תהרגו אותי וזהו..
M MikeY fReAk New member 14/4/04 #21 ../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifאזיקים כלבים שוטרים ציפורניים לכסוס
א אופטיקאי 1 New member 15/4/04 #22 אם היית לידי באותו רגע אכן לא היית נשארת במצב נורמלי ררר אתמול זה כזה עיצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
A As היחידה New member 15/4/04 #23 פסדר תרגעו..../images/Emo23.gif איך אתם לוקחים את זה קשה.. עשיתי את זה בעוד כמה פורומים הם הבינו שהכל בצחוק.. יאללה ... מה אתם כאלה רציניים??
פסדר תרגעו..../images/Emo23.gif איך אתם לוקחים את זה קשה.. עשיתי את זה בעוד כמה פורומים הם הבינו שהכל בצחוק.. יאללה ... מה אתם כאלה רציניים??
A As היחידה New member 15/4/04 #25 חחחחח...../images/Emo23.gif אבל זה לא מוזר גם שאין בחדשות כלום ופיתאום אני באה אליכם עם -שביתה- ? המ.. מוזר [!] תשימו לב .. חחח |נא לא להרוג אותי|
חחחחח...../images/Emo23.gif אבל זה לא מוזר גם שאין בחדשות כלום ופיתאום אני באה אליכם עם -שביתה- ? המ.. מוזר [!] תשימו לב .. חחח |נא לא להרוג אותי|
N nirte New member 15/4/04 #28 זה הסתדר לא רע עם הכותרת בynet "הלימודים חזרו וגם העיצומים" או משהו כזה...
A As היחידה New member 15/4/04 #29 ../images/Emo6.gif חח.. יצא נחמד... ../images/Emo23.gif אתם היחידים מכולם שלקחו את זה קשה! חחח איזה חמודים.. שמתי את זה בכל הפורומים.. והם נקרעו מצחוק..
../images/Emo6.gif חח.. יצא נחמד... ../images/Emo23.gif אתם היחידים מכולם שלקחו את זה קשה! חחח איזה חמודים.. שמתי את זה בכל הפורומים.. והם נקרעו מצחוק..
ה השנייה מנצר האחמיות New member 15/4/04 #30 מה חשבת?!../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif שלא נדבר?!אחרי דבר כזה?!זה היה אכזרי
A As היחידה New member 16/4/04 #31 טוב אז לא נדבר ../images/Emo4.gif../images/Emo23.gif לא הבנתי כאילו?! לא מדברים? למה אני האחרונה לדעת? טוב.. בי לכם.. שירנוש כנסי לאיסי
טוב אז לא נדבר ../images/Emo4.gif../images/Emo23.gif לא הבנתי כאילו?! לא מדברים? למה אני האחרונה לדעת? טוב.. בי לכם.. שירנוש כנסי לאיסי
S shiroosh999 New member 16/4/04 #32 מה היא כולה עשתה?!?!?! ../images/Emo85.gif צחקה קצת?!?!?!?! קחו את החיים בקלות, זה רק מתיחה..
ה השנייה מנצר האחמיות New member 16/4/04 #33 בעע..איפה מטייל?!../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif צריך שהוא יחזור לכאן וילמד את כולם מה זה ציניות.. מטייל
בעע..איפה מטייל?!../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif צריך שהוא יחזור לכאן וילמד את כולם מה זה ציניות.. מטייל
A As היחידה New member 16/4/04 #34 דווקא צניות?! המ.. לא צריך ללמד אותי .. יודעת מספיק. תכונה דפוקה מי שרוצה שיכנס לבלוג שלי יש שם עידכון.. וגם אני צריכה עצה.. הבלוג
דווקא צניות?! המ.. לא צריך ללמד אותי .. יודעת מספיק. תכונה דפוקה מי שרוצה שיכנס לבלוג שלי יש שם עידכון.. וגם אני צריכה עצה.. הבלוג