שבורה וכואבת

שבורה וכואבת

כמו שאפשר להיות רק אחרי שנתת לאהבה שוב לגעת. אחרי שהלב נפתח שוב בלי שתוכלי לומר או חצי דבר אחרי שנתת לעצמך שוב לחלום, שאולי הפעם יהיה זה אחרת אחרי שטעמת שוב את המתוק הכי מתוק. אחרי שהלבד הופך ביחד אחרי שהירשת להוריד את החומות אחרי שטיפסת הכי הכי למעלה ולא דאגת לרשת ביטחון. והנפילה קשה ועמוקה וכואבת בצורה בילתי נסבלת כמעט. האהבה שלי הלכה היום. אחרי שנים ממש , הרשיתי לעצמי לחלום. נסחפתי למערבולת מדהימה של רגשות עצומים. והיום הוא הלך הכאב ענק. האמנתי שהפעם באמת נבנה משהו אמיתי וטוב. אפילו שון נחשף לזה. האמנתי שאולי גם לי תיהיה הזדמנות. אני אוהבת את האיש שהלך היום ממני. זה כ"כ קשה לבטוח ולהפתח שוב אחרי שפוגעים בך כמו שפגעו בי (אבא של בהנסיך שלי "ברח" בתחילת ההריון) ואז זה מגיע משום מקום. וחודר הכי עמוק שרק אפשר. לנקודה הזאת באמצע החזה, איפה שהוא מתחבר עם הבטן...וזה מרגיש הכי נכון והכי בטוח והכי טוב. ואז זה הולך. ואני לא יכולה להפסיק לבכות. ןבבוקר כששון יקום אני חייבת להיות שוב אמא חזקה ומאוששת. ובנתיים... כ"כ כואב....

זהבית 77

New member
המון ../images/Emo24.gif והמון ../images/Emo23.gif

אני כותבת לך בשביל לחזק אותך בימים לא קלים שאת נמצאת בהם מילים קצת מחווירות לצד רגשות כל כך עזים המועקה באמצע החזה כמו שד שאינו מרפה אבל גם לו יגמר הכח ותורגש הקלה מסויימת קשה לשים פרצוף שמח בשביל הילד וגם הוא בוודאי קשור אליו כל שהמצב אינו קל בכלל מאחלת ימים רבים של אושר ושל שימחה ולעיתים מספיק חיוך וצחוק של ילד בשביל להשכיח ולו במעט את כל המועקה

סיוולה

New member
החיים זה משהו שאי אפשר לתאר

הם נותנים את הכח לכאוב ואת הכח להתחזק. עכשיו זה כמו תקופה של אבל לבכות...לבכות... להתגעגע תרשי לעצמך, לבכות ולכאוב... ולאט לאט תשתחררי תחזרי לחייך. כולנו היינו בתסריט הזה שנדמה שהכאב לא יגמר. והוא נגמר, והיום קמים למחר חדש לחיוך חדש, להתחלה חדשה. זכרי: כל זסוף הוא גם התחלה. וכשדלת נסגרת - דלת אחרת נפתחת (שלרוב גם יותר מוצלחת מקודמתה), כי בכל אופן, גדלנו, בגרנו, החכמנו ו..... צמחנו עם כל אהבתי

אין לי ספק

שזה יעבור עברתי דברים קשים מאלה. אבל עד אז... לא מסוגלת להכיל כ"כ הרבה כאב. זה נראה כאילו שיש לי בפנים אוקיינוס שלם של דמעות. והאכזבה הזאת... וכל האהבה שעוד יש בתוכי לאיש המדהים הזה , שגרפ לי לחייך ולצחוק הכי מבפנים שאפשר. מאותה הנקודה שממנה אני בוכה עכשיו. ואני רוצה לראות אותו חוזר. ואני לא מתקוונת לאחז בתקוה כי אז זה רק יכאב יותר כל יום שלא יחזור אני יודעת שזה לא סוף העולם. שאני אקום גם הפעם ואמשיך אלה הרבה יותר חזקה . אבל בשלב ביניים הזה שכל מה שיש בו זה כאב... הוא פשוט בלתי נסבל מרב שהוא קשה. הכאב הפעם נובע גם מהמקום שלפניו לא חשבתי ולא רציתי להרגיש שוב כך: אוהבת כ"כ, חסופה כ"כ. ונתתי לעצמי להסחף ולחלום.... וכשראיתי את בני משחק עם בנו בפעם הראשונה מאז ילדתי יתחשק לי פתאום עוד ילד. איתו. ורציתי להאמין שאולי נצליח לבנות את מבצר השקט הזה שאני כ"כ קמעה לו. רציתי להיות פינת השלוה שלו בעולם. רציתי לנוח לצידו ובכל מקום שהיה נשאר חלל ענק שאין לי איך למלא ושוב, זה כ"כ כואב!!!! תודה על התגובות ןעל התמיכה.

סיוולה

New member
מלה המתוקה, את צודקת ואני כל כך

מבינה את הכאב הנורא הזה.... אבל, את מתחילה במשפט "עברתי דברים קשים מאלה".... ותאמיני לי - את לא יודעת כמה את מסוגלת להכיל כאב, ועד כמה הכאב הזה יכול להשתרש בתוכנו, אם נמשיך ונפנה לו עוד ועוד מקום. יש לך את המתנה היפה בחיים - את ילדך שון. את בריאה בגופך ובנפשך, את מתעוררת לעמל יומך, את נושמת, את רואה, את הולכת, הראי שבח לאל הטוב, שהעניק לך מטובו, וגם הכאב, הוא חלק שהולך איתנו, עד שהוא עוזב אותנו או שאנו נפרדים ממנו לשלום, אבל לכל דבר יש את הזמן שלו... אני זוכרת לא זוכרת את הכאב הבלתי נסבל שחשתי כ"שההוא המושלם" נעלם, והאהבה נגמרה, נדמה לי שזהו, שמחר אני לא אקום, שהשמים שעכשיו בהירים והשמש זורחת, מחר יהיו כהים והשמש תכבה עם לכת אהובי, ולא כך היה, גיליתי שהחיים נמשכים למרות שלי כואב.... החלל ענק, אבל יש לנו כל כך הרבה למלא אותו.... כרגע, את בתהליך של היפרדות, כאב ודמעות, תחווי את זה - עד לנקודה שאת צריכה - להפרד מזה. עם כל אהבתי,

s h o o s h a

New member
כאב האהבה

מדהים עד כמה שני אלו יכולים להיות שלובים זה בזה. ובכל פעם, זה מוכח מחדש. את נמצאת בימים אלו בימי שבר ומשבר על אהבה שהיתה ועכשיו איננה. אבל, מאידך, ברת מזל את כי ידעת אהבה. לא ממש מנחם ובכל זאת, כשיעבור הזמן ותתבונני אל העבר, תמצאי בו סיפור אהבה יפה שביום מן הימים תוכלי לחייך 'לזכרו' ולומר כי גם את הרגשת וחווית את הרגש העצום הזה. בינתיים, תני לעצמך לכאוב ולבכות. הכי מותר לך בעולם להיות עצובה. ובבוא היום, בזמן אשר איש לא יוכל לנקוב בו, היא תגיע שוב. בלי התראה או הודעה מראש. האהבה תשוב לשכון במעונך. ובראשי מתנגן שיר בביצוע מדהים של עברי לידר. מקדישה לך
וכשהשמש נמחקת בשמיים והלב מטפטף לי דרך העיניים החומות אז אני זוכר שיש ידיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב...

למעלה