שבורה...

שבורה...

אני לא יודעת אם הפורום הנכון לכתוב בו אבל בכל זאת ננסה אולי כן יעזרו לי.... הייתי בקטע עם מישהו שהיה חמוד די חמוד, הוא קצת ידוען, והיינו בקשר טלפוני בעיקר ומידיי פעם כשיוצא נפגשים...פעם אחת קרה משהו מיני... ויום בהיר אחד הוא החליט שהוא לא מדבר איתי פשוט זה התחיל מהתחמקות והתנהגות מוזרה ועבר לחוסר מענה לחלוטין!! התחלתי לדאוג אם קרה משהו אך ראיתי היכן עובד-ידוען שעדיין מופיע משמע הכלבסדר. אבל עדיין זה הטריף אותייי מאוווודדדדדדדדדדדדדדדדד החוסר מענה מבלי להגיד למה ומה עשיתי, מצידי היה לשמוע שאת כלבה מניאקית ושלא מעוניין לדבר איתי יותר הייתי מבינה ומכבד'ת אבל לא לענות בכלל? זה מטריף את הדעת. עד שהשבוע התבשר לי ושלחו לי שמסתבר שיש לו בת זוג כשלי מכר שאין לו זמן לכלום והוא בקטע של זמני, מתנשקים ומתחרמנים מישהי ידוענית כוסית. נשברתי מאוד, אני לא מאוהבת בו, אפעם לא היה רגש אהבה רק חיבה, אבל משהו בפנים כואב ופגוע מזה אני לא יודעת להמ וכרגע לא יכולה לראות תמונה של או לשמוע כל דבר שקשור אליו...ואני נורא אוהבת את מה שעושה מאוד אוהבת ונהנת מזה בדרכ עכשיו אני לא יכולה... מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה עובר? מה עליי לעשות?? אני אוכלת את עצמי מבפנים פשוט נגמרתתתתת

חשוב לי לציין

אני לא בדכאון או שברון לב או משהו אחר בסגנון, פשוט משהו בפנים אוכל אותי... תודה מראש

chenby

New member
צר לי

אין לי מה לעודד או עצה לתת, גם דברים כאלה קורים. לצאת עם סלב, אולי יש בזה משהו קוסם, הוא מפורסם והוא בחר בי, ופתאום מתגלה שלא.. תלמדי מזה ותעברי הלאה, כל כעס שיש לך, משהו שאוכל אותך, מחשבות שיש לך, זה רק עוד דרך להחזיק את עצמך במקום הזה במקום לעבור הלאה למישהו שאולי לא מפרסם, אבל את תרצי לדעת אותו דווקא :) בקיצור, שחררי ונקסט.

אני יודעת את זה

אבל משום מה פרידה אני מעכלת ומתמודדת יותר טוב מזה ממש ממש קשה לי להתגבר כשאני שומעת ורואה בכל מקום את שמו זה אוכל אותייי מה לעשות?

czar

New member
הוא חיפש סקס ואת חיפשת יותר מזה

והיית עיוורת לנעשה ולעובדות. דלגי הלאה, עשית הכל מרצון ונפלת במקום לא טוב, תלמדי להבא.

יכול להיות מה שחיפש

יכול להיות שראיתי אותו כנסאדם רגיל ולרגע "שכחתי" שהוא ידוען לכן מותר לא לעשות מה שבא לו כולל פגוע באנישם?? אני פשט מנסה לשכוח אך הוא מופיע לי בכל מקום שאני נמצאת אני רואה משהו שקשור אליו כך שאני לא יכולה לשכוח אותו וכל פעם שאני נזכרת בו משהו מבפנים אוכל אותי....מאודדד

chenby

New member
יעבור

אין מה לעשות. את יכולה גם למצוא בו אשם, אבל הוא התנהג כמו שהוא בחר ואין לך שליה על זה. תכירי במציאות. היית איתו ונגמר. עולה השם שלו ברכילות, במודעה, את נזכרת, תמשיכי להכיר במציאות - זה לא הוא עשה לך משהו.. זה אתם החלטתם במתוך מקום בוגר לבלות יחד והוא החליט שלא מתאים לו -שיקר לא שיקר - עשה את הבחירות שלו , אין להם באמת קשר אלייך. שחררי. הזמן בכל מקרה פקטור שמאוד עוזר בקטע הזה. אז גם הפרופורציה תחזור בהמשך.

יש לך תמונות שלכם יחד?

משהו שלו? תמיד את יכולה להתנקם בו דרך מדורי הרכילות... (למשל להפיץ שבמיטה הוא לא משהו...)

seeyou

New member
את חושבת שאם בחורה היא טובה במיטה

זה מעלה לה את ה-IQ שלה או את הערך שלה כאדם?
מצד אחד אתן מתלוננות שגברים מדביקים לכם סמל של אוביקט מיני ומצד שני אתן מציגים בגאווה את המיניות שלכם. לא חושב שיש הרבה בנים גברים שמעדיפים בחורה בגלל שהיא המוצצת הטובה בעיר
או שיש לה תואר שני בזיונים
. יוסי

seeyou

New member
זה מזכיר לי פרשת מוניקה-קלינטון../images/Emo8.gif

...."פעם אחת קרה משהו מיני..."... ..."ויום בהיר אחד הוא החליט שהוא לא מדבר איתי .." האגו שלך נפגע? אין מה לעשות-את צריכה ללמוד שכאשר משחקים באש לפעמים נשרפים(קצת כואב) תתגברי על הכאב-ותתבגרי על המעשים. את כבר לא ילדה-נערה.....שהכול מותר.... יוסי

את בהחלט מאוהבת בו

כל מילות הסייג שאת מבטאת פה הן רק כדי לשמור על עצמך, וכך עשית בכל התקופה. הרי אם הוא היה רוצה יותר איתך, היית נענית לו בזרועות פתוחות. זה הוא שקבע את המסגרת המצומצמת של הקשר. הוא גמר איתך! זה מה שמעציב אותך וכל הקישקושים של "עדיף שהיה אומר שאת כלבה", לא משכנעים במיוחד. הוא גמר איתך, והיה לו קשה להתמודד ישירות, והוא ניפנף אותך באלגנטיות מבחינתו. אז את צריכה להודות לו שהוא לא הידק את הקשר איתך בזמנו, אלא השאיר את זה קטן, כי אז היית נפגעת הרבה יותר. הוא לא הידק את הקשר כי אולי לא רצה לטפח אצלך אשליות. תעזבי את זה... נגמר!

pink xiaojie

New member
חמודה- כואב לך כי ניצלו אותך

וזה תמיד כואב. זה קורה לנו. מנצלים אותנו להפיג שעמום או לספק צורך מיני או אחר, ולפעמים גם אנחנו נמצלים אנשים אחרים לספק את הצרכים הרגעיים שלנו. ככה זה בעולם שלנו. תתמודדי עם העובדה שניצלו אותך הפעם, וזה כבר שייך לעבר, ותמשיכי הלא הבחיים חזקה ונבונה יותר.

אייבורי

New member
את פשוט קצת נרקסיסטית

וזה תמיד מוביל לפגיעות. שהרי הוא הפסיק לדבר איתך, לא כי עשית משהו, אלא כי הוא לא מעוניין (להלן יש לו חברה כוסית וגם ידוענית) הבעיה שהוא מצא חן בעיניך ואת צריכה לקבל את היותך סתמית.

למעלה