שביק שלום,,, על פי הנתונים שבידי סניף 613 נמצא ברמת גן,האם זה נכון,לתרומות עבור אלין תאשר לי תודה
G gogy New member 11/2/06 #1 שביק שלום,,, על פי הנתונים שבידי סניף 613 נמצא ברמת גן,האם זה נכון,לתרומות עבור אלין תאשר לי תודה
מ משה מלמן New member 12/2/06 #2 כן בהחלט פעם מרכז העמותה ישב ברמת גן אבל בערבות השנים זה עבר לרעננה אבל החשבון הכספי נשאר ברמת גן. משה מלמן
כן בהחלט פעם מרכז העמותה ישב ברמת גן אבל בערבות השנים זה עבר לרעננה אבל החשבון הכספי נשאר ברמת גן. משה מלמן
ש שביק New member 12/2/06 #4 שלום וברוך הבא. כן סניף 613 נימצא בר"ג ברח" ביאליק, החשבון ע"ש א.ס.ט.י (ארגון סנדרום טוראט ישראל) והתרומות מיועדות לניתוח של אלין. יש פיקוח על הכספים של הגזבר, וצוות ההנהלה של העמותה. תודה על תרומתך.
שלום וברוך הבא. כן סניף 613 נימצא בר"ג ברח" ביאליק, החשבון ע"ש א.ס.ט.י (ארגון סנדרום טוראט ישראל) והתרומות מיועדות לניתוח של אלין. יש פיקוח על הכספים של הגזבר, וצוות ההנהלה של העמותה. תודה על תרומתך.
K kלין של הים New member 12/2/06 #5 תודה רבה גוגי היקר! בע"ה אני מודה לך על הרצון לעזור לי . וכל תרומה תתקבל בלב חם ובברכה. כל שקל יעזור לנו בעת הזאת . המון המון תודה.
תודה רבה גוגי היקר! בע"ה אני מודה לך על הרצון לעזור לי . וכל תרומה תתקבל בלב חם ובברכה. כל שקל יעזור לנו בעת הזאת . המון המון תודה.