שבוררררררררררר :))) אתה כאן?....אני פוחדת בחושך
ש שרי42 New member 19/2/01 #3 שבור.... אני לא מקבלת שום מייל שלך... או שאתה שולח 2056 או שאפילו אחת לא מוצאת את דרכה מה יהיה?
ש שרי42 New member 19/2/01 #8 נשמההההההההההההההה גם את כאן? יפעתתתתתתת תראי מי הגיע? נחמה הכינה ינעל העולם..... מואה מואה מואה......חולה עליך יקירתי
נשמההההההההההההההה גם את כאן? יפעתתתתתתת תראי מי הגיע? נחמה הכינה ינעל העולם..... מואה מואה מואה......חולה עליך יקירתי
ה הקשתית* New member 19/2/01 #9 ידעתי שהתגובה לא תאחר לבוא אז גם אני חולה עליך,אפילו שאת פולניה, אבל הנשמה שלך,זה מה שחשוב ולא שום דבר אחר! ולך יפעת, הרבה איחולים על הפורום המוצלח והרעיון, אמנם באיחור,אבל מוטב מאוחר מאשר בכלל לא. ואני מקווה,ששרי תצליח ``לאחות`` את שבריך,שבור
ידעתי שהתגובה לא תאחר לבוא אז גם אני חולה עליך,אפילו שאת פולניה, אבל הנשמה שלך,זה מה שחשוב ולא שום דבר אחר! ולך יפעת, הרבה איחולים על הפורום המוצלח והרעיון, אמנם באיחור,אבל מוטב מאוחר מאשר בכלל לא. ואני מקווה,ששרי תצליח ``לאחות`` את שבריך,שבור
ה הקשתית* New member 19/2/01 #14 שרי ציפור הלילה לחשה לי אז בכייף אקפוץ לבקר ואשמח להכיר... והרבה הצלחה ונשיקות