שביל סובב כינרת

spenser

New member
שביל סובב כינרת

אני מתנדב בחברה להגנת הטבע, בעבודות ההכנה של השביל. כרגע עדיין השביל אינו מוכן ז"א שיש כמה קטעים של צמחייה סבוכה עד קו המים. מה עוד שעוד לא הושגה הוסכמה עם כל בעלי החופים הסגורים. נשארו רק "הגרעינים הקשים" שלא מוכנים לאפשר את קיצור הגדר... אבל שתדעו, המסלול, שמיועד להיות מוכן בעוד מספר חודשים {עם סימונים ואפשרות מעבר בכל החופים}, פשוט מדהים!
 

spenser

New member
ושאלה לא קשורה..

לכמה זמן תקפים החיסונים שעושים לפני טיול? תודה...
 

sela v

New member
בדיוק שאלו בנושא

לפני כמה ימים. שאלה לגבי חופים סגורים? איך אותם אנשים קיבלו אישור לסגור את החוף? לגבי החיסונים, זה תלוי איזה חיסון, ויש חיסונים שמשנה גם כמה פעמים לקחת אותם. יש פעמים שבודקים נוגדנים לראות אם עדיין יש מספיק, בשביל לדעת אם אתה מחוסן. בכל מקרה רופא שמתעסק בנושא יתן לך את התשובה הכי מדויקת.
 

pazro

New member
החופים סגורים מכח הרגל ולא חוק

למעשה הענין יותר סבוך. כשאדם מתישב במקום ויושב (עובד או גר) מעל זמן מסוים יש לו זכויות על המקום ע"פ החוק, גם אם הכניסה שלו למקום היתה עברה על החוק. ועדיין אני באופן אישי הולך לכינרת עם מגזרי תיל, יותר קל להגיע כך למים .
 
למעלה