שבור !!

מיומי

New member
שבור !!

חברה שלי ואני ניפרדנו אחרי שנתיים ושלושה חודשים אני שבור כל כך,קשה,קשה לי,רוצה אותך בחזרה! אמרת לי שאת מרגישה שא פוגעת בי אמרנו שננסה שוב והנה לא עברו שבועיים ושוב ניקלענו לשיחה הזו ואמרת לי שאת מרגישה שאת פוגעת בי....אבל את אוהבת אותי.... מיומי השבור

*rinat*

New member
אויש....

מצב קשה.... מה קרה שם ביכלל??? למה רבתם??????????????? חזק ואמץ ואני ישמח אם תענה לי על השאלות בנתיים קבל
ענקקקקקקקקקקקקקקק ונסה להבין כי אם היא באמת אוהבת היא תחזור אני לא יכולה להוסיף כי אני לא יודעת מה הסיבות שרבתם...

מיומי

New member
שבור 2

מה שקרה זה ככה.....דבר ראשון לא ניפרדנו בכאסח וזה מה שטוב היא בצבא,לאחרונה היא קיבלה קידום והפכה למפקדת,ויש לה לחץ על הראש תמיד כשהיא באה הבייתה היא ישנה ובקושי יש לנו זמן להיתראות היא אמרה לי שהיא מרגישה שהיא פוגעת בי.....ובגל שאני חשוב לה ושהיא אוהבת אותי היא לא מוכנה לפגוע בי ושעדיף שנסיים ת´קשר. כניראה שאני צריך זמן.....המון זמן מקווה לטוב....מיומי שלכם

@@

New member
היי ../images/Emo14.gif

היי מיומי, ראשית כל שולחת לך הרבה
ו-
גדולים. אני אהיה איתך כנה, זאת לא סיבה להיפרד ממישהו בגלל שהוא עסוק בדברים אחרים והוא לחוץ, אני חושבת או יותר נכון בטוחה שבני זוג אוהבים הם יודעים להתגבר על כל המכשולים שניצבים בדרך, ולכן חומד אם היא באמת אוהבת אותך כמו שהיא אומרת, תן לה את הזמן שלה, תן לה להיות לבד, והיא עוד תחזור, אני לא מבטיחה אבל זה מה שאומר ליבי. היא תרגיש בחסרונך, באהבה הגדולה שלך כלפיה ואם יהיה לך קצת שכל היא והיא תבין איזה גבר היא מפסידה והיא עוד תחזור. אבל
אל תתקשר אליה, תמנע מכל קשר איתה, תנסה לאחות את השברים, ואם היא אוהבת היא עוד תחזור ואם לא, אז מה שנותר לך זה להסתכל הלאה אל העתיד ולהמשיך קדימה ולהבין שפשוט מי שיוצא מופסד מכל הענין זה בטח לא אתה אלא היא. ולעת עתה כולנו פה איתך עם המון
והמון
אוהבת ריקי

מיומי

New member
ל @@

היי ריקי מה קורה? קראתי את מה שכתבת לי......תודה רבה על התמיכה,כניראה שאני צריך זמן לאחות את השברים. נתת לי משהו לחשוב עליו.....תודה רבה מתוקה

@@

New member
אין על מה../images/Emo24.gif

מתי שתרצה אני אהיה פה בשבילך ועד אז........... שפע של
, נשתמע ביום ראשון, ותספר לי איך עבר עלייך הסופשבוע.
ו-
אוהבת ריקי.

*rinat*

New member
אוי......

אבל אתב צריך לשמוח מצד אחד כי זה דבר כל כך קטן שתוכלו אם המון רצון והבנה להתמודד איתו תנסה להבין אותה תסביר לה שאתה מבין אותה ומוכן להתמודד אם זה ותאמין לי שחבל לוותר על מערכת היחסים ביגלל דבר כזה ונכון קח ת´זמן תעשה חושבים ותחשוב שזה מה שיש לה להציע אם אתה מוכן אז קדימה תתקשר תוציא אותה לאיזה מקום רומנטי ושהכל יחזור לקדמותווווו

@@

New member
היי מיומי../images/Emo13.gif

כמה שאני מזדהה איתך, אני נמצאת באותו מצב כמו שלך, מה שאתה צריך זה המון סבלנות....הזמן יעשה את שלו. משפט כ"כ מעצבן אבל מה לעשות שזה כ"כ נכון. לא יעזור כל מה שתנסה, מי כמוני יודעת, אני לא יודעת איך הדברים התגלגלו בניכם אני רק יודעת שליבך שבור, ומה שאתה צריך לעשות זה להמשיך הלאה! לא להיות איתה בקשר, תראה אותי אני בקשר איתו כבר שנה ו-4 חודש´ ומה יוצא לי מזה? הרבה כאב לב והרבה סימני שאלה. תספר לי בדיוק מה קרה ואני אנסה לעזור לך, אני טובה בלעזור לאחרים, אבל לגביי אני פשוט לא מיישמת כלום. אז עכשיו תסתפק ב
ממני
ב-
ריקי

mariana

New member
היי מיומי../images/Emo24.gif

היי. אתה מזכיר אותי לפני שנתיים, אני יצאתי עם חברי 3 שנים ובשנה האחרונה רבנו המון, בעיקר בגלל קנאה. אז הוא הבין על דעת עצמו שזה לא הולך ואני הסכמתי איתו. אני קיבלתי זאת בצורה ממש קשה כי זאת הייתה אהבה ראשונה שלי, הוא המשיך הלאה אבל, אותי הוא שכח(ככה לפחות אני חושבת) נורא רציתי להישאר ידידה שלו אבל הוא לא נתן לי. טוב שזה היה ככה, כי אם היינו נשארים בקשר היה לי הרבה יותר קשה לשכוח אותו וכך בלי הקשר שחכתי(בעצם הפסקתי לאהוב) אותו אחרי שנה.(אני יודעת שזה עדיין הרבה זמן) העצה שלי: לא להישאר בקשר אלה להיתנתק לגמרי. אם אתה יכול להרחיב יותר מה היה שם. בינתיים קבל
עעעעעעעענננננננקקקקקקקקקקקקק מרין

למעלה