שבחות מכווית תראו מה מצאתי בכווית : דברי שבח לפזמונים של יהודי עירק . קישור
D DORIY1 New member 21/4/07 #1 שבחות מכווית תראו מה מצאתי בכווית : דברי שבח לפזמונים של יהודי עירק . קישור
R rivers of babylon New member 21/4/07 #3 לדורי-תודה! מעניין היכן ניתן לקנות את ה cd המסויים הזה בארץ... אולי במורשת יהדות בבל?
D DORIY1 New member 22/4/07 #7 CD אפשר לצרוב על דיסק מהאתר שהבאתי . אותם פזמונים מופיעים גם באתר מסורת יהודי עירק
A afikiminfo New member 22/4/07 #4 לדורי-איך נרשמים לאתר? דורי שלום ניסיתי להירשם לאתר ZERYAB. הבעיה שההרשמה לא מתאפשרת (אולי בגלל פוליטיקה - א"י? ). יש לך טיפים? תודה ושבוע טוב אלי
לדורי-איך נרשמים לאתר? דורי שלום ניסיתי להירשם לאתר ZERYAB. הבעיה שההרשמה לא מתאפשרת (אולי בגלל פוליטיקה - א"י? ). יש לך טיפים? תודה ושבוע טוב אלי
D DORIY1 New member 22/4/07 #9 לאפיקים בזמנו נרשמתי בקלות . ראיתי שהאתר פתוח בפני כל הגולשים גם מישראל .
A afikiminfo New member 22/4/07 #10 נדמה לי שסגרו את ההרשמה לישראלים דורי שלום נדמה לי שסגרו את ההרשמה אם חתימת המדינה של המחשב היא מהארץ. יום טוב אלי
נדמה לי שסגרו את ההרשמה לישראלים דורי שלום נדמה לי שסגרו את ההרשמה אם חתימת המדינה של המחשב היא מהארץ. יום טוב אלי
ס סועד New member 22/4/07 #11 לאפיקים שלום, גם אני נסיתי מספר פעמים להכנס ולא הצלחתי, אז נסתפק במה שדורי מביא לנו. חג שמח, שוש