שביזות יום א'!!

sapir307

New member
שביזות יום א'!!

כבר מתגעגעת!!! היה לי סופ"ש מדהים! חגגנו חצי שנה=] היה פשוט מדהים בכל דרך אפשרית!!! הוא חזר מהצבא ובחדר שלו היה כבר את מה שסידרתי לו: פרחים, יין ותפוזים עם מלא מלא עליי כותרת וכו'... באמת יפה יצא=] באתי אליו אחר כך לאיזה שעה וחצי=] היה כיף.. התגעגעתי אליו כל כך אחרי שבועיים... בערב הוא לקח אותי אליו והיה לנו בית ריק=] הוא סידר את החדר שלו כזה יפה עם נרות ופרחים ושמיכות וכריות=] והוא הביא לי כרית (ממש נוחה,עם ציפה מסטן-ככה כותבים את זה?!) שיש תמונה שלנו בתוך לב וכתוב for ever&ever babe כמו בקליק(הסרט..) זה קטע שלנו כזה=]
והבאתי לו את המתנות שעשיתי לו=]
ובבוקר קמנו הכי באיזי בעולם ביחד, מחובקים והלכנו לסרט-שלרוק הולמס.. בסנימה סיטי, שהתגלה להיות סרט ממש טוב=] ובערב הוא שוב בא אליי=]] אבל כבר היה שבוז מעייפות... ועכשיו עד עוד שבועיים שאני לא רואה אותו.. וגם שבוע הבא זה שבוע שטח
אז מה איתכן? סגר או חזר?? איך היה הסופ"ש שלכן?

אפיטל

New member
האמת?

אני לא יודעת איך הייתי מגיבה אם היינו 10 חודשים ביחד..כי אנחנו ביחד שנה וחצי טפו טפו טפו.. ואם להסתמך על מה שאני מרגישה אליו ועל מה שהוא מרגיש אליי כרגע [לפי דבריו בכל מקרה] הייתי נפגעת. וכן, למרות שזה מיליארד דולר.

YesWeCanSee

New member
היה סופ"ש עם הרבה אהבה.. וקצת ריבים..

הוא יצא חמשוש.. עשה לי הפתעה כי חשבתי שהוא יצא בשישי.. התחילו פה ושם ריבים קטנים על כלום והכל הסתדר.. חמישי היינו אצלי בערב... וגם שישי... (היה קר והעדפנו להיות בבית) ואתמול היינו אצלי, הלכנו למסעדה ולישון אצלו... היום בבוקר נפרדתי ממנו לשבועיים=\.. זה רק פעם שנייה שהוא סוגר אבל אני מקווה שיהיה טוב... שיהיו שבועיים קלים! :)

איי הסופ"ש... ../images/Emo23.gif

היינו או שנינו ביחד, או עם המשפחה שלו, המרוחבת. זה נחת עליי משום מקום!! חחח גם בשישי וגם בשבת וקצת נלחצתי כי זה היה סופנטני ולא יכולתי ממש להתייפייף וזה
אבל הלך ממשממש סבבה. בכללי היה סופ"ש מושלמי
ועוד שבועיים אנחנו נוסעים לחופשה בדרום, הפעם עם המשפחה שלי, עם טיולי ג'יפים ושטויות כאלה, והכי חשוב- חדר משלנו!! D: אני ממש לא יכולה לחכות

heilig

New member
חלומי! ../images/Emo23.gif

חחח איך הסרט באמת??? לא ראיתי סרט כבר מלא זמן... ובכלל, הייתי אמורה לראות אווטר לפני איזה 3 שבועות....
ואל תדאגי, לפחות הסופ''ש מלאת את המצברים לקראת השבועיים בלעדיו, והגעגוע יעשה לכם יותר כיף להתראות שוב!
החייל שלי יצא לחמשוש והייתי אצלו מחמישי בלילה עד שישי בלילה (הוא גר רחוק, לצערי
) היינו אמורים לצאת עם חברים שלנו בחמישי אבל היינו כל כך עייפים ופשוט נשארנו בבית (במיטה, ערים הרבה יותר זמן ממה שתכננו......
) בשישי בצהריים הייתה ארוחה משפחתית ממש מצחיקה, ואז השלמנו עוד קצת פערים עד שישי בלילה... עכשיו הוא בצפון, יש לו אל''ל שבועיים ואז אמורה להגיעה הרגילה המיוחלת!
מה החייל שלך עושה בצבא?

sapir307

New member
../images/Emo8.gif

הסרט היה ממש טוב=] גם אני וגם הוא נהננו=] ראינו גם אווטאר... נחמד אבל לא התלהבנו... לדעתי עשו מזה יותר מידי... אממ הוא סיים טירונות בשריון רובאי 03 אבל הוא החליט שהוא רוצה להיות קשר אז הוא עכשיו בקורס קשרים בצריפין. הקורס עם הרבה מאוד למידה ומבחנים=\ וגם הוא היציאות שלו בקורס הם 12/2... לא משו אבל יכול להיות יותר גרוע... בכל זאת, קשה לי מאוד. אמרו שככל שיעבור הזמן יהיה יותר קל, שמתרגלים... אז לי לא יותר קל וממש לא התרגלתי לא לראות אותו כל כך הרבה...

heilig

New member
לצערי,

באמת מתרגלים. תהיי חזקה
הפורום עוזר קצת

dandi99

New member
היה סופ"ש חמוד^^

בשישי נפגשנו בערב והלכנו לחברה לערב סושי. שם כל החברים הכינו סושי ועד שהיה מוכן כולם כבר כרסמו קצת מכל דבר (בטטה
)... ואחרי זה הלכנו אליו לישון...והיינו יחד עד 5 אחה"צ ^^ וב12 וחצי הוא בא אליי והלכנו לישון יחד... הוא טכנית בבית ביומיות...כי הוא הולך לכל מיני שריונרים שצריכים להתגייס כדי לספר על התפקיד.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחזר :) היה מדהים.

חזר בשישי בצהריים, יצאתי מביתספר והלכתי לאסוף אותו מהבית שלו :) כמעט שעה אחרי שהוא הגיע. היינו אצלי, אכלנו צהריים, שמרנו קצת על האחים שלי. אחרכך הלכנו אליו לעשות שטויות ;) בערב יצאנו לפאב (קיי ווסט) עם החברים שלו ומשם זרמנו כולם לבלאק חח ב1 וחצי בלילה XD למחרת התעוררנו מכורבלים.. הוא ראה קצת סדרות שאח שלו הוריד במשך השבוע ואני איכשהו חזרתי לישון חחחחח לקראת אחרי צהריים כזה יצאנו לבורגוס עם אמא שלו ואח שלו. אחרכך לירקונים ואז לבקר את אבא שלו בקריית אונו. חזרנו הביתה עייפים - מתים ועוד היינו צריכים להיות אצלי עד שאחד ההורים יחזור כדי שהאחים לא ישארו לבד. קיצור הלכנו לישון ב00:30 ולמחרת ניסינו לקום ב5 חח וב-6 לקחתי אותו לרכבת :( בוהו. אמן שיחזור בשישי הזה ואז מסיבה :)

GrowingMadness

New member
חבר שלי בכלל לא יצא ../images/Emo10.gif

אבל הוא יוצא חמשוש השבוע ומחר יש לו יום הולדת!

GrowingMadness

New member
תודה!

אממ זה קצת בעייתי כי הוא בצבא, אבל בחמישי אני לוקחת אותו למסעדה שהוא ממש אוהב והכנתי לו מתנה מושקעת ו..זהו P:

GrowingMadness

New member
כתבתי למעלה ^^

מזמינה אותו למסעדה [גם כי זה חלק מהמתנה -חוש הטעם בחמשת החושים- וגם כי זו סוגשל מסורת בנינו
] ומביאה לו את המתנה שלו D:

למעלה