שביתהה

Dulce Maria13

New member
חחחחחחחח

עם אני או ענבר ישביתו יכסחו אותנו בפתקי הפרעה או בחיסור לא מוצדק

צחקן

New member
לא מסכים בכלל!

ב"ה אני לומד בחט"ב פרטית דתית בפ"ת. 1. יחס מגעיל של המורים? הפוך! 2. אצלנו מותר. אני לא רואה שום בעיה. 3. אצלנו אין. ב"ה. 4. אצלנו יש מזגנים בכל הכיתות. אני לומד בקראוונים, אבל הם במצב טוב. אנחנו צריכים לעבור למבנה בשנה + הקרובה/ות. 5. גם אצלנו. אז מה אם יש מעט שעות פנאי, אז לומדים יותר לנצל אותן. ולא, לא, נראה לי שאני לומד יותר מכם, אני גומר 3 ימים בשבוע ב 5.15 (עם ערבית זה יותר) ועוד יום אחד ב4.20 ויום אחר ב3.15. ביום שישי אני גומר ב 11.40. בברכה, יצחק

yoov13

New member
../images/Emo4.gif

אני חולק על הדברים. 1.היחס של המורים שלנו בבית הספר הוא 100% אם לא יותר נעים וכייפי.אבל גם חשוב להזכיר שבית הספר שלי בא ממיסגרת האנטרופוסופיה,כך שיש הבדל בין חינוך רגיל,לחינוך הזה. 2.אצלנו יש מזגנים בכל הכיתות. 3.לא נירא לי ריאלי לשבות בגלל שלא נותנים לכם לצאת מהשיעור ולשתות או ללכת לבית השימוש. אם כל הכבוד,אתם יכולים להביא בקבוק מים לבית ספר,וללכת לשירותים בהפסקה ולא בשיעור. זאת דעתי בעיניין.

אני דווקא מסכימה ../images/Emo13.gif

אצלנו זה בדיוק ככה: 1) המורה המפגרתתתתתתתתתתתתת אלק אומרת שאני לא משתתפת אלקקקקק סתם מפגרררררת שלחה לי מתחילת השנה כבר 4 מכתבים הביתה והתקשרה פעמיים (קצת מוגזם לא?!?!?!?!?!?!?!) 2) לכל אחד יש צרכים, ואנחנו גם צריכים לצאת מהכיתה, לפחות אז בסדר שלא ייתנו לצאת שיחד אבל הם לא נותנות בכלל הכונפות!!!!! תססססססססס ואז עם מישהו מצחיק אותך התוצאה לא נחמדת (הבמינים יבינו
) 3) אממממ בקשר לתלבושת היחידה, הם חייבים כי אחרת כל ילד יוכל להתפלח לביה"ס! וגם עם מישהו יצא זה יהיה בעיה, קיצר תלבושת זה בסדרררררררר..... 4) נכון! חם לי וקר לי המזגן מפגררררר לא עובד וגם לא מתקנים =/ וכול הדברים ישנים ואיכססססס מלאים מסטיקים! 5) בקשר למבחנים גם נכון: יש לנו שבוע שבכל יום יש מבחן חוץ משני..... זה נראה לכם בסדר?!?!?!?! מבחן לא בוחן, מ-ב-ח-ן
אני בטוח איכשל
קיצר לא יודעת אולי אני אשבוט...... אנ יאעביר זה בטוח!

orush15y

New member
גמני לא מסכימה ../images/Emo54.gif

1)היחס המגעיל של המורים כלפינו
אצלנו המורים הם דיי פסדר! 2)למה אסור לצאת באמצע שיעור לשירותים ולמה אסור לשתות?!
מותר לצאת! אבל כל פעם מישו אחר, לא ביחד! 3)לא רוצים תלבושת אחידה יותר!
התלבושת אחידה היא ממש טובה! כי זה באמת מסתיר כמה שיותר את המצב הכלכלי (כאלה שהולכים רק עם מותגים לעומת כאלה שאין להם כסף בכלל בשביל בגדים ולובשים משומשים) 4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר!
המזגנים בבצםר שלי הם בסדר גמור..(יחסית..) 5) לוחות מבחנים צפופים
יש כללים לגבי! אסור יותר מ-3 מבחנים בשבוע.. וזה קצת צפוף אבל אין מה לעשות יש הרבה מקצועות וקצת זמן, אז צריך להתפשר!

צחקן

New member
יחס כוחות: 3 לא מסכימים, 2 מסכימים

ב"ה אבל לדעתי- הכל תלוי בבית ספר. אצלנו, אין כזה דבר מותגים. אף אחד לא הולך עם מותגים, הולכים חולצה ומכנסיים מכובדים (חולצה משובצת, מכנסים רגילות ולא ג'ינס/איכס) ואין תלבושת אחידה (יותר מעניין...).

Burning Witch

New member
אבל הם באמת הגזימו!

עם הלוחות מבחנים! בחודש נובמבר יהיה לנו בכ-ל שבוע לפחות 2 מבחנים אם לא 3...

Burning Witch

New member
נראה לכם שההורים יתנו לילדים שלהם

סתם לא ללכת לבית ספר? כי לא בא להם?

לא קשורה לפורום(בערך)

אבל זה ממש דפוק...תאמינו לא אני לא סובלת את הבית ספר,אבל השביתה הזאת היא לילדים עצלניים...מסכימה לגביי שלושה סעיפים בלבד. הדעות שלי: 1)היחס המגעיל של המורים כלפינו:איזה יחס?התלמידים צורחים ולא מקשיבים זה ממש מעצבן. 2)איסור יציאה לשירותים באמצע שיעור ואיסור שתייה:שתייה זה מוגזם זה שטויות,חייבים לתת לשתות פרט למעבדה שאז מוצאים את התלמיד החוצה וא הוא שותה. 3)אנו מעוניינים בביטול תלבושת האחידה:למה?כאילו זה הדבר הכי נוח,זה לא מועדון. 4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר:תפסיקו להרוס כל דבר שזז,יש תלמידים המשחיטים רכוש,ואני לא מדברת רק על רכוש בית ספר אלא על פארקים וכדומה. 5) לוחות מבחנים צפופים:טוב זו רק העצלנות 6)ביטלו השנה הרבה מגמות:אצלינו לא ביטלו,איני יודעת לגביי מקומות אחרים 7)שיטות לימוד גרועות, מורים שלא יודעים להסביר:טוב זה נכון...בהגבצות א' יש מורים מעולים ובהגבצות הנמוכות יותר שמים מורים חסרי נסיון. 8)40-45 ילדים בכיתה:SOOO 9)ברוב בתי הספר אין השאלת ספרים וזה סתם גורם להוציא הרבה כסף כל שנה:כן זה באמת מפריע,אצלינו יש השאלות ספרים אבל זה סתם חרא. 10)טיולים שנתיים באוהלים וקיצוצים על ימין ועל שמאל:גם בזה,האהוהלים זה סבבה,אבל מקצצים בלי התרעות,כבר 300 שקלים הלכו להם.. 11)שלא מערבים אותנו(התלמידים) בהחלטות חשובות על הלימודים:..דווקא כן 12)הסכומים המוגזמים לפעילויות "חוץ-ביצפריות" (כמו הצגות וטיולים). אנחנו באים ללמוד, משלמים 800 שקל על ספרים, ואז מבקשים מאיתנו עוד 1000 ש"ח בשביל טיול שאף אחד לא באמת רוצה:רק בגלל שכמה תלמידים שלהם הבילוי זה מועדון ועשן זה לא אומר שאת תלמידים אחרים זה לא מעניין,ואם יש כסף לקולקציה החדשה של קרוקר למה לזה אין,אני אישית מאוד נהנית מההצגות והטיולים חסרי הטעם..ממש חביב. בשורה תחתונה השביתה מיותרת,אך בכל מקרה אני לא הולכת לבית ספר כי אני חולה...אז יום טוב.

Werecat

New member
נו באמת.

הם בסך הכל רוצים לעשות שביתה, אין להם סיבה אמיתית לזה..

eladan1

New member
אמ...........

1. המורים מתייחסים לכל התלמידים בכבוד ותמיד מעודדים אותם! (אצלי לפחות
) 2. אולי שתיה זה באמת נכון.. אבל אם צריך לשרותיים אז הולכים בהפסקה וגם אפילו אם יש באמצע שיעור אפשר קצת להיתאפק לא? 3. אני השנה בתיכון ללא תילבושת אחידה.. לפעמיים זה טוב כי אני לובשת מה שנוח לי אבל מצד שני עם תלבושת אחידה לא צריך לעמוד שעה מול המראה ולחשוב מה ללבוש 4. שיתקנו כבר את המזגן!! חם!! 5. היה יום אחד שלכיתה מקבילה שלי היו 4 בחנים ביום! אבל זה לא כזה נורא אם אתה מכין שעורים ומקשיב אז יודעים הכל ובסך הכל הבחנים נועדו כדי שהמורה תדע במה לעבוד איתנו לפני המבחן 6. אין לי מגמות בתיכון רק מקצוע מוגבר 7.יש לי 41 ילדים בכיתה... (200+ בשכבה) אבל אין מה לעשות אנחנו כבר 6 כיתות ואין יותר מקום לכיתות בביה"ס (סגרו במיוחד ליותר כיתות את חדרי מחשבים!) 8.יש השאלת ספרים... אבל בקושי משתמשת 9. אמ... נראה לי שטיול שנתי באוהל אמור להיות ככה לא? זה כל הכיף 10. מערבים בהכל! 11.אמ... אם אתם לא רוצים את הטיול אז אל תלכו אליו? בדרך כלל הטיולים סבבה. אז בקיצור אני חושבת שלא צריך לעשות שביתה (למרות שזה עוד יום חופש.. וסתם לידע כללי נותנים בתיכון שלי 5 ימי בחירה (ימים שאתה יכול לא לבוא לביה"ס בלי סיבה)

למעלה