שביט משרד פרסום

TIC

New member
זה היה בר-להבי-קורן

כשעפר&הרץ פתחו את המשרד. TIC.

מאז 1976 שמי קרן שביט

כנראה שאני צריכה להחליף מילה עם אמא שלי שבחרה לי את השם... אגב, מתי אסי שביט נכנס לתחום ?

MaleMan

New member
מה זה משנה מתי../images/Emo35.gif

מהראשון לינואר הוא יכול להיות שלך

לתגובתך העוקצנית

לתגובתך העוקצנית כי אני מחכה את אסי שביט - שמי הוא שביט מהיום שנולדתי - ולהשכלתך - שביט משרד פרסום פועל משנת 2001, הרבה לפני פרשת אסי.
את שיעורי הבית שלך היית צריך לעשות קודם לכן ואז לתת תגובה עניינית - ולא באוויר...

אני מתלבט אם לענות לך בנימוס

תראי, זה לא מאוד מנומס ומקצועי מצידך להיכנס לקהילה שלנו ולפרסם את עצמך בצורה כל כך בוטה. בדר"כ הודעות כמו שלך נמחקות מהר מאוד ותאמין לי שאני עושה לכם שירות בעניין הזה. ההודעה שלך לא נמחקה עדיין בגלל שהיא סוג של בדיחה. הרצינות התהומית שבה היא נכתבה וכמובן הקישור לאסי שביט בעיתוי הנוכחי. ראיתי שהעלית הודעה דומה גם בפורום שיווק באינטרנט. אני יכול רק לקוות שלקוחותיך מקבלים שירות קצת יותר רציני ומקצועי ממה שאת עושה לעצמך. שבת שלום, מירן

אכתוב עוד דבר קטן...

מירן שלום, אכתוב עוד דבר קטן ונסיים את הרומן בינינו ברוח טובה. ראשית אתה צודק וזו אכן הקהילה שלכם ואם דרכתי על אצבעות אני בכנות מתנצלת. חבל לי שחשבת שהודעתי היא סוג של בדיחה. כשועל וותיק בתחום בוודאי הינך יודע את האפקטיביות המוכחת של קידום וחשיפה בפורומים רלוונטיים. אם היית מתעניין בתכנים של האתר היית מוצא משרד רציני ואמין שמשרת לקוחות גדולים וחשובים (שלא נולדו אתמול וכנראה יודעים לבחור משרד מקצועי). בוא נסכם שבפעם הבאה אכתוב לכם רק אם אקבל הזמנה רשמית בברכת יום נפלא, קרן שביט

johny_abola

New member
ת'אמת

אם כל החומרים של האתר הם אותנטיים - במיוחד הסקשן של "לקוחות ממליצים" - אז כנראה שמדובר באנשים באמת טובים. גם האתר נראה לא רע בכלל.

שנו את השם- אתם לא משרד פרסום

מקסימום - סטודיו לעיצוב. עבודות יפות אך מנותקות, מורגש חסרונו של הקופירייטר במשרד. אך לעניות דעתי גם זה לא יפתור את הבעיה, הבעיה היא (לפי האתר) באוריינטציה של בעלת המשרד-הרבה יותר מדי בצלאליות..

למעלה