שבירת השגרה יכולה לבלבל לפעמים

boaz10

New member
שבירת השגרה יכולה לבלבל לפעמים

אתם יודעים, מה שקורה לפני שאנחנו מתעוררים יכול להתערבב לנו לתוך החלום, ואנחנו קמים קצת מבולבלים עד שאחרי דקה אנחנו מתאפסים ושוכחים מהעניין. אז הבוקר. חלום נעים. נזכר במישהי שמידי פעם היתה מגיעה אלי בבקרים כדי שנתחיל יום בצורה אחרת, מגיע לנו מידי פעם. בקרים כאלו שהחיוך שלהם נמשך טוב טוב עד הערב. פתאום, צלצול בדלת, הנה היא מגיעה, אחחח, איזה כייף. אני לא כל כך מבין אם הצלצול הזה הוא מהחלום או מהמציאות, ואני מתהפך לי לצד השני. אבל הצלצול מתעקש, שוב ושוב. בצער גדול נאלצתי להתנתק מהחלום, לשים עלי משהו כדי להצניע את מצבי... ולגשת לדלת. לא רואה ממטר, פותח... העוזרת !! "הא ! אני בדיוק בזמן, אתה לא לפתוח, אתה מפתח בדלת". היא מנסה להגיד בפנים זועמות ובמבטא לא מובן. ואני שלא מבין איך זה נפל עלי אומר לה כן, כן תכנסי ובורח למקלחת ובורח מהבית. אז במקום החיוך ההוא, יש חיוך אחר על פנים שלא הספיקו להתגלח, מקווה שגם הוא יחזיק עד הערב. ואז אני נזכר שאם הייתי נוסע כמו בכל יום שלישי לראות את הבת שלי וחוזר בלילה, הייתי מכין את עצמי ואת הבית לאורחת הזו. אבל אז לא היה לי מה לספר לכם הבוקר... בוקר טוב, הגיע זמן לשתות קפה כבר

וואוו

קוראת את כולכם... כך על הבוקר. את האהבה שלך לילדה. את הדרך המדהימה של נקיטה. את הבילבול של דנדי. את הגעגוע של אביטל. את בחור רגיל (שבכלל לא רגיל). ואת הוורוד שמשתלט על בודד ועצוב. אם לצוטט את נקיטה אז... "אין לי מילים" תודה שאתם כאן

*יערית

New member
למה?למה רק לך......./images/Emo13.gif

יש עוזרת?????????????? הנה אני ..עומדת שוב מול מטלות הבית השבועיות ואין לי כוח!!!!!!!!!!!!!!!! מפתח בדלת..לא דלת..כן בדלת....את מי זה מעניין .. רק תבואי לפנק אותי
תגיד לי..מה קורה כאשר חולמים מס´ חלומות בלילה? על מה כדאי להשען?זה שבלילה ..או זה שלקראת בוקר
?

*יערית

New member
למה לא?

שמעתי שחלומות זה משהו מהתת מודע שלנו..... ואם בא להרוויח בלוטו?וזה כ"כ דחוק אצלי בתת מודע? אז לפחות אני נהנית עם יגואר בחלום לא?

ש ר ו ן M

New member
לשכנה של עדי יש יגואר...

תשאלי אותה באילו נסיבות היא קיבלה את הרכב....
ותגידי יעריתוש ... את רוצה שאני אשלח אלייך את העוזרת שלי ? עדי..גם שלך מגיעה בימי רביעי נכון ?

כן, גם שלי מגיעה בימי רביעי...

לסרוגין... השבוע אני מתחפשת לעוזרת.... רק בלי לקבל 120 ש"ח...

*יערית

New member
איך תבוא?

כי העוזרת המקומית (שזו אני
)לא מרגישה טוב כבר כמה שבועות.... ואת האמת...שדי לניקיונות!!!!!!!! אני אומרת די! אז אם העוזרת שלכן מגיעה ביום רביעי...... אני מחר יבוא לקחת אחת מהן עם היגואר שלי
בכדי לטפל בוילה שקניתי הבוקר

אז אם מדברים על חלום....

לא אמרתי שאסור לחלום ולפנטז.... אם את חולמת שזכית בלוטו ואת נהנית עם יגואר... מצוין!!!!!! תהני לך מהיגואר... (את גם יכולה לזרוק לכיוון שלי איזה עצם...) רק אל תלכי למחרת לפוצץ סכום בדיוני בהנחה שאוטוטו את זוכה בלוטו...

ש ר ו ן M

New member
פעם....

חלמתי שאני מקבלת סכום כסף רציני מאבא שלי קמתי וסיפרתי לו על החלום הוא שאל : היית ילדה טובה ? עניתי בהתלהבות : בטח !! הוא ענה: אז תשמרי את הכסף !!

למעלה