שביזות סמ"רים?

SaarN1

New member
שביזות סמ"רים?

אז אני אוטוטו בשנתיים שלי.. נפל לי האסימון שזה השליש האחרון לשירות ועוד מעט יבוא גם הסמ"ר שממש יזכיר לי את זה בכל פעם..
העניין הוא, שאני כן רוצה להשתחרר, אחרת כבר הייתי יוצא לקצונה
העניין הוא, שאני ממש אוהב את העבודה שלי, עד כה המסלול שעברתי היה מאוד מפתח ומאוד מעניין
כיף לי לעבוד בקבוצות אורגניות-יחסית כאלה, אני נהנה מהחלק הפיזי והקליעה, גם כל הקטע הניהולי ממש בא בטוב - עבודה שמרגישים שעושים משהו ומקבלים משהו בתמורה, והמוטיבציה נשארת לרוב גבוהה
העניין הוא.. שלישון קצת יותר משש שעות בלילה יכול להיות נחמד, חיי חברה ובילויים לא הרגו גם כן אף אחד ושלא לדבר על התחביבים שהזנחתי ושמתי מאחור
השירות הזה עד כה עף, האם אני היחיד שמרגיש ככה? לא הכי רואה את עצמי מפקד שבור שצועק צמדי מילים עד היום של הטופס טיולים והחפש"ש
והאם יש עבודות זמניות באזרחות שאפשר לכוון אליהם? עד האוניברסיטה לפחות..

אושי231

New member
כן, יש הרבה תפקידי הדרכה

שאולי יכולים להתאים לך, כמו רכז שבט בצופים למשל או במסגרת דומה... יש גם תפקידי הדרכה אחרים- אם אתה אוהב יותר משהו פיזי אתה יכול לנסות באחת מהחברות לספורט אתגרי ולהיות מדריך שם

SaarN1

New member
לא הייתי הכי ברור אני מניח

ממ"כ לרכז שבט בצופים?
שלא יהיה בלבול, אני חייל קרבי ונכנס לשנה בפיקוד אוטוטו
התכוונתי לתחומים שיזכירו במובן של האבטחה\שמירה וכו'
פחות ילדודס, משהו רציני שגם יכניס שכר ויזכיר לי את הצבא במובנים של כל הקטע הקרבי, עד שנכנס ללימודים

אושי231

New member
אז כמו שציינתי
יש הרבה

מסגרות שונות. ואל תזלזל תפקיד רכז שבט זה לא פשוט בכלל... נראה אותך מוציא מחנה קיץ ומעמיד 3 מבנים בגובה 6 מטר. רק התכנונים והשבירת ראש

אבל כן, אם אתה באמת מתחבר לנושא, צריך רק לחפש, בעיקר תחת קטגוריית הדרכה

Maldini Girl

New member
מספיק שתפתח עיתון בבוקר

ותראה בסוף מודעות דרושים שמחפשים חיילים שעשו טירונות 03 ומעלה לתפקידי אבטחה.
יש המון תפקידי אבטחה בארץ וכל הזמן מחפשים ומחפשים. והבנתי שבדר"כ גם התשלום טוב.
שיהיה בהצלחה!

למעלה