שביעיסטים יקרים

שביעיסטים יקרים

שמעתם זאת כאן לראשונה. אין לי מנושג אם אפשר להגיד את זה ואם לא, אני מצטער יורם. לא נראה את הסרט 8 מייל ביום שלישי בערב כי הוא עוד לא אושר לצפייה לא-מסחרית ולכן נראה כנראה את הסרטים: אמריקן פאי ווקליהם (משהו כזה) חלום כנפיים שבורות חתונה יוונית. ביי-ביי

רקוויאם לחלום...

מתי שמעת על זה? למה? ולמה לא מביאים סרט בורקס איכותי (גבעת חלפון, חגיגה בסנוקר, צ´רלי וחצי)

ענבל 1

New member
שעמום...

זה הולך להיות ערב משעמם הבית ספר הזה מנסה לעשות משהו נחמד וגם אותו הורס לפחות תמצאו תחליף טוב לשמונה מייל למעט מה שהצעתם או יותר טוב במקום..

עיבז

New member
הלו הלו!!!

מה זה הזלזול הזה? תגידו תודה! רקוויאם לחלום זה הסרט הכי טוב שתראו כל ימי חייכם! עושים לכם לילה אדיר ממש, עם סרטים טובים (רקוויאם וכנפיים לפחות...), יהיה לכם ממש אחלה, ומקסימום לא חייבים להיכנס לסרט, אפשר לשבת בחחוץ ולהריץ קטעים... אבל כולם חייבים להכנס לרקוויאם... לא תתחרטו על זה...

מישהו472

New member
תגובה

קודם כל באמת אני חייב להסכים, שרקוואים לחלום זה אחד מהסרטים הכי טובים שראיתי אי פעם. הסצנה המשולבת לקראת הסוף שהולכת ומתגברת היא אחת מהסצינות הקולנועיות הכי מדהימות שנעשו אי פעם!!! חוץ מזה: איפה כל הערב הזה? בסינמטק? לנו עשו את זה שנה שעברה, ובאמת שזה יצא מעולה! אז מי שמפחד שזה יהיה משעמם, שלא... (בייחוד אם תעשו לעצמכם טובה, ותלכו לרקוויאם)

למעלה