שביתה פסאבית... מי מצטרף ???

geostant

New member
שביתה פסאבית... מי מצטרף ???

האזנה בלבד... כמו בימים הטובים

d@r121

New member
יניב רגע לפני שאתה הופך לפידל קסטרו

אל תהמרו לשבות כל כך מהר.... ולך נציג (של) פלאפון אשמח לקבל איזושהי הוכחה בכתב, תגית של עובד שרות, טלפון לברורים, שלט חוצות קטן משהו... מכיוון שיש חשש שאתה מטעה את חברי הפורום בתשובות שאינן מדויקות אשמח להוכחה ועד אז אבקשך לא לענות בעניינים מקצועיים \מחשש להטעיית הפורום ואמירת דברי כזב.. ד
ר

geostant

New member
למה אתה חושב רשום (של) ???

כי זה גם נציג של פלאפון וגם נציג פלאפון יוכסו יוכסו יוכסו... כמה פעמים אה ??? בגללך אני שובר שתיקה...

לדור בן 121

אין לנו פה סורק כך שאני לא יכול להעלות לך כלום וגם אני לא יכול לתת לך את מספר הטלפון של המקום בו אני עובד כי לאף מרכז שירות לקוחות בארץ אין מספר טלפון. ההוכחה היחידה שאני יכול לתת לך זה התשובות הנכונות שאני עונה לכולם ולכן תשים לב שיש כאן כמה תומכים שעזרתי להם מאוד. תביע את דעתך ואם בא לך אז אני עוזב סאלאמ´ת!

geostant

New member
שישלח מכתב אפילו...

רק שלא יגיד שהוא לא יכול לשלוח מכתב עם הדף הרשמי של פלאפון... אני עד עכשיו לא מבין למה פלאפון "יענו" תשקיע כסף על אדם שישב בפורום ודווקא בפורום תפוז ויענה לשאלות הגולשים

geostant

New member
וואלה אני חייב להגיב...

אתה בטוח בזה שאין טלפונים במרכזי השירות ??? מיילא סורק אני יכול להבין... אבל טלפון ??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מכריז על זה כבדיחת יום העצמאות.... וואלה איזה קטעים אני מתפקע מצחוק.... פיו... אני לא יכול לנשום מרוב צחוק

אלכס נ

New member
אני יודע שבמירס אין טלפונים ומחשבים

הם עושים הכל דרך המכשיר. אבל פלאפון? כשהיתי בנקודת מכירה, הם עשו את כל העבודה דרך המחשב והטלפון, ורק חלק קטן דרך המכשיר.

m e i r

New member
חחחחחח איזה קשקוש

החברה הסלולארית הראשונה בישראל (כרונולוגית) שמחצית מבעלותה היא בידי בזק, מפעילת הטלפון הקווית המונופוליסטית בישראל, ומישהו יכול להעלות אפילו בצחוק את הטענה שאין שם טלפונים? נו באמת, זהו לעג לאינטיליגנציה!!

2eb

New member
לפי סגנון הדיבור לא ניראה לי ש...

מדובר באדם בוגר ובטח שלא בנציג של חברה כלשהי

AndreyS

New member
אני בפנים

אני בפנים... מערכת הקשר באיי סי קיו ובMM- תעזור במקרים דחופים. - אין אפשרות להשתמש בפורום אבל יש אפשרות להעביר מסרים

JavaBoyEM

New member
I´m In ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עד יעבור זעם או נציג(ים)

PMTrainer1987

New member
גם אני!!!

נציגימים - תקלטו את המסר: "אתם החוליות החלשות - שלום!!!"

geostant

New member
אני ישמח אם תשאר גם שם ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בשביתה פאסיבית ולא תחזור
אין לך בכלל זכות לשבות
אם עוד לא הבנת אנחנו שובתים בגללך ובגלל הנציג השני וברגע שמנהל הפורום יראה שכולם שובתים הוא פשוט יחסום את הגישה שלכם לפורום.

למעלה