אל תהמרו לשבות כל כך מהר.... ולך נציג (של) פלאפון אשמח לקבל איזושהי הוכחה בכתב, תגית של עובד שרות, טלפון לברורים, שלט חוצות קטן משהו... מכיוון שיש חשש שאתה מטעה את חברי הפורום בתשובות שאינן מדויקות אשמח להוכחה ועד אז אבקשך לא לענות בעניינים מקצועיים \מחשש להטעיית הפורום ואמירת דברי כזב.. ד
אין לנו פה סורק כך שאני לא יכול להעלות לך כלום וגם אני לא יכול לתת לך את מספר הטלפון של המקום בו אני עובד כי לאף מרכז שירות לקוחות בארץ אין מספר טלפון. ההוכחה היחידה שאני יכול לתת לך זה התשובות הנכונות שאני עונה לכולם ולכן תשים לב שיש כאן כמה תומכים שעזרתי להם מאוד. תביע את דעתך ואם בא לך אז אני עוזב סאלאמ´ת!
רק שלא יגיד שהוא לא יכול לשלוח מכתב עם הדף הרשמי של פלאפון... אני עד עכשיו לא מבין למה פלאפון "יענו" תשקיע כסף על אדם שישב בפורום ודווקא בפורום תפוז ויענה לשאלות הגולשים
אתה בטוח בזה שאין טלפונים במרכזי השירות ??? מיילא סורק אני יכול להבין... אבל טלפון ??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מכריז על זה כבדיחת יום העצמאות.... וואלה איזה קטעים אני מתפקע מצחוק.... פיו... אני לא יכול לנשום מרוב צחוק
החברה הסלולארית הראשונה בישראל (כרונולוגית) שמחצית מבעלותה היא בידי בזק, מפעילת הטלפון הקווית המונופוליסטית בישראל, ומישהו יכול להעלות אפילו בצחוק את הטענה שאין שם טלפונים? נו באמת, זהו לעג לאינטיליגנציה!!