שביתה מחר

טל קארי

New member
שביתה מחר

אז מה אתם עושים מחר? אני מתה לצאת, ואני תקועה בבית [כןןן כי אני גרה בחחחור]

MoonyAvFreak

New member
כנראה כלום חחח

האמת יש שיעור גיטרה ב3 ורבע. חוץ מזה.. אה יום חמישי מחר יופי יש לי גם שיעור ב6. נהדררר :) הממ זהו.

זונע

New member
נוסע לכותל, בר מצווה לבן דוד שלי

בערב מסעדה עם חברים.

גמלי יש חופש מחר!!!1

קמה בבוקר, מתלבטת הרבה אם לצלצל להדס או לא, מחליטה לצלצל ולצרוח עליה, זה שבל אלף אח"כ אני חייבת לעשות כ------------כה שיעורי בית בבגרויות. נועושקה תבוא ויהיה משעשע ואח"כ אולי דאוןטאון יש היום ריקוד בבצפר אבל החוק אומר שחייבים להגיע עם מכנס מעל לברכיים, ככה ש.. אני לא באה. טוב נו:p

Double U

New member
בבית ספר...

יש לי 4 שעות עם מורים מההסתדרות כך שאני מחויב לבוא. אבל זה עדיף על 8 שעות שהיו אמורות להיות לי+מבחן גדול

majsbi

New member
לא לי.

במקום זה: 5 שעות לשון רצוף עם רק הפסקת 10 אחת מסכנה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלכל מי שלומד ביום שישי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפי מה שהבנתי, מחר כןיהיו לימודים... ולגבי מה שאני מתכננת להיום- לסיים איזשהו ספר, לסדר משהו בהזמנות, לעבור על החומר בהיסטוריה, כנראה לקפל כביסות כי אמא ביקשה ומי אני שאגיד לה לא.

ללמוד למבחן מתכונת במתמטיקה

שיש לי מחר. ועוד מעט אני נוסעת לקניון אביב (ת"א) לקנות לי כמה דברים... אני מקווה שדיונון פתוח בסניף האוניברסיטה.

אחח איזה כיף היה היום!../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

חרשתי את ת"א עם ידיד שלי מנתניה =] והיה כזה כיף!!!.. ממש נהניתי... בהחלט עדיף מלימודים D:

חחח יפה שמישהו מתעניין D:../images/Emo108.gif

חולה עלייך טל'וש!
אני אספר פה בקצרה.. ואם את רוצה עוד אני אמשיך במסן D: אממ נפגשנו ליד הים... רציתי לעשות שם כמה תמונות.. אבל הוא חיכה לי איזה שעה XD (נו.. בטעות איחרתי) והוא אמר שהוא קפא מקור.. אז עפנו מהים יחסית מהר.. לשנינו היה חופשי-יומי.. אז ניצלנו ת'אוטובוסים חופשי... הלכנו מהים לשנקין.. שם קניתי ת'שייק פירות שאני כ"כ אוהבת
ואז הלכנו לשדרות רוטשילד.. היה נחמד.. ראינו גם כל מיני מפורסמים.. אין לי כוח לפרט.. לא מתלהבת מזה כבר, כמעט כל פעם שאני בת"א יש איזה מפורסם...חח אח"כ היינו בדיזינגוף סנטר... נכנסנו לכמה חנויות... החנות ההיא של הפיות וזה
איזו חנות יפה!. ואז ישבנו שם למעלה.. ליד הפיצה.. הוא קנה קולה. וסתם. דיברנו וזה.. המשכנו להסתובב בדיזינגוף סנטר. אח"כ הלכנו ברחוב ההוא נו.. איך קוראים לו? ברח לי השם.. שזה בין דיזינגוף סנטר לבין שינקין..חח ראיתי שם נעליים נחמדות.. נכנסנו גם לחנות של וואנס והגענו שנינו למסקנה שהנעליים שם פשוט מכוערות!. אח"כ היינו בעזיראלי.. אכלנו במקדונלדס, עלינו לגג.. קצת הצטלמנו D: רצינו לראות ת'סרט "בופור" אבל הוא הציג רק בשעה מאוחרת.. וזהו.. נסענו לתחנה המרכזית.. הסתובבנו שם קצת ומשם נפרדנו לשלום
עד הפעם הבאה...

מכושפת15

New member
../images/Emo7.gif

אני מרגישה הכי רע בעולם לחץ ומצב רוח רע, ידעתי שאני אשבר בסוף ואני פשוט לא יודעת מה לעשות אפשר פשוט חיבוק?

למעלה