יש תשובה לשאלה שלך-
(העתקתי את הקטעים מאתר נענע שהבוחן (כינוי שלו "CDE") הסביר: אני יכול לכתוב כאן ספר על זה ,אבל אני לא מתכוון להכנס לזה בקיצור : אתם יודעים שכבר תקופה אנחנו לא מקלידים ולא מפרסמים תוצאות כל זה עקב סיכסוך שיש לנו עם ההנהלה. עדין לא חתמו איתנו על חוזה חדש ומנסים "לסובב" אותנו השיא הוא היום במשכורת שקיבלנו היום החליטו להעניש אותנו ולהוריד כ : 1000 ש"ח לכל בוחן זה כבר עובר את הגבול ומחייב אותנו לשבות יש הרבה סיבות לשביתה שלנו שאני מקוה שתצא לפועל . כל שביתה פוגעת בציבור כזה או אחר ,ברור שזאת לא הכוונה אבל אין בררה ,אין לנו כלים אחרים והלואי והיה !. ההפרטה היא חלק מהענין אבל בפרוש לא העיקר . אני רוצה להגיד כאן שאנחנו נמנענו משביתה כבר מעל שנה ( יש לנו סיכסוך עבודה מאושר ע"י ההסתדרות ). לצערי יש לנו הנהלה גרועה מאד יש לנו מנהלים לא טובים בלשון המעטה !! הם מובילים אותנו לשביתה . אנחנו עשינו את הכל אבל באמת הכל בכדי שהמערכת הזאת תעבוד נכון וביעילות . מתוך הכרות ארוכת שנים אני יכול להגיד לכם בשיא הצניעות שהבוחנים הם ורק הם אחראים לביצוע נכון, יעיל ומיקצועי של מבחנים , אם זה היה תלוי במנהלים שלנו זה לא היה כך !. ממרומי 51 שנותי אני לא זוכר שהורידו לעובדים כלשהם במדינה כסף מהמשכורת על עבודה שהם לא היו צריכים לעשות !, זה מה שעשו לנו החודש . אני לא מאמין שזה יעמוד מישפטית אבל בלי קשר עברו את כל הגבולות ואולי הם עושים את זה בכוונה!, אחרת אני לא יכול להבין מהלך אוילי כזה .