שבט דוב המערות

bazuka89

New member
שבט דוב המערות

מישהו קרא??? ספר מדהים ממליצה עליו במיוחד גם על ההמשכים שלו למרות שהם לא טובים כמוהו!!! דרך אגב אני חדשה בפורום קוראים לי עדנה ואשמח לקבל המלצות להמליץ וכו וכו וכו...

Bolo

New member
שבט דוב המערות

הוא באמת ספר יפה. ההמשכים נחמדים אבל פחות יפים. תנסי את "האפיפיורית יוהנה" של דונה וולפולק קרוס - רומן היסטורי מהמם שנראה לי שתאהבי. וגם - ברוך הבא לפורום

ציפי ג

New member
ברוכים הבאים

לגבי שבט דב המערות, קראתי אותו כל כך מזמן (20 שנה?) שאני לא יכולה לחוות עליו דעה. את האפיפיורית יוהנה קראתי לא מזמן. הספר כל כך מונע מההקשרים הפמיניסטים, שקצת לא אהבתי אותו. אבל הוא מאוד קריא.

פורסטר

New member
יוהנה

אומנם קראתי את האפיפיורית יוהנה האפיפיורית יוהנה לפני כמה שנים אך לפי מה שאני זוכר זהו ספר מצויין.בהחלט שווה קריאה.

bazuka89

New member
שכחתי לרשום

רציתי רק להגיד לכם שלמרות שלדעתי אני קוראת ספרים מעבר לרמת גילי שדרך אגב היא מאוד נמוכה. חברים לכיתה שלי לא אבל פשוט לא קוראים ספרים ואם הם כן אז צמרמורת שקראתי בכיתה ג וגם אז זה לא היה משהו אני בת 13

אכן סדרה מדהימה

קראתי אותה לפני כמה שנים כשהייתי בצבא ונהניתי מאוד. מומלץ מאוד למי שרוצה להתנתק מהמציאות ה"נעימה" בה אנחנו נמצאים, ולהפליג יחד עם הספר אל מחוזות אחרים, כשהאדם היה אדם.

bazuka89

New member
אחר כך...

יש את ערבות המעבר שלא אהבתי כל כך אחריו את ציידי הממותות שהיה די טוב ואחריו את ערבות המעבר שאני קוראת עכשיו אבל הוא ממש משעמם... למישהו יש המלצות???

kuzary

New member
שבט דוב המערות

קראתי. לא מענין. מערבב בין עבר והווה. נכתב בשיטחיות. ממליץ להשליכו הצידה. ממליץ לעבור לסיפרי שירה. שלך הקורא הנהנה מעצם הקריאה.

Boojie

New member
תיקון קטן:

שבט דוב המערות, עמק הסוסים, ציידי הממותות, ערבות המעבר, והספר החמישי שיצא לאור באנגלית אבל עדיין לא בעברית, בשם the shelters of stone ("מחסות האבן" בעברית, אני מניחה). אני מאד אהבתי את הספרים, אבל יש לזכור שאני חובבת רצינית של ארכאולוגיה פרהיסטורית, וגם למדתי כמה קורסים בנושא באוניברסיטה. הספר הראשון הוא מופת ליצירה ספרותית שממזגת התעדכנות ברקע המדעי בתחום (גם אם אואל הסתמכה על כמה תאוריות מדעיות שיש לגביהן אי הסכמה רציני בתחום, כמו למשל לגבי שפת הנאנדרתלים). הספרים הבאים מעניינים (וגם נוטים לדיוק מדעי מסוים אם כי נראה לי שבהם אואל נטלה לעצמה יותר חירויות), אם כי אני נוהגת לדלג על קטעי הסקס - שהופכים למאד משעממים וחוזרים על עצמם בתוך זמן קצר - דבר שמקצר בצורה משמעותית את הספרים ועושה אותם קצביים הרבה יותר...

למעלה