שביתה במשרד החוץ

meninblack1

New member
שביתה במשרד החוץ

קחו בחשבון שהשגרירויות סגרורות החל מהיום עד הודעה חדשה.

meninblack1

New member
אני אכלתי אותה.

בפעם הקודמת השביתה נמשכה כ-4 חודשים! אמא והבן שלי אישתי צריכים לבוא בסוף החודש וכל הכרטיסים הוזמנו ורק נשאר להדביק את הויזה אבל שגרירות ישראל בבנגקוק הם לא מסכימים. אישתי כל היום בוכה כי היא כ"כ מחכה לזה כבר ואין לי מושג כבר מה לעשות. מי יישלם לי 150$ עלות שינוי בכרטיס הטיסה? משרד החוץ? את כל העוגמת הנפש הזאת. למה הם פוגעים באזרחים?? אתם רוצים לפגוע במישהו? תפגעו בפוליטיקאים, אל תשתפו פעולה בשום דבר שקשור אליהם, אבל אל תענישו אותנו.
כנראה יש רק הגיון אחד שגם כשהם שובתים הם מקבלים משכורת ומבחינתם הכל רגיל, אני לא מאמין שבפעם הקודמת הם לא קיבלו משכורת 4 חודשים והיו יכולים לשבות כרגיל.
ומישהו יכול פעם אחת להסביר לי למה בשגרירות ישראל בבנגקוק מקבלים רק משעה 8:00 עד 12:30? האם קיצרו את שעות העבודה בעולם ורק אני לא יודע?

בקיצור, נמאס, נמאס! חוסכים כל שקל ושקל שגם ככה אין ועד שמגיע קצת רגע מתוק הורסים אותו. פשוט כ"כ כבר נמאס לאכול חצץ מהמדינה הזאת. די! פשוט די!!

stkachov

New member
למה הם חצופים?

הסכסוך עבודה הזה כבר נמשך יותר משנה. גם לעובדים יש זכויות, לא רק למקבלי השירות.

bluetartuga

New member
כי איכשהו נדמה לי שהסכסוך

יכל הגמר מזמן. בכל מקרה או נעשה על גבם של חלשים ביותר. כאלה שזקוקים נואשות לשירותיהם. אין עוד "משרד החוץ" וזה ממש תוקע את החיים של אנשים, לא מעכב או מרגיז או משבש...פשוט תוקע אנשים לגמרי.

meninblack1

New member
מעניין אותי, האם ניתן לתבוע את משרד החוץ

בגין הנזקים? שלא כמו השבתות אחרות, למשרד החוץ אין אלטרנטיבות ולכן אין לי אפשרות לפנות לגורם אחר שינפיק לי ויזה.
השאלה אם זה מעשי.

אבל כתוב "עיצומים" זה אומר

שעובדים לאט יותר . יש שרות בימקום 20 איש ליום לקבל יקבלו רק 5 . העניין יזוז לאט יותר

stkachov

New member
אין גם עוד שדה תעופה בינלאומי

או רכבת או מערכת חינוך... אבל כאשר הועד שלהם מחליט לשבות, אז הם שובתים.

רק מה... כשזה שדה תעופה, או רכבת ישראל... זה פוגע בכולם, ואז תוך יום יומיים סוגרים את העניין. אבל כשזה פוגע רק במעטים, הממשלה מרשה לעצמה למרוח את העניין, ודבר לא בוער לה.

prizman

New member
אני לא ממש מעורה

אבל למיטב ידיעתי עיקר הסיכסוך נעשה על גבם של החזקים.
מדינאים מישראל לא יקבלו סיוע בביקוריהם בחו"ל מעובדי משרד החוץ וזה כולל גם את רוה"מ,
מדינאים מחו"ל לא יקבלו סיוע אם וכאשר יגיעו לישראל אם הבנתי נכון יש גם אפשרות לביטולי ביקורים,
וכן, יש גם נפגעים מאחד העם כמוני.

צריך לקחת את הדברים בפרופורציה.
יש טענות לכאן ולשם, לא חושב שלי או לך יש מספיק נתונים לדעת היכן ומדוע אצל מי האשמה.

סה"כ כולם נפגעים, אני לא בטוח שעובדי משרד החוץ אינם בין הנפגעים.

nok13

New member
פעם שעברה הם עבדו אבל בבגדי אזרחים...

הייה ארוחה ומפגש של אני קיבוץ אצלנו של VIP מחו''ל אז לא יכלו לבטל אז הגיעה אנשי בטחון ואנשי משרד החו''ץ אבל בג'ינס וחולצות טריקו. רק אני הייתי בלבוש הולם לקבלת אורחים של כבוד. שאלתי למה כולם היו לבושים לא בהתאם לאורחים שלהם וזה הייה התשובה. שאי אפשר לבטל ביקור של אישיות כזה אז עשו כאילי -- כאילו לא עובדים אבל עובדים. אכלו אצלנו יופי של ארוחה בזמן השביתה. ועוד לא נכנסו הכסף מהארוחה הזאת. וזה לא רק אצלנו.

stkachov

New member
כן אבל...

גם "סכנת חיים" זו הגדרה גמישה.

אם מחר תעלה לגג של עזריאלי להתאבד כי אשתך תקועה בחו"ל... זה סוג סכנת חיים.

למעלה