שביתה - עדכון.

NewUser4

New member
שביתה - עדכון.

כרגע מסתמנת שביתה החל מיום ראשון. לא יתקיימו מבחני נהיגה ולא יתקיימו מבחני תיאוריה. הדבר אמנם לא סופי, אולם מסתמן כי כך יהיה.

aviGODFATHER

New member
איזה מזל שעברתי טסט השבוע!

והרישיון שלי כבר מודפס מה הסיבה שיש את כל השביתות והעיצומים האלה?

learndriving

New member
יש תשובה לשאלה שלך-

(העתקתי את הקטעים מאתר נענע שהבוחן (כינוי שלו "CDE") הסביר: אני יכול לכתוב כאן ספר על זה ,אבל אני לא מתכוון להכנס לזה בקיצור : אתם יודעים שכבר תקופה אנחנו לא מקלידים ולא מפרסמים תוצאות כל זה עקב סיכסוך שיש לנו עם ההנהלה. עדין לא חתמו איתנו על חוזה חדש ומנסים "לסובב" אותנו השיא הוא היום במשכורת שקיבלנו היום החליטו להעניש אותנו ולהוריד כ : 1000 ש"ח לכל בוחן זה כבר עובר את הגבול ומחייב אותנו לשבות יש הרבה סיבות לשביתה שלנו שאני מקוה שתצא לפועל . כל שביתה פוגעת בציבור כזה או אחר ,ברור שזאת לא הכוונה אבל אין בררה ,אין לנו כלים אחרים והלואי והיה !. ההפרטה היא חלק מהענין אבל בפרוש לא העיקר . אני רוצה להגיד כאן שאנחנו נמנענו משביתה כבר מעל שנה ( יש לנו סיכסוך עבודה מאושר ע"י ההסתדרות ). לצערי יש לנו הנהלה גרועה מאד יש לנו מנהלים לא טובים בלשון המעטה !! הם מובילים אותנו לשביתה . אנחנו עשינו את הכל אבל באמת הכל בכדי שהמערכת הזאת תעבוד נכון וביעילות . מתוך הכרות ארוכת שנים אני יכול להגיד לכם בשיא הצניעות שהבוחנים הם ורק הם אחראים לביצוע נכון, יעיל ומיקצועי של מבחנים , אם זה היה תלוי במנהלים שלנו זה לא היה כך !. ממרומי 51 שנותי אני לא זוכר שהורידו לעובדים כלשהם במדינה כסף מהמשכורת על עבודה שהם לא היו צריכים לעשות !, זה מה שעשו לנו החודש . אני לא מאמין שזה יעמוד מישפטית אבל בלי קשר עברו את כל הגבולות ואולי הם עושים את זה בכוונה!, אחרת אני לא יכול להבין מהלך אוילי כזה .

aviGODFATHER

New member
אם זה באמת נכון אז אני מצדיק אותם

אבל 1000 ש"ח נשמע קצת הזוי, לא?

16תומר

New member
אתם צודקים, אבל..

למה להעניש אנשים שרוצים להוציא רשיון?? מה הם עשו?? יש לכם דרך אחרת לפתור את העניין???...

רן88

New member
למה להעניש תלמידים שחייבים לגשת

לבגרות עוד שבוע? מה התלמידים אשמים בזה שמפטרים מורים? למה להעניש אנשים שמחכים לסחורה בנמל? מה הם אשמים שלא משלמים מספיק לאנשים שם? אם שביתה לא תהיה כואבת היא לא תהיה יעילה, לא יהיה לחץ להפסיק אותה.

16תומר

New member
מה שהם עושים הם לוחצים עלינו

על התלמידים. הם צריכים ללחוץ על ההנהלה שם או על מי שאחראי לכל זה. אני לא אומר שהם לא צודקים אבל מה אכפת להם שלא יהיו טסטים?... זה לא מזיז להם הרבה

Krishi

New member
נו ככה הם לוחצים על ההנהלה..

איך בדיוק הם לוחצים על התלמידים? מה בדיוק הם יכולים להשיג מהם? השביתה ואי עשיית הטסטים זה כדי ללחוץ על ההנהלה שלהם.

רן88

New member
../images/Emo45.gif הפגיעה בתלמידים היא פגיעה

גם במורים שיפעילו לחץ על ההנהלה להביא להפסקת השביתה ולשבת למשא ומתן עם הטסטרים.

MeWithoutU

New member
גם אני לאאאאאאאא)))=

איזה באסה...הטסט שלי מתוכנן ליום ראשון או שני!!! אם תיהיה שביתה זה יהיה באמת מדכא!!!

learndriving

New member
תקראו באתר גלי צה"ל-חדשות על

שביתה את מבחני הנהיגה.....

HUMMER H3

New member
יש לכם בדיוק חודשיים ו20 יום

עד שהשביתה תסתיים חסר לכם אני לא יהיה לי רישיון בול בזמן

R e A

New member
שביתה ביום ראשון או החל מיום ראשון?

בגלי צה"ל כתוב שהשביתה רק ביום ראשון. זה אומר שלאחר מכן המבחנים יחודשו?

למעלה