שבורה וצריכה עזרה

toltol03

New member
שבורה וצריכה עזרה

אני כותבת עם כאב גדול ואני זקוקה לעזרתכם, זה ארוך אבל זה יעזור עם תקראו ותגיבו ועם תוכלו תעזרו
החתולה שלי תולתול ,בת 16 וחצי עם סכרת 4 שנים, כשמצאו לה את הסכרת היא היתה בת 12 והיא היתה מאושפזת בבית דגן חודש היא יצאה משם אז עם צינור הזנה בצוואר במצב סמרטוטי, אני ואמא שלי סעדנו אותה לבריאות מלאה ועד לא מזמן היא קיבלה רק אינסולין פעמים ביום. (מאז אני עוברת ביקורת מכל המשפחה שלי על איך אבא שלי הוציא 30 אלף +- על חתולה..) אבא שלי גם הפסיק לממן לי את הלימודים ואני נאלצתי לעזוב את הלימודים שלי.
לפני יותר משנה עשיתי תאונת דרכים קטנה אבל שפגעה בי מאוד ולא יכלתי לעבוד ,וגם עכשיו שכן עובדת אני לא יכולה משרה מלאה. אני רוב הזמן עם כדורים נגד כאבים וכאבים.
החתולה שלי החל מיולי התחילה לרדת במשקל.. עד לפני שלושה שבועות עוד שיחקה ורצה ספינטים בבית למרות בעיה אורטופדית בגב והיא שהולכת מוזר.
תולתול כמו שרשמתי מקודם מיולי מרזה בהתחלה זה התחיל ב200 בכמה חודשים ארוכים, אחר כך בחודשים, ואחר כך בשבועות למרות שאכלה. לפני כשלושה שבועות היא גם התחילה פחות ופחות לאכול זה הגיע למצב יום רביעי שעבר היא הורידה ביום וחצי עד שישי בצהרים 150ג בערך בימים אלו בקושי אכלה וביום שישי הייתי צריכה לאשפז אותה בגלל סכרת גבוה שהסתבכה ( למי שמבין זה נקרא dka) אחרי כמה שעות שם היא התחילה לאכול אפילו אומרים שהיא אכלה יפה\טוב עד שהוצאתי אותה אתמול.

עכשיו אספר לכם מבחינת ממצאים רפואים מה היא עברה ועוברת והכל בסימני שאלה .. (אפשר לדלג למי שלא מעוניין בחלק הרפואי המעמיק)

לפני כחודש -חודשים חשדו שמה שיש לה זה יתר פעילות בבלוטת התריס ,התוצאה היתה גבולית לכן.. זה מחלה נדירה כאן בארץ ונדירה עם סכרת כמה שהבנתי .. לא מתנגשות המחלות. רוצים עכשיו לשלוח בדיקה זו לחול למקום שבו מומחים בזה ושיש להם מכשירים מדוייקים יותר.
מאז שהיא נהיתה סלקטיבית באכילה ולהרזות, עלתה שאלה האם זה מחלת מעיים כרונית (idb) וגילוי למחלה הזאת זה אנדוסקופיה וביופסיה..אך בגלל הגיל שלה שלחו קודם בדיקה לחול שיצאה חצוי.. חצי בדיקה תקינה (b12) חצי שני (חומצה פולית אני חושבת) יצא לא תקין. בדיקה זו גם היתה יקרה..
וכמו שעלה החשש למחלת מעיים עולה גם חשש לדלקת כבד כי ערכי הכבד שלה בעליה וכל זה יכול גם להגרם מגידול.
המחלות האלה המשוארות, כן מסתבכות עם הסכרת ,הטיפול בהם לא הולך טוב עם הסכרת.. אבל כדי לשלול אותם צריך לעשות ביובסיה ולעשות לה הרדמה שזה לבד היא לא יכולה להתאושש ממנו (לא לקום מההרדמה) ויכול להיות סיבוכים אחרי זה שמהם היא יכולה לא להתאושש..
יכול להיות שזה יצא תקין אז החשש זה לדלקת לבלב כרונית ושזה טיפול באישפוז..ובטח שוב פלזמות כמו לפני 4 שנים..

היא הכל בשבילי היא החיים שלי היא הנשמה שלי ומאד קשה לי עם ההשארות האלה ואת האשפוז היא לא לקחה טוב.. היא התאוששה רק אחרי שהיא חזרה הביתה. והיא מאוד רזה עכשיו אני מפחדת אליה מאוד!!
במיוחד עם הכאבים שיש לי בגוף ועם העובדה שאני לא עובדת ..עד עכשיו היה לי הוצאות לא רק עליה גם עלי ואני לא מכניסה כסף..
מה לעשות?
היא היתה גם מאושפזת בסופש הזה בבית דגן ואין לי כסף לשלם את זה.
היא השתחררה אתמול והיא לא אוכלת יפה על פי המלצת הרופאים צריך להביא אותה שוב ואפילו דיברו איתו שוב על צינור הזנה.....
בבקשה ..אני רוצה להציל אותה ...
אני גם רוצה לעשות מה שטוב לה
ואני לא יודעת מה הכי טוב בשבילה.
האם היא תחזור לעצמה?
לעבור את הביובסיה? (היא עוד צריכה גם ניקוי שיניים יש לה דלקת בפה..גם מבחינה כספית בעיה וגם מבחינת יותר זמן הרדמה)
לקחת סיכון?
הרופאים לא בטוחים שהיא תעמוד בזה ואם היא תעמוד בזה התוצאות יכולות להיות לא טובות..
ואז מסכנה תולתול.. --גרמתי לה לעבור את כל זה.. אבל לשבת לראות את החתולה שלי נעלמת לי מרוב רזון מול העיניים לא אופציה .. אכזרי לי ולה ..לא?

בבקשה תעזרו לי.. מבחינה כלכלית אני צריכה הכי הרבה לעזרה..
כל דבר קטן אפילו תרומה של 10 שח .. לבית חולים ישירות או אלי.. פרטים באישי.
אני קרועה..אני יושבת ורושמת את זה ובוכה..מרגישה כמו בתוך סיוט ..אני במצב קשה גם רגשית (וקשה לי להודות בזה) ואני יודעת כמה אתם מוציאים על בעלי חיים בכספכם .. בעבר הייתי פעילה יותר בפורום חתולים והתנדבתי בעמותות לבעלי חיים ואני אוספת גורים מגיל 10 והרבה פעמים מצאתי להם בית דרך פורומים.

לא תיארתי לעצמי להיות במצב כזה היא עד לפני חודש בערך רצה בבית בספרינט כמו גורה..
בבית חולים בסופש אמא שלי ואני באנו לבקר אותה היא גרגרה לנו ודיברה איתנו.. היא מעדיפה את אמא שלי יותר בזמן האחרון כי אני המטפלת בה יותר..שזה אומר הזרקות אינסולין לדאוג שהיא אוכלת וכדורים וכו..קשה לי גם עם זה גם כי אני כל כך אוהבת אותה....

מבקשת את עזרתכם ....בעצות מנסיונכם , בתרומות (קטנות כגדולות) או בכל דרך שתעזור לי להתמודד ולהחליט איך להמשיך לטפל במלכה שלי

למעלה