שבורה ומרוסקת

einav*

New member
שבורה ומרוסקת

כנראה שאתמול הרגשתי שזה עומד לקרות. והיום נפרדנו. גדול עליו, הילדים שלי.. התגובות שלי בשעות כעס מפחידות אותו.. הוא פוחד שאתיחס אליו כמו שאני מתיחסת לבעלי ואני כל כך מרוסקת . כיוצאים מקשר גרוע ומוצאים דבר אמיתי אז הסיום שלו קשה שבעתיים ואני לא רואה את הדרך קדימה עכשיו .

lital28

New member
חזקי ואימצי

אל תישברי. אם הוא הגבר הנכון, אתם תהיו ביחד ואם לא אז... יותר טוב שהלך. בכל מקרה אני גם ממליצה לך לעשות ``בדק בית``, אולי את באמת לא ילדה כל כך טובה? אבל זה לא צריך לשנות הרבה, כי אם הוא היה אוהב באמת, הוא לא היה זורק, אלא נשאר לתקן. מאחלת לך שטובים ממנו עוד יבוא ותראי עוד ימים רבים של אושר. אל תשברי עכשיו וגם אל תרשי לעצמך לשקוע ברחמים עצמיים. זה לא שווה את זה.

שרוגי

New member
אני איתך

כבר בטח עברת קטעים קשים... הזכרי איך התגברת עליהם אני מכינה במצבים כאלה את רשימת הדברים הטובים, אפילו שהם קטנים.ספרי לי עליהם ונמצא דרך החוצה.(-8

חלומית:)

New member
עינב חמד

גדול עליו ? הילדים שלך ? הוא פוחד ? עינב את בטוחה שהוא היה חבר שלך חמד ? אם כן אז הוא לא ראוי לך !!! כי מי שאוהב יאהב בכל תנאי ובלי תירוצים !!!!! את באת לעולם כדי להיות מאושרת !!! קדימה עינב יאלה תתחילי לחייך , הטוב ביותר בדרך אליך . אין גבול ליותר טוב בחיים חמד . יאאלה תתחדשי בחיים חדשים !!!!!! בהצלחה :) חלומית בידידות

יערית

New member
אל דאגה מחר יש יום חדש!

אני בטוחה שתעברי את המשבר הזה.. מי כמוני יודעת.. ד``א אייך זה שהסיפור שלנו דומה? אך יקירתי האדם שבאמת באמת באמת ירצה אותך.... יאהב אותך בכל המצבים!!!!!! רק תכבדי ותעריכי מה שיש ! יש לך ילדים מקסימים זה הרבה מאוד,אז חיי בשבילם עכשיו אחר כך כשהרוחות ירגעו תחיי בשביל עצמך..(שכנוע עצמי שלי:) יערית.

lir1

New member
היה טוב וטוב שהיה ;-)

זה ההרגשה הכי לא נעימה בעולם להיפרד ממישהו שהוא התואם לך אחרי מערכת יחסים לא טובה אבל את כמו שאת וגדול עליו אז טוב שככה כי תארי לך מה יהיה בהמשך.... את מדהימה והוא לא רואה את זה אז עדיף ןיש המון אחרים שזה בדיוק במידות שלהן שאלה : מה היה מצבו האישי : רווק ,גרוש בלי ,גרוש + ??

noam011

New member
אווההה אני כל כך שמח שזה קרה לך

כי זאת בדיוק הנקודה שאם תצליחי להבין אותה את עולה על הדרך לשיפור חייך אם לא אז............. חבל לך על הזמן. תקשיבי למה שהוא אמר לך. הוא מפחד שתתיחסי אליו כמושאת מתייחסת ל-X שלך. זאת אומרת , משהו בהתנהגות שלך מרתיע אותו. אם ככה תתחילי להיות קשובה יותר לעצמך ולפידבקים מהסביבה ולהתחיל לשאול את עצמך מה את עושה שגורם לאנשים להירתע ממך. אני לא מכיר אותך ולא את כל הבעיות שלך אבל את בעצמך סיפקת פה נקודת מפתח שכדאי לך לבדוק עם עצמך. מפה יתחיל תהליך הצלילה שלך כפי שכתבתי בתגובתי להודעה שלך מאתמול. ואח``כ אם תצליחיללבן עם עצמך את כל נקודות הקושי בחייך ובחיי הנישואים שלך, יתחילו להתבהר דברים, וגם תתחילי להרגיש המראה איטית מעלה מעלה. יש לך הרבה על מה לעבוד. בסך הכל, העובדה שהבחור ברח לך , הוא עניין מבורך גם לך גם לו. בתור אחד שעבר את התקופה שאחרי - לבד אני יודע לאיזו רמה גבוהה של מודעות עצמית הגעתי. מקוה שגם את תצליחי להגיע לאותה רמה.

taltallim

New member
עינב...

לכל אחד הפחדים שלו והשדים שלו - שצריך להתמודד איתם. לך את שלך ולו את שלו - ולמרות שלפעמים כ``כ רוצים... להבריח את הפחדים של משהו אחר... אי אפשר לעשות זאת. האמת, בקושי עם שלנו אנחנו מסתדרים... וחוץ מזה זה מסוג הדברים שאי אשפר לעשות השבילנו ואנחנו בשביל אחרי. הריסוק יחלוף עם הימים... כמו הרגל שפתאום מפסיקים... בהתחלה מרגישים יותר את חסרונו... ועם הזמן זה מתכהה ודברים אחרים נכנסים. השבר קיים מעצם זה שהוא קיים. לפרק משפחה זה לא קל... זה שבר - ופוגשים אותו שוב ושוב בכל מיני מקומות אחרים בחיים. אבל, הילדים שלך - הם לא גדולים עליך... אני בטוחה שמהם תקבלי הרבה כוח ואהבה והאמת עינב, את לא באמת תלכי או תהיי באף מקום שלא יקבל, ירצה ויאהב את ילדיך!!! עוד שיעור עצוב בבי``ס לחיים... אבל רק ככה לומדים. תלתלים.

אור-לך

New member
עינב

כשקראתי אתמול שהוא מעדיף להסתיר את האהבה שלכם נדלקה לי נורה אדומה... הרי כשיש אהבה רוצים לספר לכל העולם... לא? אז יכול להיות שהוא לא הדבר האמיתי אלא רק הגיע לשם כשכל כך היית זקוקה לו...וטוב שהגיע מפני שהוא בטח הקל על כל תהליך הפרידה ובטח היה שם כדי ללמד אותך משהו... ואם הוא העדיף להסתיר אז כנראה שיותר טוב שזה נגמר ככה, עם כל הקושי, את בטח לא רוצה מישהו שיתבייש בך, במיוחד לא מישהו שאת אוהבת. מבינה את הקושי, פרידה אף פעם לא קלה... אך כנראה שהיא באה בזמן (הרי רק אתמול כתבת על זה...), אז קחי לך את הזמן, להיות קצת לבד זה תמיד טוב... תמיד מלמד אותנו על עצמנו ותמיד מוציא אותנו חזקים יותר וברורים יותר לעצמנו... ושתדעי שתמיד, אבל תמיד הירידה באה לצורך העלייה!!! אז אל ייאוש :cool: אור.

את חייבת להמשיך הלאה

כל קשר שמסתים הוא עצוב. אולם בכל קשר אני מתחשלים יותר, מתפכחים יותר, הופכים להיות מנוסים ולומדים מהטעויות לקשר הבא. אם הוא נבהל מילדייך סימן שהוא לא היה ראוי לך. בכל הקשור לתגובות שלך בשעת כעס, הנה נקודה שאת חייבת לעבוד עליה כדי להפוך את איכות חייך לטובים יותר. שלוח לך חיבוק חם והבטחה שאת תמצאי קשר טוב יותר בקרוב. תזכרי: כל סיום הוא התחלה חדשה. שיהיה לך סוף שבוע הכי טוב שאפשר לאחל לך, ועשי לעצמך טובה , אל תשארי בבית עם היגון, צאי החוצה ותהיי בחברת אנשים אופטימיים. שלך, ענבר

למעלה