הזה...

yaelula94

New member
אני בהחלט מסכימה עם השביתה../images/Emo70.gif

אבל למרות שיש הרבה חופש וזה אני מעדיפה לחזור ללמוד כי אין מסגרת וזה לא עושה לי טוב. אני רואה גם בבית שהמשכורות של המורים נורא נמוכות, שני ההורים שלי מורים והמשכורות שלהם לא בשמיים. אומנם אנחנו טפו טפו שורדים אבל עדיין מורה צריך לקבל משכורת גבוהה כי זאת עבודה יותר קשה משל כל מיני אנשים שיושבים בכל מיני משרדים ממוזגים ומקבלים פי 3 משכורת. וחבל שהמורים היום במדינה לא טובים כל כך כי זה לא מקצוע נחשק וחבל שכך..

A m b a G a l

New member
זה טוב שאת מעריכה את העבודה של המורים,

ובאמת מגיעה להם משכורת גבוהה, וגם אני בעד השביתה בינתיים. אבל זה לא קשור ל'אנשים שיושבים בכל מיני משרד ממוזגים'. והם גם ממש לא יושבים בלי לעשות כלום, או שעושים עבודה קלה. זה שיש תנאים טובים, זה לא אומר שהכל טוב ויפה.

למעלה