לא קשורה לפורום(בערך)
אבל זה ממש דפוק...תאמינו לא אני לא סובלת את הבית ספר,אבל השביתה הזאת היא לילדים עצלניים...מסכימה לגביי שלושה סעיפים בלבד. הדעות שלי: 1)היחס המגעיל של המורים כלפינו:איזה יחס?התלמידים צורחים ולא מקשיבים זה ממש מעצבן. 2)איסור יציאה לשירותים באמצע שיעור ואיסור שתייה:שתייה זה מוגזם זה שטויות,חייבים לתת לשתות פרט למעבדה שאז מוצאים את התלמיד החוצה וא הוא שותה. 3)אנו מעוניינים בביטול תלבושת האחידה:למה?כאילו זה הדבר הכי נוח,זה לא מועדון. 4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר:תפסיקו להרוס כל דבר שזז,יש תלמידים המשחיטים רכוש,ואני לא מדברת רק על רכוש בית ספר אלא על פארקים וכדומה. 5) לוחות מבחנים צפופים:טוב זו רק העצלנות 6)ביטלו השנה הרבה מגמות:אצלינו לא ביטלו,איני יודעת לגביי מקומות אחרים 7)שיטות לימוד גרועות, מורים שלא יודעים להסביר:טוב זה נכון...בהגבצות א' יש מורים מעולים ובהגבצות הנמוכות יותר שמים מורים חסרי נסיון. 8)40-45 ילדים בכיתה:SOOO 9)ברוב בתי הספר אין השאלת ספרים וזה סתם גורם להוציא הרבה כסף כל שנה:כן זה באמת מפריע,אצלינו יש השאלות ספרים אבל זה סתם חרא. 10)טיולים שנתיים באוהלים וקיצוצים על ימין ועל שמאל:גם בזה,האהוהלים זה סבבה,אבל מקצצים בלי התרעות,כבר 300 שקלים הלכו להם.. 11)שלא מערבים אותנו(התלמידים) בהחלטות חשובות על הלימודים:..דווקא כן 12)הסכומים המוגזמים לפעילויות "חוץ-ביצפריות" (כמו הצגות וטיולים). אנחנו באים ללמוד, משלמים 800 שקל על ספרים, ואז מבקשים מאיתנו עוד 1000 ש"ח בשביל טיול שאף אחד לא באמת רוצה:רק בגלל שכמה תלמידים שלהם הבילוי זה מועדון ועשן זה לא אומר שאת תלמידים אחרים זה לא מעניין,ואם יש כסף לקולקציה החדשה של קרוקר למה לזה אין,אני אישית מאוד נהנית מההצגות והטיולים חסרי הטעם..ממש חביב. בשורה תחתונה השביתה מיותרת,אך בכל מקרה אני לא הולכת לבית ספר כי אני חולה...אז יום טוב.