שבטיול

• פותח הנושא zimes
  • פורסם בתאריך

zimes

New member
שבטיול

הבוקר, ארזתי את משפחתי, וליתר בטחון, שלא נסבול לבד, עוד שתי משפחות, והלכנו לטייל בנחל צלמון, בחלק החביב שלו שנמצא ב"פארק נחל צלמון" - פארק: יש פחים (עם שקיות קרועות), יש איפה לשים את האוטו, יש שלטים שמורים על "3 ליטר לאדם ליום", ובאותו משפט מבטיחים "למיטיבי לכת". חביב: המון מים צלולים, די הרבה צל, המון בריכוניות בהן ניתן לשכשך רגליים/ילדים/גוף (גם בריכות עמוקות, וגם כאלה שהמקומיים קופצים לתוכן מהרבה-יותר-מדי-גבוה-לטעמי). הלכנו בקצב הליכה של הילדים (בכל רגע נתון, מתוך ארבעה בני שנתיים -שלוש, לפחות אחד היה על הידיים, ולפחות אחד הלך בעצמו), ונחנו בקצב מנוחה שלנו. סה"כ - קטע של אולי 2 ק"מ (אני נדיבה אתכם, לי זה עולה יותר), למיטיבי נחת, לקח לנו כ 5 שעות - כולל איחור, והקפצה בסוף (קבענו ב 10, כולם היו במכוניות ממוזגות ב 3). היה היום חום קטלני, אבל לנו היה נעים (רוח קרירה עם ריח של נחל). בדרך הביתה, שפוכים, אך עם ילדים רדומים, מפנטזים על מקלחת-מיטה, חשבנו שהיה נחמד אם בעוד חצי שעה-שעה, אחרי האבטיח הקר (שחיכה לנו בצידנית), היו מחכים לנו גם סטייקים
התעוררתי, זחלתי למחשב, ודיווחתי. שלא תגידו שלא אמרתי.

דן צ

New member
2 ק"מ בחמש שעות?

בריצה זה עשר דקות לערך הליכה מהירה עד חצי שעה אל תשכחי שיש סטייקים כולם יעשו את זה בריצה

dana2909

New member
לא נורמלים

אנשים פשוט לא נורמלים. בחום הזה התנתקתם מהמזגן??? לא מצליחה להבין את זה.

יסמין43

New member
כדי לאזן: כל הכבוד לכם!

חבל שמהמקום שאני גרה פה צריך להוסיף עוד איזה שעתיים נסיעה לכל כיוון.

adidas^

New member
מה לא ברור?

שבת, שבת. זה הזמן, אגב, להודיע לי אם הסתדרתם עם רכב או לא.

אחחחח.. נחל צלמון ../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif

הייתי מתה לנסוע לשם לטיול, לא מטעם ביצפר
אם כי, יש נחלים, הרבה יותר טובים! באמת!

Paranoid Y

New member
מתה לטיול בנחל צלמון?!?! ../images/Emo12.gif

מה יש שם ?? המקום הכי גרוע שאפשר
זה ממש ליד הבית שלי, 5 דקות הליכה, ואני לא מתקרב לשם, חחח ועל איזה מים אתם מדברים?? יש מים שם?? אני לא רואה שום מים

אולי זה לא אותו נחל ../images/Emo7.gif../images/Emo68.gif

בכל מקרה יש מקומות שווים יותר כמו למשל, הנחל ליד הישוב שפר וואו!

Paranoid Y

New member
כן, אני יודע...

אני יודע לאן את מתכוונת, זה כן אותו הנחל, אבל זה לידינו הסוף, אבל יש את המקומות היפים, כמו זה שליד בסיס הגדנ"ע, ליד מטע הזיתים שלמו, ויש את זה שלפני, מהצפון, הם מאד יפים, רק שלידינו לא

Paranoid Y

New member
אנייי, אמממ

אני גר במגאר, שם, בהר, ליד צלמון, וכל האיזור.. חחח

zimes

New member
טוב, טוב...

דיברתי על הקטע שבין הר כמון (מצפון-מערב) לסלאמה (ממזרח).

Paranoid Y

New member
אהה,, כן...

זה באמת יפה שם, זה בצד הפחות נגיש של חזון, ושם הלכנו הרבה טיולי שלח, ומעניין למה רק שם יש מים

zimes

New member
מענין למה רק שם....

לפני כן - יש מעין (יש לך מושג איפה הוא בדיוק?) אח"כ יש מאגר
ואחרי המאגר - אני לא יודעת. לעומת זאת, הקטע האחרון - ממגאר לגינוסר, מאוד מאוד יפה באביב (כלומר בינואר-פברואר).

Paranoid Y

New member
כן, המאגר הזה ../images/Emo10.gif

במאגר שואבים את כל המים שם, ואחריו כבר אין מים בכלל, אבל בחורף הזה היה המון, הכל הוצף, אפילו כאן, היה נפלא,
כן, יש מעיין, הוא די רחוק מכאן, זה מעל פרוד, בהר, באיזור שפר והסביבה, וזה יורד, הולך והולך, יורד מתחת לכביש עכו-צפת איכשהו, ואז עובר בין חזון להר כמון וחזון, ומשם לידינו ועד לכנרת, ונכון, באביב כל האזור הזה פשוט נפלא, ירוק ופורח, ועם מים!!
, (הכל ביחד, בגלל שלא יודע למה שאני לוחץ enter' אז חצי מה שכתבתי נעלם
)

למעלה