שביתה

lollapalooza

New member
שביתה ../images/Emo99.gif

"החל מיום רביעי", עלק. שמישהו יגיד לאגודת הסטודנטים שיום חמישי זה כבר חופש פסח?

lollapalooza

New member
אני מתלוננת?!

זה מעולה. זה אומר שיש לי חופש ממחר (אין לי קורסים בשלישי) עד אחרי החג.

unholy

New member
היי היי היי אני מטיל וטו!

אסור לדבר על השביתה כדבר מוגמר בסופו של דבר היא תתבטל, ואני אאלץ לעשות בשלישי בלילה אחרי שאני אחזור בטח באיזה 8 הביתה ש"ב ליום רביעי. לכן אני מבקש מכם, קצת התחשבות, בלי לדבר על דברים כמו שביתה כדברים מוגמרים...תנו לי להיות "מופתע":( <מישו מכיר אל רחום וחנון שאפשר להתפלל אליו?>

SpyKid

New member
קת'ולהו!

(בקשר לשאלה שלך, שמופיעה בסוגריים שמקושרים אצלי אסוציאטיבית לייצוג של מכפלה פנימית).

unholy

New member
שני דברים

1)נכון!!! איך שכחתי! יש אפילו ספר/משחק מחשב כזה...<חובט בעצמי> 2)אם תדברי על מרחבי מכפלה פנימית אני אאלץ לבוא לאן שאת לא לומדת ולגרום למוות ביזארי רווי דם ועצמים חדים. (לא אחרי שעה וחצי של ש"ב לא הצלחתי למצוא משהו יותר ציורי מזה). אני לא מבין את זה. אני לא מבין למה זה קשור. יש שני חוקים שאני מסכים איתם...ווקטור כפול עצמו זה הפאקינג ווקטור בריבוע...ווקטור כפוך האנכי לו זה 0...פרט לזה כל מה שתגידי יהיה לא נכון מבחינה מוסרית, חברתית והומנית (ארז שיש לו מבחן עוד יומיים בחומר המבוסס על ממ"פים ורוצה למות מזה)

SpyKid

New member
יש גם ספר, גם משחק מחשב, גם סרט

ואפילו משחק תפקידים (ששיחקתי בו בתיכון).

unholy

New member
איך המשחק תפקידים?

באמת שמעתי עליו דיי הרבה ולא יצא לי להתנסות!

SpyKid

New member
הוא כיף, הפכתי למשוגעת

אחרי יומיים של משחק כי היינו צריכים להלחם בקת'ולהו עצמו!

מתן4ל

New member
f(v)2 ?

פאקינג וקטור בריבוע מסמנים ככה? f(V)2
[ותן לי לנחש ש (f'(x זה הנגזרת של הפאקינג X...]

unholy

New member
לא לא

f(v)2 זה פאקינג טו וורי מאץ'... שיעור ראשון באלגברה ליניארית!

iknow

New member
תגידי לי, גברת "מתימטיקה ופיסיקה זה

נפלא!", איך הלכו לך הבחינות? משום מה יש לי תחושה שהפצצת ממש בכל המבחנים (זה לא באמת "משום מה"...נראה לי די ברור למה זאת התחושה שלי).

SpyKid

New member
אולי... ואולי לא... ../images/Emo13.gif

אבל בין הנפלאות של המתמטיקה והפיזיקה לבין הציונים אין יחס ישר בהכרח.

SpyKid

New member
ספר איך הלך לך,

עוד לא התייאשת מפקולטת הרשע (במקום השני אחרי מדמ"ח)?

iknow

New member
פקולטת הרשע?

הלך לי טוב באלגברה ובספרתיות (הקורס היחיד שהוא באמת חלק מ"פקולטת הרשע" ממש מעלה לי את הממוצע). הלך מאוד בינוני בפיסיקה ומבוא למדמ"ח (בפיסיקה עשיתי מועד ב', אבל קיבלתי בדיוק אותו ציון כמו בא' - זה כזה מבאס!) . ובחדוו"א, למרות שזה היה הקורס האהוב עלי הסמסטר, קיבלתי את הציון הכי נמוך שלי - 65. עשיתי מועד ב', אבל לא עושה רושם שזה ישתפר בהרבה. סך הכל, "סביר" זאת מילה טובה לתאר את הסמסטר הזה. אני קצת אצטרך להעלות את הממוצע בסמסטר הבא, כדי שיגיע ל-84 בסוף השנה, אבל אני חושב שעם עוד קצת השקעה מצידי זה יכול לעבוד.

למעלה