שבורת העין

KONFUZ

New member
שבורת העין

פעם ראשונה בחיי אומר את המשפט הבא! אני מרחם עליך! לגרש אותי לא ממש תצליחו! א-כי לא אגרר למניפולציות הזולות ב-כי אין סיבה שאגרר ג-אני מודה שדבר כזה באמת עדיין לא קרה לי ד-באמת ובתמים אני לא מצליח להבין מדוע אתם מתנהגים אלי בצורה כזאת. ה-וזה הכי חשוב! אפשר בקלות להוכיח שאני זה אני ולא אחר (וזה לא שאני חושב שאני חשוב כלכך) ו-מעיון נוסף בדפי הפורום מעליב אותי שמדביקים אותי לדמות שמסיימת כל הודעה במילה ``אני`` למרות הכל אני מאחל גם לך ערב נפלא :) כולי תקווה שמתי שתבינו שטעיתם ..תבקשו גם יפה סליחה. קונפוז~

taltallim

New member
איך האנגלים אומרים???

מוכנה לאכול את הכובע!!! - אם טועה... וסליחה תקבל וגם בקשה למחילה... אבל קודם ההוכחה!!! אז איך??? תלתלים (שהוכחות אמפיריות זה השטח שלה...)

KONFUZ

New member
מה הבעיה בכלל?

הוכחה? יש בעולם טלפונים ! אני מוכן גם להפגש עם מי שרק ירצה או תרצה פנים מול פנים.. ונלך רחוק יותר..מוכן גם להזמין לקפה ועוגה את מי שירצה בשמחה רבה לביתי ולראות מאיפה נשלחות ההודעות שלי!! ה..``איך`` מובן עכשיו בבירור תלתלים?

taltallim

New member
קפה ועוגה....

רק שאלה פולנית קטנה לפני ההתמסרות... העוגה - היא מאפה בית??? כי אם כן... אז אני מוכנה להקרבה... תלתלים (ששוב ושוב נזכרת - בסופו של החתול...)

KONFUZ

New member
עוגת דובדבנים

מעשה ידיה של אימי ילידת ורשה מספיק לך? ותלתלים...את עומדת לבקש סליחה ..ובגדול קונפוז..(פגוע)

אור-לך

New member
והנה...

עוד מישהו שמרחם על השבורה...(חשבתי שרק אני). ברוך בואך. ואל תיקח ללב יותר מידיי, הן סתם פולניות חשדניות... אור.

בואנה

איך הוא עלה על מה שהכי עיצבן אותי אצל ההוא? מממ... חשוד. אוריאנה

למעלה