שביתה מעצבנת..!

tuti100

New member
שביתה מעצבנת..!

שבוע שעבר היה לי תאריך לטסט בדיוק על השביתה.. אז לא היה ..
והיום היה לי שיעור עם מורה אחר מהביצפר נהיגה.. שיעור לפני טסט (יש לי תאריך חדש) .. וכמעט נכבה לי האוטו! אני שיעור 33 או משהו כזה ופעם ראשונה אי פעם שזה קרה.. במקום להעביר לראשון ברמזור העברתי כמו סתומה לשלישי.. ואז התרגזתי ויצאתי מריכוז.. ומאותו רגע היה שיעור לא משהו בכלל.. אפילו את החניה לא עשיתי טוב..
אעהה.. לא אמורים לעשות טעויות כאלה שיעור לפני טסט.. אוף! אה ו.. היי, אני רעות, ואני קוראת פה בערך מהיום שהתחלתי ללמוד נהיגה, עזרתם לי מאוד הרבה פעמים..

הי רעות

לא קרה כלום. כמו שאמרת,זה פעם ראשונה,לא אופייני לך וכו' וכו'. פשוט תשימי לב אחרי כל עצירה שאת בראשון,ואם את לא בטוחה תשימי רגע ניוטרל ותעבירי שוב-זה עדיף מאשר שיכבה לך האוטו. וגם אם נכבה לך האוטו-זה ממש לא סוף העולם!!! אם בטסט יכבה לך האוטו,תתניעי ותתחלי ליסוע(ולא לשכוח ללחוץ על הדוושה של הברקס והקלאץ'-מקווה שאני זוכרת נכון..). בכל אופן-טעויות לפני טסט לא אומרות כלום.תכלס-איך שתנהגי ברגע האמת זה הכי חשוב.וגם אם קורה שיש תקלה,אל תאבדי את העשתונות כמו בשיעור היום. המון המון בהצלחה!!!!

tuti100

New member
תודה.. :)

באמת שעודדת..
למרות ש..נכון לרגע זה יש סיכוי שהשביתה החדשה שוב תדפוק אותי.. הטסט בחמישי והשביתה מתחילה ברביעי.. לא מאמינה.. :&#39

../images/Emo3.gif

לא נורא. מעצבן והכול-כי את מתה לסיים עם זה. אבל-חוץ מלהתבאס אין הרבה מה לעשות..לא?! מה שבטוח יהיה לך טסט בקרוב מאוד. אם יש צורך בשיעור\שתיים נוספים כדי לתרגל ולהיות יותר בטוחה בעצמך-זה הזמן.

tuti100

New member
חח עשיתי כבר 2 שיעורים-

מאז השביתה הקודמת כדי להיות יותר בטוחה.. וכן, אין הרבהמה לעשות חוץ מלהתבאס (ולשלוח מכתבי נאצה לאוצר שיעשו משהו?
) לא מאמינה שפעם שניה לא יהיה לי טסט.. :/

דללה

New member
אל תתרגשי מזה...

אני בטסט העברתי הילוך משלישי לרביעי במקום לשני.. למזלי לא שחררתי את הקלאץ' ככה שיכולתי במהירות להעביר בחזרה להילוך שני.. זה קורה וזה עוד יקרה לך אם תנהגי על הילוכים..

almogas

New member
נצלש

שלום לכולם היה לי בדיוק לפני שבועים טסט ואני הייתי צריך לחכות להקצאות של הטסטים בשביל שיקבע לי טסט חדש אבל עם השביתה ניהיה בלגן ולא נקבע לי טסט כי המורה שלי לא קיבל הקצאות והוא אמר שיום רביעי או מחר הוא צריך לקבל אבל הוא אמר לי שכנראה ביום רביעי יש שביתה שוב.. מה עושים? איזה בעסה!

talush2005

New member
אין הרבה מה לעשות =/

אם יש שביתה מיום רביעי המורה שלך לא אשם! רק נותר לי לקוות בשבילך ובשביל כל מי שצריך לגשת בקרוב לתאוריות וטסטים שהשביתה תגמר ומהררר!!!! תקווה גם אתה-אין הרבה מה לעשות חוצמזה...מבינה אותך זה באמת ממש מבאס גם כי בנתיים צריך לקחת עוד שעור לפחות אחד בשבוע כדי לאל צאת מזה..וכל שבוע של שביתה זה עוד שיעור ועוד כסף לפחות זה מה שאני הייתי עושה -נקווה שאני לא אצטרך ושאני אעבור טסט ראשון ב"ה :) בהצלחה בכל מקרה מתי שיהיה לך

talush2005

New member
הממ התכוונתי

נקווה שאני לא אצטרך לחכות שבועיים ולקחת עוד ישעורים כל פעם בגלל שביתה חחח...זה הכוונה

אני גם אמורה לעבור טסט...

אבל המורה שלי טס לתאילנד לחגוג עם המשפחה את היום הולדת של אשתו. אז אני צריכה לחכות עם זה. ובגלל שאני נמצאת בבסיס סגור לא היה לי מושג שיש שביתה.

almogas

New member
אני לא לוקח שיעורים..

כאילו יום רביעי יש לי שיעור ראשון מאז הטסט הראשון שלי והטסט הראשון שלי היה בדיוק ביום שני לפני שבועים.. אני יקח איזה אחד בשבועים..

talush2005

New member
אז לפחות זה

לפחות אתה לא צריך לקחת יותר שיעורים בגלל השביתה

דללה

New member
לא...

מלמלתי לעצמי כזה "אויי.." ויש העברתי בחזרה.. לא נראה לי שהוא הבין מה קרה..

למעלה