שבור החודש חברתי החליטה פתאום להפסיק פגישןת ורוצה לחיות לבד נראה אולי בגלל המשבר פסח? או מה?
K korkusal New member 6/4/14 #1 שבור החודש חברתי החליטה פתאום להפסיק פגישןת ורוצה לחיות לבד נראה אולי בגלל המשבר פסח? או מה?
N nirity1 New member 6/4/14 #8 עדיין סופר לקוני נעזור לך : כמה זמן אתם ביחד ? מה אופי היחסים בניכם ? על מה היה הריב ? בוא נאמר ככה , אני לא מאמינה שהיא סתם קמה והלכה כי פסח....
עדיין סופר לקוני נעזור לך : כמה זמן אתם ביחד ? מה אופי היחסים בניכם ? על מה היה הריב ? בוא נאמר ככה , אני לא מאמינה שהיא סתם קמה והלכה כי פסח....
ג גארוטה New member 6/4/14 #7 איך הרצון שלה לחיות לבד, יותר נכון בלעדיך, קשור לפסח?? קשור אולי ל"עבדים היינו...?"
מ מ י ס ט ר גונס New member 6/4/14 #10 גם לי נראה שזה קשור לפסח עוד מתקופת התיכון כל החברות עזבו אותי לקראת פסח חוץ מאחת שעזבה אותי בסוכות
מ מ י ס ט ר גונס New member 11/4/14 #24 זאת באמת סוגיה מעניינת מתכוון לקטע הזה שאחד מבני הזוג שומר הכשרות והאחר לא...בכל זאת יש סיכוי שמשהו לא כשר יעבור...
זאת באמת סוגיה מעניינת מתכוון לקטע הזה שאחד מבני הזוג שומר הכשרות והאחר לא...בכל זאת יש סיכוי שמשהו לא כשר יעבור...
ג גברת מנוסה New member 6/4/14 #1 פתאום? ללא שום סיבה? לא נראה ששאלת אותה אפילו, כי אתה מניח שזה בגלל פסח? כמה זמן אתם יחד? ואיך ניתן לתת לך עצות לגישור אם לא מובן אפילו האם היא רוצה הפסקה או שהיא נפרדה ממך? בכל מקרה בהצלחה וחג שמח
פתאום? ללא שום סיבה? לא נראה ששאלת אותה אפילו, כי אתה מניח שזה בגלל פסח? כמה זמן אתם יחד? ואיך ניתן לתת לך עצות לגישור אם לא מובן אפילו האם היא רוצה הפסקה או שהיא נפרדה ממך? בכל מקרה בהצלחה וחג שמח