שבורה לגמרי

אמרלדה

Active member
אביבית, ממש סליחה, אבל

1. את לא מנסה לקחת את כל העצות ולהפנים אותן וליישם.
2. המשפט האחרון שלך: אני לא יודעת איך לגרום לו להבין את זה, מראה שאת לא הבנת את זה. כלום.

מצטערת.

נוסעת27

New member
לב שבור זה קשה

במיוחד בפעם הראשונה, בגיל צעיר, קשר ראשון. חוסר נסיון והבנה של התמונה הגדולה.
היא תעשה את הטעויות שלה ותחכים בסופו של דבר לקשר הבא... כולנו עברנו את זה, זה חלק מהחיים

דיי ברור שהיא באה לכאן שבורה וכואבת ומקווה שאולי אולי מישהו ייתן לה עצת קסם שתחזיר אותו אליה ותפתור הכל... כמה כאלה כבר היו כאן? ואז ההגיון מכה בפנים ומנסים להתווכח עם המציאות. אני לא אומרת את זה בביקורתיות בכלל. זאת תגובה אנושית ומתאימה לנסיבות המקרה.
אני ממש לא מתפלאת שהיא לא מפנימה את העצות.. גם לי מ"מרומי גילי" וכמה קשרים מאחורי עדיין קשה להקשיב לקול ההגיון כשהרגש משתולל והלב כואב.
נו... עוד שלב שצריך לעבור..

tal902

New member
שלום אביבית

ראשית הרשי לי קצת לנחם אותך. זה קורה לטובים ביותר. או יותר נכון לכולם. נכון שעכשיו זה נראה לך סוף העולם אבל זה ממש לא סוף העולם. אבל בואי אומר ל עוד מספר דברים שאני לא יודע אם יעודדו אותך או לא אבל הם חלק מהמציאות.
&nbsp
אז ככה: אין שום דבר, ואני חוזר, שוב דבר שתעשי שיגרום לו לחזור. כלום. נאדה.
&nbsp
בעצם יש יותר סיכוי שכל מה שתעשי רק ירחיק אותך מה"מטרה" שלך שיחזור אלייך.
גם לתמיד ו/או טכנית מבחינת הזמן.
&nbsp
לתמיד כי ייתכן שמה שיתקבע לו בראש מכל הניסיונות שלך זה שיש לו פה עסק עם מישהו אובססיבית/מטורפת/משוגעת (ואף אחד כמעט לא אוהב את זה)
&nbsp
כי בשביל שתקרה האפשרות שהוא יחזור אלייך הוא צריך שקט. להיות לבד או אפילו עם מישהי אחרת או כמה אחרות. וכל עוד את לא מאפשרת לו את השקט הזה שאולי יגרום לגעגוע אצלו או חרטה או הכאה על חטא, את ממשיכה להיות באיזור שלו ו"להרעיש" את העולם שלו. זוכרת את כל עניין ה"אם מישהו רוצה אותך אתה פחות רוצה אותו ולהיפך" שקורה לא פעם בשלב החיזור? זה נכון גם בשלב הפרידה.
&nbsp
כל עוד את נותנת לו את ההרגשה שאת שם וארוצה אותו הוא יכול לקחת את הזמן ולבדוק גם אחרות. כי את בכיס שלו.
&nbsp
רק מתוך השקט שלו הו יוכל אולי להתגעגע ולרצות מתישהו לחזור.
&nbsp
זה בהחלט קורה. יותר ממה שאת חושבת. וגם שאר המגיבים כאן יגידו לך שהיו בני/בנות זוג שעשזו וחזרו. ואם את רוצה נתון מעודד בעניין הזה ממני אז מתוך 6 בחורות שהייתי איתן בקשר בעבר ועזבו אותי מסיבותיהן שלהן (לא בגלל קווים אדומים כמו: אלימות בגידה וכדומה) מכל מיני סיבות אחרות: שהן חשבו לעצמן שהן חושבות שהן רוצות יותר שמגיע להן יותר (להרגיש יותר או כל סיבה אחרת) 4 בחורות חזרו (אחרי מספר חודשים) . אלא אחוזים די גבוהים אני חושב.
&nbsp
זה הנתון המעודד אולי מבחינתך. אז כן, זה קורה.
&nbsp
אבל מה שיפתיע אותך אולי (ואולי גם ייחשב מבחיתנך כרגע כמדע בדיוני) זה שלמרות שהן חזרו אז שתיים מהן כשהן חזרו בכלל לא הזיזו לי (ואפילו שאלתי את עצמי: מה? בגלל הבחורה הזאת לא ישנתי ליליות, לא אכלתי (אגב, אחלה דיאטה שבעולם... :) ) הייתי מבואס ואולי גם קצת בכיתי?
&nbsp
ושתיים שכן החלטתי לנסות שוב ולתת להן צ'אנס (ושגם יוכיחו לי למה אני צריך לתת הן בכלל צאנס אחרי שהלכו) גם איתן זה לא הצליח, מן הסתם חלק מזה היה שהראש שלי לא נתן לי מנוח שהן חזרו מתוך ברירת מחדל (כי לא הצליח להן עם אחרים) ואני לא ברירת מחדל של אף אחת.
&nbsp
מניח אגב שיש מקרים שכאלו שכן הצליחו. לי אישית זה עוד לא קרה.
&nbsp
ומה שאני אומר זה שגם לך זה יכול לקרות: שהוא יחזור מתיישהו ולא תביני בכלל למה כמעט איבדת עשתונות כשהלך (מדע בדיוני זה נראה לך כרגע, נכון? :)
&nbsp
בקיצור: המומחים אפילו היו אומרים לך לשחרר אותו ואפילו להגיד לו את זה. שאת משחררת אותו ואם הוא חושב שימצא אושר במקום אחר אז שיילך כי מגיע לו להיות מאושר לא משנה עם מי וגם לך מגיע להיות מאושרת (אפשר כאן להכניס לך את משפט ה"אם אתה אוהב מישהו שחרר אותו. אם הוא יחזור הוא שלך" וכדומה אבל מקווה שהעיקרון הובן).
&nbsp
בכל מקרה אין צורך לרדוף אחרי האושר א ולהשיג אותו עם מישהו שלא מעוניין בכך (או בך)
&nbsp
שיהיה לך חג שמח.
&nbsp
&nbsp

הייי

תודה רבה על התגובה שלך.
מצד אחד קצת מנחם אותי לשמוע שקיים הסיכוי שהוא יחזור. כי כרגע זה מה שאני מייחלת לו.
ומצד שני אני מבינה שקיים גם סיכוי שאם הוא יחזור בעוד חודשיים שלושה כבר לא ארצה בו כנראה.
הרבה פעמים הוא אמר לי שהוא צריך את השקט עכשיו ולהיות לבד. הוא לא בחור שהיה עם המון בחורות ואני מאמינה שגם לא יהיה עם מישהי בתקופה הקרובה, ככה שאם הוא באמת יתחיל להתגעגע וירצה לחזור זה יהיה מתוך תובנה שלו עצמו. למשל באחת מהשיחות האחרונות שלנו הוא אמר שהוא צריך זמן לעצמו וכשביקשתי להיפגש והתנהגתי כמו אובססיבית במשך יומיים (יש לציין שזה זמן די קצר יש לי חברות שהתנהגו באובססיביות במשך שבועותצשלמים) הוא אמר שכרגע לא מסוגל, ואולי עוד חודש יוכל. זאת אומרת נתתי לו את הספייס שלו, כבר שבועיים אני לא בקשר איתו.
מצד שני באמת יש את הסיכוי שהוא לא יחזור יותר ואני אצטרך כנראה להשלים עם האובדן הזה ולהתקדם הלאה איכשהוא.

אייבורי

New member
חיבוק

אני מבין שנורא קשה, כשנפרדים נותר חלל גדול של זמן וקירבה
והזמן הפנוי והצער מציקים בכל דבר.
הזכרונות מציפים ויש געגועים עזים.
&nbsp
לצערי אין פתרון לדבר, אבל אני יכול לנחם אותך בזה שלפחות את יודעת לאהוב
ואחרי שהצער יגמר, את תתחילי לצאת עם בחורים אחרים
ויהיה בחור מיוחד שיאהב אותך מאד ויעשה אותך מאושרת.

למעלה