שביבי שמחה

דליה ח

New member
שביבי שמחה

תודה לכל המגיבים, אני רוצה לשתף אותכם ברגעי השמחה שלנו, בערב יום הזיכרון נולד לנו נכד ראשון, אחיין לאודליה של זכתה , אחיין לאורן ונין ראשון להורים שלי. וכמובן בן ראשון לאלון ודנה. הטלטלה שעברנו עם הלידה היתה חזקה בטירוף. חיכינו ללידה הזאת בקוצר רוח, והיא הגיעה בערב יום הזיכרון, אי אפשר לתאר מה שעברנו בימים האחרונים, המעברים בין ביקור בהר המנוחות, הטכסים של יום הזיכרון, הקניות לתינוק ראשון, תיכנון הברית, הצפיה בסרט של אודליה, והכל ביום אחד, זה נשמע בלתי אפשרי, אבל זו כנראה לא קלישאה, "החיים חזקים מהכל" זו המציאות המטורפת של החיים, שמשולבים בה חיים ומוות בו זמנית. אבל גם אי אפשר להתכחש, כשאנחנו מסתכלים על הפנים החדשות, הקטנות ,המתוקות, זה עושה מס'ג בלב. וניתזים עלינו שביבי שמחה. יש תקווה !!!!

אחשל

New member
פשוט מדהים ../images/Emo13.gif... מזל טוב לכם../images/Emo70.gif

איזה עיתוי מטרף... המעבר הזה בין האבל והצער ולשמחת החיים החדשים. האחזו בתקווה ובשמחה, כל רגע ממנה מגיע לכם.

liat1953

New member
דליה,מזל טוב להולדת נכדך הראשון

הרבה אושר וחדוה עם התרחבות התא המשפחתי. זו עובדה שחיינו שזורים בין שמחה לעצב וכך יהיה עד אחרון ימנו... גם אני ממתינה כעת לנכדי הראשון וחושבת על כך המון,איך אעמוד מול החיים החדשים והאושר מהנכד מול הכאב הנורא.

eaz1514

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo24.gif ודאי שיש תקווה

עם לכתם הפקידו בידינו צוואה להמשיך לחיות ונכד ראשון זו סיבה לשמחה גדולה. מזל טוב מכל הלב, אני בטוחה שאודליה עוקבת ודואגת כמו תמיד ושמחה יחד עם כולכם. אמא של רונן

דליה ח

New member
תודה לכולם, ו לליטל, שתדעי שזה אפשרי....

שבבים של שמחה לראות את הפנים הקטנות ללטף את העור הרך ,העדין לנשום את הריח המשכר בשבילנו, זה לגעת באושר ושבבי השמחה ניתזים עלינו מהעיניים הקטנות שנפתחות לאט מהבכי החרישי, מהחיוך הקטן שאי אפשר להסיר ממנו מבט ואת שבבי השמחה שניתזים באוויר אנחנו עכשיו לומדים להכיר מאמצים אותם קרוב ללב מפנים להם מקום, לצד הכאב. לצד הכאב שלא נגמר, הכאב שמתחדד עם הזמן שתמיד יישאר שם בפינה חשוכה לצד כל שבבי השמחה. ועם הזמן הם יגורו ביחד זה לצד זה, בשכנות טובה ימצאו את מקומם בתוך ליבנו הכאב הגדול ושבבי השמחה.

מזל טוב!!!!

לא מכירה את הסיפור שלכם, אקרא בהזדמנות הראשונה עליך ועל אודליה. אבל שמחה לקרוא את הבשורה המשמחת, ועוד יותר משמח אותי לקרוא שאת מרגישה שיש תקוה לחיים ולאושר במקביל לכאב. מחכה כל-כך להרגיש ככה. מאחלת לכם המון אושר ובריאות עם הקטן, ומכל ליבי שהשמחה שתחוו איתו יעזרו לכם למצוא אור בהיר וחזק בדרך הלא פשוטה של השכול.

למעלה