שבילים -

שבילים -

לעיתים קשים להליכה וארוכים הם השבילים בהם בחרנו ללכת, אך זיכרו: * שבילים אלה הם שיובילו אותנו אל הנופים היפים ביותר * האתגרים בדרך בוא יבואו: האופן שבו תתמודדו איתם הוא שיקבע את מהותכם הפנימית ואת המשך חייכם. * הליכה הדרגתית אך עקבית לקראת מטרותיכם תגדיל את הסיכוי להשגתן. * המיטב שביכולתכם לעשות- לכך, ולא יותר, עליכם לצפות מעצמכם. * ביטחו בכוחכם, והאמינו שביכולתכם לעשות. * בידיכם היכולת למצוא את המפתח הפותח את השערים למימוש חייכם. * כשהקשיים הולכים וגדלים, אות הוא לכך שאתם עוברים אותם- ולהגשים את מטרותיכם. * על תהססו לעבור על גבי הגשרים שבדרך. * אל תהססו להתמודד עם אתגרים. * אל תאבדו את התקווה להשיג את משאלותיכם ולממש את חלומותיכם ולהביא אותם קרוב קרוב אל ליבכם. * אל תשקעו לתוך הרהורי השווא המנותקים מן המציאות, והמתחילים במילים "אילו רק..", אלא המשיכן במאמצים להשיג את מבוקשכם עם הכלים שבידכם, ואז תיווכחו לדעת כי זו דרך החיים האמית. ~~ תודה לקולין מקארתי על הקטע. :) שני -עם קצת נדודי שינה- שלגמרי חושבת על 1 בסקר אך עדיין בשלב 2. דברים מרגשים קרו לי היום >אתמול> א. למדתי יותר מדי מבחינה אקדמאית ב. למדתי דבר חדש. >מומלץ ללמוד אחד בכל יום< ג. טלפונים מיוחדים. ד. עברו עליי יומיים מאוד קשים. בעיה קשה בבית. נפתר היום חלק בגלל <ה> ה. הוחלטו החלטות. לא על ידי. מקווה שיהיה בסדר. חייב להיות. ו. אין ו. בוקר טוב עולם. בוקר טוב לכם. שני.

Shandi*

New member
בוקר טוב../images/Emo23.gif

ותודה על ההשקעה

שבילים

New member
אני מתגעגעת

מתגעגעת לבחורה החרוצה והאמיצה שהייתי פעם. אותה נערה שרק סיימה את השירות הצבאי והחליטה לא להכנע לזה שאין לה תעודת בגרות והיא יועדה להיות פקידה כל החיים. מתגעגעת לאותה בחורה/נערה שעבדה במשרה מלאה ומיד אחר כך נסעה ללימודים כדי להשלים בגרויות. מתגעגעת לכוחות האדירים של אותה בחורה. אל האמביציה שלה. אני צריכה אותה עכשיו. ואפרופו שבילים: היה לי חלום בלילה: אני צועדת בשביל רחב ודי נוח וקל להליכה (אפילו שלא היה סלול, זה היה שביל עפר). במרחק מסויים ממני לפניי הלך בחור אדמוני, בערך בן 20. פתאום הוא הסתובב ונעמד מולי, מחכה שאני אתקרב אליו (והאמת זה מאוד הפחיד אותי צורת העמידה שלו, אבל הייתי חייבת להמשיך בדרך). כשהגעתי אליו הוא רק המשיך ללכת אחרי. אחר כך הוא רץ אחריי (כנראה שגם אני רצתי, אני לא זוכרת בדיוק). כשהסתובבתי ראיתי שהדמות שלו משתנה והופכת להיות מישהי שהכרתי בעבר (קצת אחרי הצבא). ואותה בחורה, שאני עדיין חושבת אותה לבן, למרות שרואים בבירור שהיא בחורה ואפילו מאוד מוכרת, ממשיכה לרוץ. לכוון שלי אבל לא מסתכלת עליי. זה מה שאני זוכרת..

למעלה