שבט הנערצים שלכם

ProzaC4387

New member
שבט הנערצים שלכם

אם אכן תיהיה עונה כזאת של 10 מעריצים נגד 10 נערצים (למרות שאני מניח שאם יהיה כזה דבר יהיה יותר מ10 בכל שבט), איזה 10 שורדים הייתם שמים בשבט הנערצים מ-3 העונות האחרונות? תתחשבו בזה שצריך 5 בנות 5 בנים ושכנראה צריך איזה 2 גברים חסונים. למרות שאני רוצה אני לא שם מנצחים אז אריק נשאר בחוץ. שלי יהיה: 1) עידן קפון 2) מרינה קבישר 3) איתי האפרתי 4) אפרת 5) אופיר דלאל 6) מירית 7) ליעד 8) טום אלתגר 9) שי 10) ליאורה

שלי

נראה לי יותר מדי קשה לבחור רק עשרה, ועוד עשרה שרק חמישה מתוכם בנים, אז אני בוחרת יותר בנים... וגם אני לא אשים את אריק כי נראה לי שבגלל שהוא כבר זכה אז הוא לא יסכים ללכת שוב, כי הוא בטח יחשוב שהמושבעים לא יתנו לו שוב לזכות (וגם אני חושבת שהוא אמר פעם שהוא בחיים לא יעשה את זה שוב). דן עידן קפון אופיר טלכו זיו משה איגור (נראה לי שחייב, בגלל שכתבו שהציעו לו והוא הסכים) אפרת מרינה ליאורה אם הייתי שמה עוד שתי בנות אלה היו ליעד, ואביגיל/ויקה... ואם צריך גבר חסון אז בהחלט הייתי מעדיפה את טום על נועם (לא צריך עוד אחד כי מי ששמתי כבר מספיק מבחינתי).

davidlev0255

New member
איחסה על החצי שלך

(1) בשבקקקקקקקקקקקקקקקקיןן!! 2 איתי 3. גיא 4. קריספל 5. נועם 6. וכו'

אורישקי

New member
לדעתי

בנים: קפון דן מנו אריק טלכו שי בנות: נעמה ליה נטע לי אביגיל ליאורה

mika32

New member
שלי

1 חנוך (המקסים) 2 בשבקין 3 איגור 4 איתי 5 גיא 1מירית 2 נטע לי 3 מיכל 4 הדס 5 ליעד

מירית??? ../images/Emo233.gif

יכול להיות שכשאשלים את הישרדות הפיליפינים השבט שלי ישתנה, אבל בינתיים הוא ככה: בנים: קפון משה אופיר ממה שהבנתי מהעונה הנוכחית - טלכו יואב/גיא גיאור אריק זכה ולכן הוא טכנית לא יכול להשתתף. בנות: ליה (הייתה נקודה שלא חיבבתי אותה בכלל, אבל חייבים להודות שהיא מעניינת) אפרת נטע-לי יעל מהעונה הנוכחית (לגמרי קורטני הישראלית) ועוד ממה שהבנתי - ליאורה

ProzaC4387

New member
עשיתי צוות מעניין

ומירית כמה שהייתה קדושה באיי הפנינה יש לי הרגשה אם תחזור תלכלך קצת יותר את הידיים. כמו שקורה לרוב האנשים שחוזרים לעונה 2 ומבינים מה זה תכלס הישרדות. אבל יודעים מה תכלס עדיף את נטע לי.

נראה לך? מירית?!

אני כבר רואה מול העיניים שלי אותה בוידוי קורע לב: "אני כאן..... כי אני רוצה...... להוכיח............ ש............. אסור לוותר........... וגם אם הפסדת פעם אחת............ צריך להמשיך ............. לנסות.......... עד ש............. הערכיות תנצח"

n l m

New member
פעם אחת ולתמיד מירית היא לא "ערכית"

מי שעוזבת אנשים "טובים" כמו עידן ויואב והולכת לברית שהיא יודעת שהמנהיג שלה הוא מניפולטור לא קטן היא לא "ערכית" מי שבאה לעידן ויואב ואומרת להם שהיא לא יודעת למי היא תצביע ובעצם היא כן יודעת, היא לא "ערכית" מי שמלכלכת על הברית שלה בכל הזדמנות אבל עדיין מצביעה איתם, היא לא "ערכית" מירית יכולה לאמר שהיא ערכית כמה שהיא רוצה אבל היא משחקת את המשחק כמו כולם, רק שהיא משחקת אותו בצביעות וכנראה הצליחה לעבוד גם עליכם השחקן היחידי שהיה מה"אנשים הטובים" והייתי מחזיר אותו הוא יואב כי הוא התפקח לקראת סוף המשחק ואם הוא יהיה עוד עונה הוא כבר באמת ישחק שונה

אני שמתי 15, 5 מכל עונה.... ../images/Emo22.gif

אני היתי הולכת על קאסט שמכיל גם כמה 'מחופפים' כדי שיצחיקו... 01 משה, מלצר, חולון (חובה!) 02 עידן קפון 03 מולי קרצ'ו 04 שחר רז 05 ליה גיל 06 איגור טיגנר 07 נתן בשבקין 08 אפרת יקותיאל 09 מיכל סיאני 10נטע-לי זלצרמן 11 זיו גלברט 12 אביגיל פרל 13 טל כהן 14 הדס הורנבלס 15 חנוך בודין

eti911

New member
הנה:

1. בשבקין 2. איתי האפרתי 3. טום 4. טל אנגלנדר 5. עידן קפון (והייתי מוסיפה גם את נועם) 6. ליעד 7. הדס 8. נועה (מהישרדות 3, לא זוכרת שם משפחה) 9. ליאורה 10. יעל אני לא כותבת את אריק, כי הוא ניצח

עוז 61

New member
שלי

בנים: בשבקין אריק נועם טלכו זיו בנות: נעמה נטע-לי מירית נועה הדס

הממ אוקיי

אני כן שם מנצחים כי למה לא
1. אריק 2. טלכו 3. שי 4. יואב 5. זיו 6. נטע לי 7. ליאורה 8. ליה 9. ליעד 10. אפרת

למעלה