שביתה מחר

eyal v

New member
שביתה מחר

ערב טוב, הגננת בגן של בני השאירה הודעה ביום שני שאם תהיה שביתה- הגן יחל לפעול ב 10. האם ידוע לכם משהו על כך?

לוטם4

New member
שביתה

אצלנו במועצה השביתה כל היום הגן סגור !!! לילדים אין לקבל הורים מתנדבים כך שהגננת בגן ( היא עובדת משרד החינוך) אבל בלי ילדים !!!

kirschi

New member
לפי המוקד 107, מערכת החינוך וההסעות

פועלים כסדרם.

למה בצורן שובתים?

לא מבינה את ההגיון שבהחלטה כשבערים גדולות שובתים שעתיים ובערים כמו הוד השרון לא שובתים בכלל איך אצלינו שובתים יום מלא? החלטה של מי ?

shavitmass

New member
דגנית שלום

ההחלטה על ההשבתה של ראש המועצה! לצערי לא נעשה דיון במועצה בנושא! לא נעשה משאל בין חברי המועצה! לא הוסבר אפילו לנו מדוע שובתים! לגולברי הפתרונים! זה לא נעים לראות גן סגור... אפרופו השבתה....המורות עובדות!! אב הבית עובד.... אין שומרים - שהם בכלל עובדים של חברה חיצונית.... ככה לא מנהלים ישוב!!!!!!!!!!!!!! שביט מס - חבר המועצה

soso1011

New member
צודק

להביא מנהל בתשלום אדם שלמד בעל שיעור קומה שינהל את הישוב הזה הפוליטיקה עלתה לכולם לראש נמאסתם כולכם פה צריך מנהל מקצועי ולא חובבנים אופוזציה קואלציה כולם לא שווים לירה ברדק זו הסיסמא של כולכם מנהלים גדולים לא הייתם ולא תהיו כולל גולברי והחברים שלו ולצערי גם אלה שנובחים על הגדר

shavitmass

New member
מנהל בתשלום

תראה.... - מנהל בתשלום, ענין של חוק...(יש מנכ"ל). בהולנד - ראשי הישובים ממונים (למרות שגם שם החוק משתנה), המינוים מתבצעים על ידי המלכה! הממומנים - בהתחלה מנהלים כפר, אח"כ עיירה ובסוף הטובים מקבלים לנהל ערים. אבל אנחנו לא בהולנד...(לשיטה הזו גם חסרונות רבים לדעתי, אבל יתרונה בכך שראשי הרשויות הינם מקצוענים - ברוב המיקרים....גם שם יש מינוים פוליטים מאד רעים שעולים למשלם המיסים מיליונים - יורו). יש דברים בסיסים שניתן לעשות לשיפור השירות והניהול של הישוב - גם לפי השיטה הישראלית! הבעיה מתחילה בכח הכמעט בלתי מוגבל של ראשי הרשויות, וממשיך בכך שאין רף מינימום לתפקיד. שביט

soso1011

New member
כלומר

השיטה רעה והאנשים בילתי מתאימים אז השילוב הזה יצר עכשיו את גולברי ומחר זה יכול להיות אתה וכאן לא הולנד חבל כי קבקב בראש יכול לפעמים להחזיר את המחשבה הנורמאלית לאדם

shavitmass

New member
../images/Emo13.gif

היום זה גולברי מחר זה יכול להיות אתה! אולי גם אני. מי מתאים ומי לא? שאתה תהיה נראה! אני בטוח שאתה מתאים (לפחות תקשורתי). לגבי אלימות וקבקבים ....אני נגד אלימות! בעד דמוקרטיה. הכי נח זה לא לתקשר עם התושבים...אז לא עושים טעויות... התושבים לא יודעים מה אתה חושב (בעיקר שזה לא פופולארי) ואתה לא נחשף להערות מציקות... גם כאו אני מעדיף את התקשורת (גם שבמקרה הזה לא ידוע לי מי הכותב) .. יום נפלא וחדשות טובות

soso1011

New member
אני לא אהיה לעולם

כי אני יודע את יכולתי ולא מתיימר להיות מנהל של מועצה בלי לדעת כיצד עושים זאת אז בכול מקרה אני בטוח שכולם לא ראויים ולתקשר עם תושבים ראה את ביבי נבחר וכולם בוכים למה כי נתנו שוב למישהו לנהל מדינה שאין לו מושג בניהול פיצוציה אבל כולם בטוחים שהוא חברמן אז????

O72112

New member
צודק לגמרי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נמאס! די כבר. אולי יפתחו בית ספר לניהול ערים\מועצות? אין טיפת מחשבה חיובית על האזרח בישוב? אין שום רצון וכוונה לשפר את איכות החיים במקום? נשאר רק לקנות טישו לעוד 4.5 שנים. ואולי יקרה נס ומשהו ישתנה?

soso1011

New member
ברור כשמש

שכול מה שקורה כאן על גב האזרח לא יקרה אצל מקצוען חף פוליטיקה

א ר י י ה

New member
מה שקורה אצלנו קשור באופן ישיר לאיזה סוג של

אדם אנו בוחרים שישב בראש המועצה.........אני דוקא מכירה כמה אנשים בישוב (וכן כן, גם כמה נשים) שהייתי נותנת בידם/ן את המועצה ובטוחתני שדברים לא היו נראים כמו שהכל נראה היום אפילו לא בסיוטינו הגרועים ביותר!! יש ראויים וראויות, יש יכולים ויכולות..........גולברי הוא לא זה ולא זה.......ותאמינו לי שאני מצרה על כך שאני צריכה לומר זאת מאד מאד!! ויש לי להצטער על כך עוד כמה וכמה שנים........

soso1011

New member
ניהול עצמי

זה מה שגמר את הקיבוצים המושבים עוף העמק ושאר חובבנים שבאו והלכו מתוך פוליטיקה וזה לצערי מה שקרה עם ביבי וכעת כולם בוכים אז כולם ראויים אבל אחד שלא חייב תלוי ונושם את שיטת היד לוחצת יד הוא ראוי יותר וחס וחלילה אני לא מזלזל במכרייך לדעתי הם כמו גולברי ושאר תושבי קדימה צורן לא חפים מנגע הפופוליזם שפשה בנו בקופה בחברה וככה זה נראה נשמע ואילו התוצאות העגומות ולא רק גולברי המציא את השיטה ואחריו לא יהיה מישהו טוב יותר לצערי

Master Stav

New member
ממש אביר הייגון אתה ....

על פי דבריך ...בוא נכריז על פשיטת רגל כבר עכישו ונסיים את העניין .

soso1011

New member
ידידי היקר

פשטנו רגל כבר מזמן עם אגסי המשכנו דרך יוסי מלכה נתקענו עם גולברי והעתיד בכלל לא וורוד אז זו לא פשיטת רגל זה גרוע מכך ואל תטעה בהבטחות של כאלה שאין להם ידע יכולת וכריזמה מתאימה לניהול מקסימום אולי לנהל חשבון בנק פרטי וגם זה בספק רב

Master Stav

New member
דעותינו חלוקות ....

ניתן לעשות מהיישוב הזה משהו מדהים אתה שואל אותי אם אני חושב שגולברי מתאים ....לא אבל הוא ראש המועצה שלנו לטוב ולרע ל4 וחצי השנים הקרובות והייתי ממליץ על מציאת דרכים לעבוד איתו ...לכולם !!! מצד שני ...יש פה לא מעט אנשים ראויים ...שמנהלים לא רק חשבון בנק פרטי אלא גם חברות ענק והם מסוגלים בהחלט להיות בראש החץ של המחנה ולהוביל את היישוב הזה למקומות שבנתיים נימצאים רק בפנטזיות של רבים מאיתנו .

soso1011

New member
לא משכנע

אף גנרל גדול לא ניהל את המדינה כמו שצריך ההילה כן המעשים לא אז ניהול של חברה צבא וכדומה לא מקנים יכולת מעשיתלניהול נכון וכולם טובים אבל יש טובים יותר והם עולים כסף לפי תמורה ולא כסף כסף כסף ללא תמורה ועם המון טענות

למעלה