שביזות

spikes1

New member
שביזות

ואני עוד לא התגייסתי הייתי אמור להתגייס ב18\11 ואז דחו לי את הגיוס ל16\3.. לפני כמה שבועות שלחתי פקס של בקשה להקדים עם הרבה ציפיות ואופטימיות והם דחו אותי ואמרו שהתאריך גיוס שלי ישאר במרץ עכשיו אני לא יודע מה לעשות עד מרץ.. כל החברים יהיו בצבא חוץ מ1 וחצי שמתגיסיים איתי ב16\3 וכסף יש לי מספיק והעבודה שלי כבר גם ככה נמאסה לגמרי יש לי תחושה מבאסת לגמרי שאני לא יודע מה לעשות ב5 חודשים הבאים.. בלי חברים עם עבודה משעממת ושגרה שיכולה לשגע אותי ורק בסופי שבוע יהיה מה לעשות כשהחברים חוזרים מהצבא מספרים חוויות יש פה עוד מישהו במצב שלי? או עם עצה טובה מה לעשות

אני מוכנה לתת לך להתגייס במקומי ב-24.10

בכיף אני מתחלפת איתךךךךך מה רע בחופש?! אני לא מבינה את אלה שמתגייסים עוד כמה חודשים ובוכים.. הלוואי עליי

eduard16

New member
כי כמה אפשר?

אם היו דוחים לך תגיוס בעוד כמעט חצי שנה עכשיו גם את היית מתבאסת, כי כמה אפשר לשבת ולא לעשות כלום.. הפורום הזה הוא בין תיכון לצבא, ככל שהצבא מתרחק יותר התקופת ביניים הזאת מתארכת והיא לא תקופה הכי כיפית בחיים, כמה אפשר לעבוד? אין הרבה חברים כמו בתיכון.. עדיף להתגייס באמצע שזה נובמבר ולא בסוף שלא נשארים חברים בכלל

אם פתאום דוחים לי ת'גיוס לאפריל, אני אהיה מאו

אני אהיה כ"כ מאושרת לא עבדתי (חוץ מ4 ימים) ולא עשיתי שום דבר מיוחד אבל זה כל הכיף, לישון כמה שבא לי ולעשות מה שבראש שלי

מבינה אותך...

אני אמורה להתגייס בפברואר, ואני יכולה ממש להזדהות עם מה שאתה מרגיש.. למרות שכרגע אתה די מוביל עלי, אותי פיטרו היום מהעבודה בנוסף לכל הצרות.. דווקא התחלתי את זה עם המון ציפיות לחופש, לחסוך כסף, לטייל, לפגוש אנשים חדשים (גדולים או קטנים יותר) ולפתח תחומי עניין אחרים.. אבל כרגע אני פשוט שבוזה, סביר להניח גם בגלל הפיטורים.. העצות היחידות שאני יכולה לתת- תתנדב, תחפש אנשים בסביבתך שמחכים גם לגיוס, תשתדל להתמיד ולהצליח בעבודה, תבקר חברים שיש לך בשנת שירות/ מכינות אם הם יכולים, תנסה להתקרב למשפחה.. אני יודעת שזה לא הרבה, אבל תכלס זה מה שיש.. זה פשוט מדכא

R e A

New member
אריאל יא מניאק מה אתה מתלונן

תגיד תודה שאתה מתגייס במרס רק ושיש לך זמן עד אז. תנצל כל שניה שאתה לא בצבא. תעשן נרגילה פה שיצא לך מהתחת.

spikes1

New member
בוא נתחלף

אתה תעשן נרגילה כל היום ואני אתגייס לתותחנים?

iti4

New member
ילדים אל תעשנו נרגילה...

זה לא בריא... (כן בטח)

DaYaMerS

New member
אנחנו באותה סירה...

הגיוס שלי ב29 לאפריל! דמט. בהתחלה לקחתי קשההה ואני עדיין יוצאת טראומה, תעבוד- בשביל להעסיק, תתנדב, לך לחוגים (לא חוג אומנות, משו יותר נחמד)...מקווה שהאמפתיה של עזרה.דיה.

למעלה